Etkileyici görünmek sizin için önemli mi?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Etkileyici görünmek sizin için önemli mi?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Hayır benim için önemli değil çünkü beni seven kadın dışım için değil karakterim kişiliğim için sevmeli ama çoğu insan için önemlidir bu durum tabi ki de, mesela Etkileyici görünmek, kendiniz olmaktan ödün vermek anlamına gelmemelidir. Kendi tarzınızı ve kişiliğinizi yansıtmak önemlidir. Dikkat çekmek ve etkileyici görünmek önemli olsa da, aşırıya kaçmak veya abartılı giyinmek samimiyeti azaltabilir. Etkileyici görünmek, içsel duygusal durumunuzu değiştirmez. İçsel mutluluğunuz ve sağlığınız her şeyden daha önemlidir. Etkileyici görünmek, kendi değerleriniz ve amaçlarınızla çelişmemelidir. Kendinizi rahat hissetmediğiniz bir şeyi yapmaya zorlanmamalısınız.
Önemli tabi ki. Etkileyici görünmeyip de y.. ak gibi mi görüneyim. Bazı kuş beyinsizler de diyor ki """Kendinizi başkalarına onaylatmaya çalışmayın."""" La * . n oğulları. Sabahtan akşama kadar patronunuzun, müdürünüzün neden g. tünü yalıyorsunuz. Heriflerin sadaka fitreye ihtiyacı olduğu için değil herhalde. Gözüne girip ondan daha çok para kazanmak.
Ben de bir erkek olarak kendimi en çok kızlara onaylatmaya çalışıyorum. Neden? Belki içlerinde bir tane ruh ikizi bulup onunla evlenir ve ömür boyu onun güzelliğini yerim diye. Ok.
Herkes tarafindan etkileyici olmak beni rahatsız eder sadece sevdiğim insan etkileyici bulsun kafi..
Evet önemli ama hoc bir zaman etkileyici olamadım yaaaaa
Etkileyici olduğunu bence sen bilmiyorsundur
İnşallah öyledir 😅
Cevap
12Cevap
Çıplaklık o kadar yaygınlaştı ki sokkak da iş yerinde mekanlar da ne dikkat çekiyor ne etkileyici okutur özelini olan fizik organlar sıradanlaştı bir göğüsün göbeğin poponun özeliği albenisi yok artık
piyasada zeki kimse kalmadı son dönemde
ergenlerin zekası belli
aranan kriter
pilatesli totoşlar
Popomla etkileyici görünmektense fikirlerim ve tavırlarımla ön planda olmak isterim 😅
Etkileyici olmaktan kasıt nedir? popon başını açmak mı fotoğrafta olduğu gibi?
Önemsemem insan gördügüne kanar aldanıe halde öyle biri yapışsım istemem
Önemli değil, çünkü insanları etkilemek gibi bir kaygım yok.
Etkili değil iyi görünmek tercihim bakımlı olmak da fayda var
Etkili değil, iyi görünmek tercihim. Başkalarının fikri çok önemli değil.
Amaca bağlı 7/24 acil müdahale mangası gibi takılmanın anlamı yok
Herkes kadar benim içinde önemli
Herkes için önemli dir
Önemli değil benim için
bu fotoğrafları nereden buluyorsunuz ya dlkfjgnb
kaygısı olan cool olamaz
Hic önemli degl zaten etkileyici yanmda yok🤭
Evet
Popo önemli valla
Kesinlikle evet
Önemli değil
Artık değil.