Güzellik & Bakım Kuaföre kaşlarımı aldırdım ama birbirinden çok farklı görünüyor, yamuk mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Biri aşağıda biri yukarıda gibi sizce ne yapmalıyım bir daha gitsem diyorum bu sefer de Çok mu inceltirler tekrardan uzaması için ne yapmalıyım (biri ön biri arka kamera) Kuaföre kaşlarımı aldırdım ama birbirinden çok farklı görünüyor, yamuk mu? Cevapla Kamera Soruları Kaş Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
rıdvanlandınızzz Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Yaaa bu uygulamanın ıq su beni koparıyor awq ya skdlslşskdjdjdjsmdjsjdjx 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne alakası var simdi Yorumla
secondd Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Normal olmuş koyduğun sansurler çok tatlı olmuş birde cnsjxsbjxbxehid 1 0 Yorumla
işil70 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Hayır ya aynı takılma buna sen bi benim kaşlarımı görsen varya 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Allah canını almasın sadece gözlerini çekmen yeterliydi 😄Aslında dikkatli bakmadıkça fark edilmiyor ama sol kaşın azıcık kalın kalmış 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kendini gizlemek için yaptığın karalamaya gülmekten kaşlarına odaklanamıyorum ki 😂😂😂 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl hayır normal bir kaşın diğerine göre seyrek o yüzden öyle geliyor sana 2 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ciddi bir fark göremedim bence daha fazla elletme 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ama eşit değil biraz daha duzelttireyim diyorum zaten pek ince değil Yorumla
Gökçem_m Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sağ bir tık kalın duruyor gibi geldi bana 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok mu belli oluyor peki dengesizligi Yorumla
geçmişiolmayanadam Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 325 cevap paylaştı. Nesi farklı aynı bu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yaaa bu uygulamanın ıq su beni koparıyor awq ya skdlslşskdjdjdjsmdjsjdjx
Ne alakası var simdi
Normal olmuş koyduğun sansurler çok tatlı olmuş birde cnsjxsbjxbxehid
Hayır ya aynı takılma buna sen bi benim kaşlarımı görsen varya
Allah canını almasın sadece gözlerini çekmen yeterliydi 😄
Aslında dikkatli bakmadıkça fark edilmiyor ama sol kaşın azıcık kalın kalmış
Kendini gizlemek için yaptığın karalamaya gülmekten kaşlarına odaklanamıyorum ki 😂😂😂
hayır normal bir kaşın diğerine göre seyrek o yüzden öyle geliyor sana
Ciddi bir fark göremedim bence daha fazla elletme
Ama eşit değil biraz daha duzelttireyim diyorum zaten pek ince değil
Sağ bir tık kalın duruyor gibi geldi bana
Çok mu belli oluyor peki dengesizligi
Hiç güleceğim yoktu 😂
Bence kötü durmuyor ama bilemedim
Kadim kendini neye çevirmiş yaa
Yo değişik durmuyor.
Haykırdım😅
bilemeyiz
Ay kasların çok güzel