Olsun ya sen takıntı yapmışsındır çok dikkatli bakmayınca onca kıldan pek belli olmuyodur emin ol.. Sadece o noktayla işaretlediğin kısım diğer tarafla eşitlense iyi olur lazerlik pek bi durum yok aslında 😄
Burnum, dudaklarımın inceliği takıntı edicek bişey mi yok sanki 😀 perçem şeklinde saçlarımı kestim şu an en çok onu takıyorum nezaman uzayacak diye ömrümden ömür gidicek uzayana kadar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet yapılır ama gerek yok bence
Neden gerek yok sağda kil çıkıyor solda cikmiyor nasil bir genetik demi 😅
Solada yayılır belki jiletle falan ne biliyim eşitlenseydi bari 😂
Fotoda yok ama sag yanak üstü daha yogun sol bi tik az ne iyi genetik ama. d
Olsun ya sen takıntı yapmışsındır çok dikkatli bakmayınca onca kıldan pek belli olmuyodur emin ol.. Sadece o noktayla işaretlediğin kısım diğer tarafla eşitlense iyi olur lazerlik pek bi durum yok aslında 😄
Takıntı var evet bakalım ne kadar birleşecek ona göre harket edicem 😅
Bende çok fazla takıntılıyımdr ama çokta takıntılı olmamak lazım 😄
Sen nereni takıntı ettin 😄
Burnum, dudaklarımın inceliği takıntı edicek bişey mi yok sanki 😀 perçem şeklinde saçlarımı kestim şu an en çok onu takıyorum nezaman uzayacak diye ömrümden ömür gidicek uzayana kadar
Senjn takıntı edecek bireyin yok rahat uyuyabilirsin şimdi. D
Bana diyene bak asıl senin takıntı edicek bişeyin yok bikaç tel sakalla takıntılık mı olur ya kendine gel 😄
Erkeğin bi sakali var oda boyle olursa ben ne yaparim
Hiç olmamasından iyidir ya tamamen babyface olsaydın sakalsız falan bence sus ve uyu 😅
Bunada şükür diyelim uyuyalım haklısın 😇
Aynen öyle iyi geceler 😇
Riskli diğeleri de dökülebilir
Kedi bir şey görmüş yara sanmış. Z... lan xangalak
Knk zaten sakalın yok gibi bir şey yapma bance
Lazer mi yaptıracaksın sakallarına 😄
Bunun icin lazere mo gideceksin
Yapilir
Yapilir
Bence hic gerek yok
Kral oraya birleşirse kötü görünüyor ya
Yok hocam on numara bence. Benim ki birlesik degil. Keske birlesik olsa diyordum. Hazir birlesmis hic elleme bence.
Prodildeki siz degil misiniz
Evet ama oynadim fotoğrafla biraz :D
Bunun heryerinde kıl var göz haric