Güzellik & Bakım Regklen duşa girilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor İlk günüm napsam ki? Girmem lazım Güncellemeler+1 yıl Bide kızlar bi koku oluyor regklen umarım sadece o kokuyu biz kendimiz alabiliyoruzdur. Çok temizim ama o koku illaki oluyor sizde olur mu Regklen duşa girilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
kızılsaçlıtutku Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Ben giriyorum valla kendini rahatsız hissediyorsan gir 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ama akarsa birden🥺 Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl inan dışadırdanda farkediliyor ama sonuçta doğal yaşam 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Yaaa çok mu belli 🥺 ama elimizde değil her şeyi yapıyoruz ama oluyor yinede bu yüzden sevgilimin yanına gitmeye utanıyorum Yorumla kanka35 +1 yıl parfüm falanolunca azalır da yani dola durum yapacak bir şey yok Yorumla Kaderinetutsak +1 yıl Abartma o kadar da değil bide adam parfüm sık diyor 🤦🤦🤦 Yorumla kanka35 +1 yıl @Kaderinetutsak herkes değil ama oldukça yoğun olan da az değil (ama suç değil) Yorumla Soran +1 yıl Doğal bişi yahu bu napalım yani Yorumla Kaderinetutsak +1 yıl Canım doğal anladık biliiyor ve yaşıyoruz da o kadar iğrenç kokuluk bişey yok günlük hijyenin nasılsa aynen o özel günlerde de devam et yeterli Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. Vajinanın içine su tutma sadece. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Asıl orayı da yıkamak istiyorum neden ki Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl İçine su tutma. Florası bozulur o bölgenin Yorumla Soran +1 yıl Tutmam Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ben hep giriyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama işte akıyor o yüzden giremiyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz girip rahatlamak istiyorum ben de. merakettimmişte +1 yıl bacaklarımdan akacak kadar çok nadir geliyo duştayken
ardaxx4 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kanka hep akmiyor mu 0 26 Yorumla Soran +1 yıl Akıyor 🥺 Yorumla ardaxx4 +1 yıl Ozaman gir duşa üzülme fazlada Yorumla Soran +1 yıl Öyle yapcam sanırım Yorumla ardaxx4 +1 yıl Çok masumsun knk AHAHAHAA Yorumla Soran +1 yıl Ya niye gülüyorsun Yorumla Soran +1 yıl Ayıp ama🥺🥺🥺 Yorumla Soran +1 yıl Yanlış bişi mi dedin yani Yorumla ardaxx4 +1 yıl Kızma hemen mutluyum Yorumla Soran +1 yıl Ben mutusuzum🥺 Yorumla ardaxx4 +1 yıl Hayir kötü bişey demedim Yorumla ardaxx4 +1 yıl Kiyamam sana dedim yia tek Yorumla Soran +1 yıl He sorun yok o zaman😔 Yorumla ardaxx4 +1 yıl Olma mutsuz Yorumla Soran +1 yıl Ah ah 🥺 iyi değilim zaten duşa atmak istiyorum kendimi Yorumla Soran +1 yıl Ama işte bi mutsuzluk çöktü🥺 Yorumla ardaxx4 +1 yıl At bitsin kanka çilen hemwn gir Yorumla ardaxx4 +1 yıl Dertlesmek istersen yaz ama üzülme akşam dertlen Yorumla Soran +1 yıl Hemen girmek istiyorum zaten. Ama duşta gelir diye korkuyorum Yorumla Soran +1 yıl Öyle yaparım Yorumla ardaxx4 +1 yıl Gelsin daha iyi olur Yorumla Soran +1 yıl Siz çok rahatsınız Yorumla Soran +1 yıl Daha mı iyi olur 🥺 oraya akması iyi bişi mi sence Yorumla ardaxx4 +1 yıl Niye ya neden öyle dedin Özelden yaz istersen knk Yorumla ardaxx4 +1 yıl En azından heryere kan gelmez Yorumla Soran +1 yıl Knk mı ne kankası kankaların bitti herhalde 🥺 Yorumla ardaxx4 +1 yıl Anlamadim ya knk Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İlk gün kan yoğun oluyo ikinci gün gir derim 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Yoğun ama girmem de lazım 🥺 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum ben ikinci gün girdim geçen oldugumda çünkü çok geliyo benim ilk gün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen bilirsin istersen gir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben giriyorum valla kendini rahatsız hissediyorsan gir
Ama akarsa birden🥺
inan dışadırdanda farkediliyor ama sonuçta doğal yaşam
Yaaa çok mu belli 🥺 ama elimizde değil her şeyi yapıyoruz ama oluyor yinede bu yüzden sevgilimin yanına gitmeye utanıyorum
parfüm falanolunca azalır da yani dola durum yapacak bir şey yok
Abartma o kadar da değil bide adam parfüm sık diyor 🤦🤦🤦
@Kaderinetutsak herkes değil ama oldukça yoğun olan da az değil (ama suç değil)
Doğal bişi yahu bu napalım yani
Canım doğal anladık biliiyor ve yaşıyoruz da o kadar iğrenç kokuluk bişey yok günlük hijyenin nasılsa aynen o özel günlerde de devam et yeterli
Vajinanın içine su tutma sadece.
Asıl orayı da yıkamak istiyorum neden ki
İçine su tutma. Florası bozulur o bölgenin
Tutmam
ben hep giriyorum
Ama işte akıyor o yüzden giremiyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz girip rahatlamak istiyorum ben de.
bacaklarımdan akacak kadar çok nadir geliyo duştayken
Kanka hep akmiyor mu
Akıyor 🥺
Ozaman gir duşa üzülme fazlada
Öyle yapcam sanırım
Çok masumsun knk AHAHAHAA
Ya niye gülüyorsun
Ayıp ama🥺🥺🥺
Yanlış bişi mi dedin yani
Kızma hemen mutluyum
Ben mutusuzum🥺
Hayir kötü bişey demedim