Güzellik & Bakım Bu hangi ruj sizce? bestetasonuuuu Takip Et Xper 1 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Rengi ve markası ne nereden bulabilirim? Güncellemeler+1 yıl Profilime bakın Güncellemeler+1 yıl profilimde fotoğrafı Bu hangi ruj sizce? Cevapla Ruj Soruları Marka Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SugarBigboy187 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sağ en alt 0 4 Yorumla bestetasonuuuu +1 yıl Profilm fotoğrafımdaki Yorumla SugarBigboy187 +1 yıl Evet Yorumla bestetasonuuuu +1 yıl hangi renk marka onu sordum Yorumla SugarBigboy187 +1 yıl Hahha ben hoşuma gideni söyledim üzgünüm yanlış analmisim pardon Yorumla
Quenn4 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Hanii bakayım 0 11 Yorumla bestetasonuuuu +1 yıl resmi nasıl atabilirim Yorumla Quenn4 +1 yıl Profile koyyy Yorumla bestetasonuuuu +1 yıl koydum Yorumla Quenn4 +1 yıl Canım ya bunun benzeri beaulis rust var 172 numara büyük ihtimal bu Yorumla bestetasonuuuu +1 yıl yaa bwn tam anlayamadım da keep it mi Yorumla Quenn4 +1 yıl Hayır kuzum bende de var zip it bu Yorumla bestetasonuuuu +1 yıl kimisi kahverengi dedi de rengi böyle demi sendeki rujun aynısı yani Yorumla Quenn4 +1 yıl Evet kahve alt tonlu kiremitlik barındırıyor Yorumla bestetasonuuuu +1 yıl sence bunun dudağı dolgu mu Yorumla Quenn4 +1 yıl Güzel Yorumla bestetasonuuuu +1 yıl dolgu var mı sence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sağ en alt
Profilm fotoğrafımdaki
Evet
hangi renk marka onu sordum
Hahha ben hoşuma gideni söyledim üzgünüm yanlış analmisim pardon
Hanii bakayım
resmi nasıl atabilirim
Profile koyyy
koydum