Bunun çeşitli sebepleri var sen bence dr görünmelisin bukonuda sana en sağlıklı bilgi dr verebilir benim branşın deyil ama bunun biçok sebebi olabilir
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya ortopediye gittim ilkinde omuz kapakciginda ufak kırık var dedi kic kic ses geliyordu oynayınca geçen yine gittim kırık yok yumuşak doku zedelenmesi dedi ben de vardı dedim kaynamış o zaman dedi ama kiriktan önce deotax krem olandan aldım sürdüm ertesi gün yag bebesi gibi Bi şey çıktı böyle altta top gibi oynuyordu yani şu an yok ama bilmiyorum birde egzama var ben de ondan mı acaba:/
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bunun çeşitli sebepleri var sen bence dr görünmelisin bukonuda sana en sağlıklı bilgi dr verebilir benim branşın deyil ama bunun biçok sebebi olabilir
Ya ortopediye gittim ilkinde omuz kapakciginda ufak kırık var dedi kic kic ses geliyordu oynayınca geçen yine gittim kırık yok yumuşak doku zedelenmesi dedi ben de vardı dedim kaynamış o zaman dedi ama kiriktan önce deotax krem olandan aldım sürdüm ertesi gün yag bebesi gibi Bi şey çıktı böyle altta top gibi oynuyordu yani şu an yok ama bilmiyorum birde egzama var ben de ondan mı acaba:/
Kulandigim deodorant yâda rolon olabilir oluderi birikimi de olabilir tras sonrası tahriş olabilir dar giysi giyisan surtünmeden kaynalida olabilir
inşallah gecer
Muhtemelen geçer sabah bunami taktınız:) Tek derdiniz bu olsun biraz koltuk altınızı rahat bırakın:) darlanmis gakiba
Ya kaşınıyor baya sinirlerimi bozdu baktım kararmış böyle birden oldu ha sinir oldum
Korkucak bisi yok biraz bol elbise giymeyi deneyin bide do ve rolon kulanma biraz
Az önce biri makat sordu şimdi biri kararmış koltuk altı sırada ne var
Ter havasizlik flandir.
Gecerz zamanla.
Severim
Ne ile tras ediyorsun
Jiletle mi aliyon
Jilet yüzünden dikkat et biraz kararmayı önleyici kremler var kullan
Karanlık çağ başlamış geçmiş olsun
Epilasyon yaptırdın mi
Karamiş koltukalti bana mı çekici geliyor
Bunun özel kremi falan vardı ama doğal yıllarla da gidebilir.
evett kapkaracıkk olmuş kabarmş 😁
Kaç yaşındasın ki kıl kökleri galiba onlar
Neyle alıyosun
önceleri hep makine yaklaşık 2 aydır jilet kolumu kaldıramıyorum tam ondan
O yüzden kararma yapmıştır diğer tarafı neyle odamı jilet
evet eşit olsun diye takıntılıyım biraz :D ama orada kararma yok
😄 fazla kararma yok cözümü bulunur ;-) krem var bi kaç tonlayıcı
hangi krem
Araştırayımm bu arada kolun omzun iyileştimi
Kararmış en sevdiğim
shsgdhfjfj
Bu böyle kalır