Biliyorsunuz ki bu ülkelerdeki ünlüler vs. çok zayıf oluyor. Kpop kadin gruplarına bakarnız. 40 - 48 kilo arasındalar çoğu. Boyunuz kisaysa 40 kilonunda asagisina inmeniz gerekebiliyor. Onlara göre zayıf olmak güzel. Türkieyede genel olarak bu kilodaki kadınlar begenilmez. Keza amerika gibi ülkelerde de begenilmiyor. Ama artan kpop fanligi ile gençleri artık zayıf olamaya yönlendiyor. Mesela fotoğraftaki kız korede fiziği çok beğenilen ünlü birisi. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Kore , çin gibi asya ülkelerindeki zayıflık güzellik algısına katılıyor musunuz?
Fizikleri güzel sarimsak kokuyor ağızları kişisel bakımları 0 domuz ürünlerini çekirdek gibi yerler yemekleri igrenç kokuyor tiksindim birde dilleri garip uzatarak yaggggg ogaaaa gibi mağara dilleri var 1 dolar tip atmaz fakir bakımsız bacak arası kıllı ağzı kokuyor igrenc ırkcı oldum
Ey iman edenler! Bir topluluk bir başka toplulukla alay etmesin; belki de o alaya aldıkları kendilerinden daha hayırlıdır. Kadınlar da başka kadınlarla alay etmesinler; belki o alaya aldıkları kendilerinden daha hayırlıdır. Birbirinizi ayıplamayın; birbirinizi incitici, aşağılayıcı kötü lakaplarla çağırmayın. Bir insan iman ettikten sonra onu fâsıklığı çağrıştıran bir isimle çağırmak ne kötü bir davranıştır ve böyle yapıp imandan sonra fâsıklık damgası yemek de ne kötüdür. Bu tür davranışların ardından kim tevbe edip Allah’a yönelmezse, işte onlar zâlimlerin tâ kendileridir. (Hucurât sûresi, 11. ayet)
Ben katiliyorum, ve zayiflardan hoslaniyorum. Banada zayif kizlar daha cok cekici geliyor. Balik etli cekici gelmiyor. Mesela 1.65 boya 40-45 kg. Seviyorum sahsen.
Peki sen ne düsünüyorsun? katiliyormusun? Yoksa katilmiyormusun. Ayrica senin boy ve kilon kac?