İyi günler ben ciddi manada bir sorundan şikayetçiyim ve buraya sormaktan başka bir çare pek bulamadım, benim çok düzgün bir fiziğim olmasına rağmen kalcamda omsumda ve dekolte bölgemde yoğun sivilce kizarmalar ve lekeler çıkıyor yıllardır ozellikle kalcam çok kötü halde ve asla geçmiyor. Doktora gidiyorum krem veriyor o da hiçbir işe yaramiyor bırakınca geciyor.. Arkadaşlar diceksiniz ki derdin bu mu ama öyle kötü bir his ki özgüveni düşüyor insanin, bu dertten muzdarip sorun çözmüş birisi var mı yardiminizi çok bekliyorum

Görüntü aynı burdaki gibi kalçada :((
Güncellemeler
+1 yıl
...
Güncellemeler
1 yıl
..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Bu bir hormon sorunu. Doğru düzgün kan idrar ve tahillerinin yapılacağı bir doktora gitmelisin. Yağlı şekerli tuzlu yiyeceklerden kaçınmalısın
Hiç hormon testi yaptırmadım daha once
İlaç veren doktor hangi kafayla krem yazıyor. Bu isilik değilik ki
Hem de nadixa sivex gibi kremler verdi onlar da sanki leke yaptı koyu
Benden sana tavsiye. Kadının en değerlisi bedeni vucududur. En kıymetli hazinen sağlığın. Bunu boşverme bir cildiyeye git durumunu düzgünce anlat kullandığın kremleri söyle ve bunun geçmeyen bir şey olduğunu ve kurtulmak istediğini söyle. Senin tüm tahlillerini yapar ve seni yönlendirir.
Teşekkür ederim öyle yapacağım insallah
kese yapıyor musun duşta? glikolik asit öneririm bir de yediklerine dikkat et bol bol su iç
Yapıyorum ama yine oluyor :(
o zaman başka bir doktora git akne tedavisinde görülen ilaçları yazabilir geçmeyen sivilceler için. uzun zaman alır ama geçirir diye düşünüyorum
İz vs değilde sivilce ise Penaten pişik kremi kullan ve gör 😘
benimde sırtımda izler var ama umursamıyom
Kalçada çok çirkin :( çok fazla