Güzellik & Bakım Lazer için tüm vücut komple 8000 bin iyi mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ve ben bu parayı nerden bulacağım. Güncellemeler+1 yıl O parayı hala nasıl bulacam bilmiyorum Güncellemeler+1 yıl Bı yol bulan var mı benim o parayı nasıl bulacağıma dair? Lazer için tüm vücut komple 8000 bin iyi mi? Cevapla Para Soruları Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
YüksekAkrepp Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 83% +1 yıl Çok fazla istemişler utanmadan nasıl gideceksiniz 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Param yok valla gidemiyecem. Yorumla Soran +1 yıl Saç ve kaş hariç her yere o kadar istediler. Yorumla Soran +1 yıl Agdaya her seferinde 750 vermek istemiyorum. Artık kendim jiletle almaya başladım. Yorumla YüksekAkrepp +1 yıl Utanmıyor musun Yorumla YüksekAkrepp +1 yıl Jiletle alma ya git Yorumla Soran +1 yıl Neye utanicam Yorumla YüksekAkrepp +1 yıl Ben utanıyorum Yorumla Soran +1 yıl Neye Yorumla YüksekAkrepp +1 yıl orada oramı buramı açmaya Yorumla YüksekAkrepp +1 yıl Olacak mısın lazer Yorumla Soran +1 yıl Parayı bulamadım ki Yorumla YüksekAkrepp +1 yıl Kadına mı yaptıracaksın Yorumla Soran +1 yıl Tabikide Yorumla YüksekAkrepp +1 yıl Erkeğe yaptıran var mı acaba Yorumla Soran +1 yıl Ne bilm ben Yorumla Soran +1 yıl Xper düşük Yorumla
dilemmas Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 73% +1 yıl Bende Ankara da düşünüyorum varsa önerilen bir yer tekliflere açığım, uygun fiyata kaliteli yer. 0 0 Yorumla
Coolguy86 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Çok bence, sen bana bin ver ben alırım komple kılları, jilet, ağda 😅 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl komple kaş kirpik saç harici ise normal mesela kız kardeşimin çalıştığı yerde de 6/7 bin 0 0 Yorumla
canturkkk Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Bence çok fazla şu an 5-6 bin civarı 0 25 Yorumla Soran +1 yıl Saç ve kaş hariç her yerden bahsediyorum. Yorumla canturkkk +1 yıl O zaman o fiyat olabilir Yorumla Soran +1 yıl Agdaya her ay 750 istiyorlar param yok artık jiletle alicam Yorumla canturkkk +1 yıl Kendi agdani kendin yap o zaman. Jilet kötü çıkarır Yorumla Soran +1 yıl Agdaya dayanamıyorum Yorumla Soran +1 yıl Kendim yaparsam hiç dayanamam Yorumla canturkkk +1 yıl Jilet de kötü cikariyor ilerisi için de problem yaratır sana. Bir şekilde dayanıp ağda yapman daha mantıklı Yorumla Soran +1 yıl Ağda daha beter tahriş ediyor ve zaten kararma yaptı istemiyorum ağda daha beter karartır. Yorumla canturkkk +1 yıl Jilet de karartır öyle düşünürsen. Bir şekilde lazere git gayet güzel yapıyor Yorumla Soran +1 yıl Ama o parayı nasıl bulucam Yorumla canturkkk +1 yıl Çalışmıyor musun ya da ailen destek olmuyor mu? Yorumla Soran +1 yıl Hayır ne yazık ki Yorumla canturkkk +1 yıl Nasıl geçimini sağlıyorsun peki? Yorumla Soran +1 yıl Giyecek kıyafetim bile yok zor yasiyorum. İnternetten yapabileceğim bir iş bulmam lazım. Yorumla Soran +1 yıl Geçim sağlayamıyor un ailemle akşam yemeği yiyorum sadece temizlik yapıyorum tüm gün. Yorumla Soran +1 yıl Çalışmama zaten izin vermiyorlar Yorumla canturkkk +1 yıl Nasıl bir aileye sahipsin ki. Geçimini sağlamak için çalışmak zorundasın. Bu durumda lazere gideceğim desen ona da yollamazlar o zaman Yorumla Soran +1 yıl Söyledim kendi paranı kazan git dediler. Agdaya o kadar sene ben verdim dedi annem. Şimdi internetten bir iş bulmam lazım çünkü dışarı göndermiyorlar. Yorumla canturkkk +1 yıl Calismana izin vermiyorlar kendi paranı nasıl kazanacakmissin acaba? Mantık dışı söylemler. İnternetten para kazanmak da kolay değil ki Yorumla Soran +1 yıl İşte biliyorlar o yüzden diyorlar gitmemi istemiyorlar Yorumla Soran +1 yıl Bı yolunu bulup şaşırtmam lazım. Yorumla canturkkk +1 yıl O yollar senin için biraz sıkıntılı olur. Kimse kimseye durduk yere para vermez internette. Senden farklı şeyler isterler para karşılığı Yorumla Soran +1 yıl Öyle bir şey yapmam zaten. Yorumla canturkkk +1 yıl Onun harici de internette para kazanmak zor zaten öyle bir şey olsa keşke kazanabilsen Yorumla Soran +1 yıl İstek attım yazabilir misin Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl 8000 bin mi olmuş yuh 🤔 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Saç ve kaş hariç heryer evet. Yorumla
beautylife035 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl yüksek 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Saç ve kaş hariç her yerden bahsediyorum. Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
Qwser Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Süper etek aştı dahilmi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Saç ve kaş hariç heryer Yorumla Qwser +1 yıl Süper ozaman ksjsksk Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. çokk 0 5 Yorumla S93S94 +1 yıl 1.200 yapıyorlardı Soran +1 yıl Şimdi yapmiyolar S93S94 +1 yıl he wallamalesefkişehirdekifiyatlar uçuk Soran +1 yıl Ne yazık ki S93S94 +1 yıl yaşkaç cann
Kinyas22 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 315 cevap paylaştı. İyi fiyat 0 0 Yorumla
ironiq Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl sponsor bul kendine 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Sponsor ney ve nasıl bulunuyor. Yorumla ironiq +1 yıl senin için ödeme yapacak biri Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bulim onu Yorumla ironiq +1 yıl öncelikle 8000 çok uygun yer araştırman lazım Yorumla Soran +1 yıl Araştırdım 8000 en düşük Yorumla ironiq +1 yıl hangi şehir? Yorumla Soran +1 yıl Adana Yorumla Soran +1 yıl En düşükten kastım biterebilecek olan yer en düşük 8 bin Yorumla ironiq +1 yıl hmmm Ankara olsaydı bizim kuzenin yeri var oraya bir bak diyecektim :) Yorumla Soran +1 yıl üniversiteye oraya gelirsem ulaşırım sana. Dur istek atım. Yorumla Soran +1 yıl 2 seneye anca gelirim ama. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok fazla ya 😬 0 9 Yorumla YüksekAkrepp +1 yıl Normalde kaç Yorumla Soran +1 yıl Komple tüm vücuttan bahsediyorum göğüs kalça sırt bel ve yüz dahil. Yorumla Soran +1 yıl Kaş ve saç hariç heryer Yorumla YüksekAkrepp +1 yıl Tüm heryer mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç seans Yorumla Soran +1 yıl 12 seans Yorumla Soran +1 yıl Evet heryer Yorumla YüksekAkrepp +1 yıl Aslında iyi ama bitirmiyor ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bittiğine emin değiliz o yüzden o rakam fazla Yorumla
halimerdem Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Fiyat normal 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Nerden bulucam parayı Yorumla halimerdem +1 yıl Istanbuldamısn Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla halimerdem +1 yıl İstanbul'da olsaydnz iş imkanı çok Yorumla halimerdem +1 yıl Tüm vücut dimi Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla halimerdem +1 yıl Bence sadece genital ve koltuk altına gidebilirsin Yorumla Soran +1 yıl Olmaz Yorumla Soran +1 yıl Heryerimde çok fazla var Yorumla halimerdem +1 yıl O zaman sadece bacağa git Yorumla halimerdem +1 yıl Ayni zamanda genitale ağda yap geç çıkar Yorumla Soran +1 yıl İşte olmaz öyle Yorumla halimerdem +1 yıl Neden ki Yorumla
Hükümsüzdür06 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Çalışacan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İnternet üzerinden yapabileceğim bir iş bulmam lazım başka yolu yok. Yorumla Hükümsüzdür06 +1 yıl Öyle bişey de yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Çok fazla istemişler utanmadan nasıl gideceksiniz
Param yok valla gidemiyecem.
Saç ve kaş hariç her yere o kadar istediler.
Agdaya her seferinde 750 vermek istemiyorum. Artık kendim jiletle almaya başladım.
Utanmıyor musun
Jiletle alma ya git
Neye utanicam
Ben utanıyorum
Neye
orada oramı buramı açmaya
Olacak mısın lazer
Parayı bulamadım ki
Kadına mı yaptıracaksın
Tabikide
Erkeğe yaptıran var mı acaba
Ne bilm ben
Xper düşük
Bende Ankara da düşünüyorum varsa önerilen bir yer tekliflere açığım, uygun fiyata kaliteli yer.
Çok bence, sen bana bin ver ben alırım komple kılları, jilet, ağda 😅
komple kaş kirpik saç harici ise normal mesela kız kardeşimin çalıştığı yerde de 6/7 bin
Bence çok fazla şu an 5-6 bin civarı
Saç ve kaş hariç her yerden bahsediyorum.
O zaman o fiyat olabilir
Agdaya her ay 750 istiyorlar param yok artık jiletle alicam
Kendi agdani kendin yap o zaman. Jilet kötü çıkarır
Agdaya dayanamıyorum
Kendim yaparsam hiç dayanamam
Jilet de kötü cikariyor ilerisi için de problem yaratır sana. Bir şekilde dayanıp ağda yapman daha mantıklı
Ağda daha beter tahriş ediyor ve zaten kararma yaptı istemiyorum ağda daha beter karartır.
Jilet de karartır öyle düşünürsen. Bir şekilde lazere git gayet güzel yapıyor
Ama o parayı nasıl bulucam
Çalışmıyor musun ya da ailen destek olmuyor mu?
Hayır ne yazık ki
Nasıl geçimini sağlıyorsun peki?
Giyecek kıyafetim bile yok zor yasiyorum. İnternetten yapabileceğim bir iş bulmam lazım.
Geçim sağlayamıyor un ailemle akşam yemeği yiyorum sadece temizlik yapıyorum tüm gün.
Çalışmama zaten izin vermiyorlar
Nasıl bir aileye sahipsin ki. Geçimini sağlamak için çalışmak zorundasın. Bu durumda lazere gideceğim desen ona da yollamazlar o zaman
Söyledim kendi paranı kazan git dediler. Agdaya o kadar sene ben verdim dedi annem. Şimdi internetten bir iş bulmam lazım çünkü dışarı göndermiyorlar.
Calismana izin vermiyorlar kendi paranı nasıl kazanacakmissin acaba? Mantık dışı söylemler. İnternetten para kazanmak da kolay değil ki
İşte biliyorlar o yüzden diyorlar gitmemi istemiyorlar
Bı yolunu bulup şaşırtmam lazım.
O yollar senin için biraz sıkıntılı olur. Kimse kimseye durduk yere para vermez internette. Senden farklı şeyler isterler para karşılığı
Öyle bir şey yapmam zaten.
Onun harici de internette para kazanmak zor zaten öyle bir şey olsa keşke kazanabilsen
İstek attım yazabilir misin
8000 bin mi olmuş yuh 🤔
Saç ve kaş hariç heryer evet.
yüksek
Saç ve kaş hariç her yerden bahsediyorum.
Tamam
Süper etek aştı dahilmi
Saç ve kaş hariç heryer
Süper ozaman ksjsksk
çokk
1.200 yapıyorlardı
Şimdi yapmiyolar
he walla
malesefki
şehirdeki
fiyatlar uçuk
Ne yazık ki
yaşkaç cann
İyi fiyat
sponsor bul kendine
Sponsor ney ve nasıl bulunuyor.
senin için ödeme yapacak biri
Nasıl bulim onu
öncelikle 8000 çok uygun yer araştırman lazım
Araştırdım 8000 en düşük
hangi şehir?
Adana
En düşükten kastım biterebilecek olan yer en düşük 8 bin
hmmm Ankara olsaydı bizim kuzenin yeri var oraya bir bak diyecektim :)
üniversiteye oraya gelirsem ulaşırım sana. Dur istek atım.
2 seneye anca gelirim ama.
Çok fazla ya 😬
Normalde kaç
Komple tüm vücuttan bahsediyorum göğüs kalça sırt bel ve yüz dahil.
Kaş ve saç hariç heryer
Tüm heryer mi
Kaç seans
12 seans
Evet heryer
Aslında iyi ama bitirmiyor ya
Bittiğine emin değiliz o yüzden o rakam fazla
Fiyat normal
Nerden bulucam parayı
Istanbuldamısn
Yok
İstanbul'da olsaydnz iş imkanı çok
Tüm vücut dimi
Evet
Bence sadece genital ve koltuk altına gidebilirsin
Olmaz
Heryerimde çok fazla var
O zaman sadece bacağa git
Ayni zamanda genitale ağda yap geç çıkar
İşte olmaz öyle
Neden ki
Çalışacan
İnternet üzerinden yapabileceğim bir iş bulmam lazım başka yolu yok.
Öyle bişey de yok