Güzellik & Bakım Tırnağım kırıldı. Yeniden mi yaptırsam yoksa kırık olan yeri kapatsam mı? Vurdumduymаğğğz Takip Et Xper 4 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Tırnağımı yeniden mı yaptırmalıyım yoksa kırık olan yeri mı kapatmalıyım? Güncellemeler+1 yıl P. S.: takma tırnak değil orjinal kendiminki 😏 Tırnağım kırıldı. Yeniden mi yaptırsam yoksa kırık olan yeri kapatsam mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Bence kırık olan yeri yaptır 0 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Zaten fazla uzamış biraz kısaltıp dinlendir tekrar sağlıklı uzasın 1 0 Yorumla
Yoğunbakım Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 73% +1 yıl Tüm tırnakları kes. Ojeni sil paylaş tekrar. Yüzükler tak güzel durur. Eli gösteren temizliği ve mücevherleri. 0 1 Yorumla Vurdumduymаğğğz +1 yıl Yüzük/saat/bilezik takmayı sevmiyorum. Yorumla
unutmakmıasla0955 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Allah aşkına o tırnağı nasıl elinde tutuyon ben az uzasa hemen kesiyorum uzun tırnak benim için mikrop yuvasi başka bişe degil 1 6 Yorumla fesfs +1 yıl Dimi Yorumla unutmakmıasla0955 +1 yıl Bana göre öyle yanı başkası ni bilemem Yorumla fesfs +1 yıl Bende uzatamiyorum arada takma takarim 1 saat zor duruyorum Yorumla unutmakmıasla0955 +1 yıl Ben kendi tırnaklarımı kullanırım bana göre değil çok kibirliyim o konuda tiksiniyorum boyalı tırnaktan takma tırnaktan niye bilmiyorum Yorumla fesfs +1 yıl Bende yemekle ilişki li olduğum icin , bu konuda titizim galiba Yorumla unutmakmıasla0955 +1 yıl Yemek konusunda evet tırnaklar temiz olmali Yorumla
pandaexpres Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 65% +1 yıl Geçmiş olsun kötü duruyor. Yeniden yaptırmanız daha mantıklı gibi 🙃 0 1 Yorumla Vurdumduymаğğğz +1 yıl Teşekkürler. Yorumla
Peynirciyim Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl O kadar uzun tırnak kırılmaya mahkum olurdu 0 2 Yorumla Vurdumduymаğğğz +1 yıl Yaşamaya alışıyorum. Yorumla Peynirciyim +1 yıl Aman güzel yavaş tğrü8 Yorumla
Aybukedicik111 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Sakat sakat sorular soruyorsunuz yaa dert ettiğin şeye bak ruhunuz çöp sizin 0 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Kolay uzuyorsa kes, ama zor uzayan ve şekil alan bir tırnaksa yaptır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Parmağındaki o beyaz iz ne bende de biraz oldu da merak ettim 0 4 Yorumla Vurdumduymаğğğz +1 yıl yara kesik izi. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ah tamam geçmiş olsun. Kaplama mı oluyor bu tırnak? Kendi tırnağın uzamıyor mu ki yani neden kaplama yapma ihtiyacı hissediyorsun? Yorumla Vurdumduymаğğğz +1 yıl Bu benim kendi tırnaklarım oluyor. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani yaptırmak deyince öyle bir şey sandım. E o beyaz yere oje sürünce kapanmıyor mu. Ya da o beyaz yerin tam altında kes biraz uzunluğunu kısaltmış olursun Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. hepsini kes gitsin 2 3 Yorumla Vurdumduymаğğğz +1 yıl Kıyamam 🫠 Yorumla muratby +1 yıl güzel durmuyor bence Yorumla Vurdumduymаğğğz +1 yıl Peki Yorumla
Hunterr_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Önemli olan kaplerin kırılmaması bea 0 6 Yorumla Vurdumduymаğğğz +1 yıl Ona bile çözüm bulunur. Yorumla Hunterr_ +1 yıl Herşeye çözüm bulunur hojam ama elin çok güzelmiş Yorumla Vurdumduymаğğğz +1 yıl Teşekkürler Yorumla Hunterr_ +1 yıl Baş parmağımdaki iz ne Yorumla Vurdumduymаğğğz +1 yıl Hatırlamiyorum artık ne izi olduğunu, kesmişimdir Yorumla ayyıldızgökyüzü +1 yıl @Hunterr_ doğum lekesine benziyor Yorumla
Kani666 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Bilmiyorum ama yaptır biran önce kötü duruyor 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kırık olanı kapatman yeterli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eli görünce krize girdim 0 8 Yorumla Vurdumduymаğğğz +1 yıl Neden? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Artık el fobim var Yorumla Vurdumduymаğğğz +1 yıl Allah yardımcın olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin yüzünden Yorumla Vurdumduymаğğğz +1 yıl Affet nolursun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Affetmiyorum kahrol Yorumla Vurdumduymаğğğz +1 yıl Ühühü🥲 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sesli ağlama Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. sanki kötü görünüyo 0 2 Yorumla Vurdumduymаğğğz +1 yıl Onun için soruyorum? Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl tamam işte kötü görünüyo kes gitsin kökü sende :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bence kırık olan yeri yaptır
Zaten fazla uzamış biraz kısaltıp dinlendir tekrar sağlıklı uzasın
Tüm tırnakları kes. Ojeni sil paylaş tekrar. Yüzükler tak güzel durur. Eli gösteren temizliği ve mücevherleri.
Yüzük/saat/bilezik takmayı sevmiyorum.
Allah aşkına o tırnağı nasıl elinde tutuyon ben az uzasa hemen kesiyorum uzun tırnak benim için mikrop yuvasi başka bişe degil
Dimi
Bana göre öyle yanı başkası ni bilemem
Bende uzatamiyorum arada takma takarim 1 saat zor duruyorum
Ben kendi tırnaklarımı kullanırım bana göre değil çok kibirliyim o konuda tiksiniyorum boyalı tırnaktan takma tırnaktan niye bilmiyorum
Bende yemekle ilişki li olduğum icin , bu konuda titizim galiba
Yemek konusunda evet tırnaklar temiz olmali
Geçmiş olsun kötü duruyor. Yeniden yaptırmanız daha mantıklı gibi 🙃
Teşekkürler.
O kadar uzun tırnak kırılmaya mahkum olurdu
Yaşamaya alışıyorum.
Aman güzel yavaş tğrü8
Sakat sakat sorular soruyorsunuz yaa dert ettiğin şeye bak ruhunuz çöp sizin
Kolay uzuyorsa kes, ama zor uzayan ve şekil alan bir tırnaksa yaptır
Parmağındaki o beyaz iz ne bende de biraz oldu da merak ettim
yara kesik izi.
Ah tamam geçmiş olsun. Kaplama mı oluyor bu tırnak? Kendi tırnağın uzamıyor mu ki yani neden kaplama yapma ihtiyacı hissediyorsun?
Bu benim kendi tırnaklarım oluyor.
Yani yaptırmak deyince öyle bir şey sandım. E o beyaz yere oje sürünce kapanmıyor mu. Ya da o beyaz yerin tam altında kes biraz uzunluğunu kısaltmış olursun
hepsini kes gitsin
Kıyamam 🫠
güzel durmuyor bence
Peki
Önemli olan kaplerin kırılmaması bea
Ona bile çözüm bulunur.
Herşeye çözüm bulunur hojam ama elin çok güzelmiş
Teşekkürler
Baş parmağımdaki iz ne
Hatırlamiyorum artık ne izi olduğunu, kesmişimdir
@Hunterr_ doğum lekesine benziyor
Bilmiyorum ama yaptır biran önce kötü duruyor
Kırık olanı kapatman yeterli
Kırık olan yeri yaptır
Eli görünce krize girdim
Neden?
Artık el fobim var
Allah yardımcın olsun
Senin yüzünden
Affet nolursun
Affetmiyorum kahrol
Ühühü🥲
Sesli ağlama
sanki kötü görünüyo
Onun için soruyorum?
tamam işte kötü görünüyo kes gitsin kökü sende :)
Kes gitsin hepsini
Yaptır bence. Dibi de gelmiş zaten
kırıgı kapat 500 tl verme bı daha
Yeniden yaptır
Kestir gitsin
Harika renk ya
Ojeyle kapat.