Güzellik & Bakım Gülüşünüzü beğeniyorlar mı? MrsCanselll-_ Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Gülüşümün etkileyici tarafı çok hoşuma gidiyor 💫#Morp ❣#GüzellikBakım 💅 Güncellemeler+1 yıl SüperS ❣💫 Gülüşünüzü beğeniyorlar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,1b cevap paylaştı. Beğenilmez. 0 0 Yorumla
QueenOfSea Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Gamzem var oyüzden gülüşüm kurşundur yani 🤣https://youtu.be/SzaaYaIe9yw 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yok gülüşü güzellerden değilim hanzo gibi oluyorum gülünce 😂 0 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 561 cevap paylaştı. Değişkenlik gösteriyor bazen gülüşüm beğenmekten çok tuhaf bulunuyor bazen. 😂 0 0 Yorumla
Kardelen236 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yani bir kişiden duymuştum ama gülüşümü ben de beğenirim. 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet beğeniyorlar.. En önemlisi içten olmak ya beğenmeseler de önemli olmaz.. 😄 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 504 cevap paylaştı. Düşmanları kahreder gülüşüm lakin çok güzel gülerim, çok içten gülerim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl BeğeniyorlarProfil resimlerin hiç seni yansıtmıyor sen kapalı değil misin?Çok merak ettim ailenin zoruyla mı kapandın? 0 2 Yorumla MrsCanselll-_ +1 yıl Şunu açık olarak yüzüme söylemeye cesaretin yokken benim ne yaptığım sana niye dert oldu? Azcik kendinizle ilgilenin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben neysem oyum. Yorumla
GᴇᴄᴇɴɪɴHᴜᴋᴜᴍᴅᴀʀı Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Genelde gülüşümü beğeniyorlar mı bilmiyorum ama sıcakkanlı insan olduğumu her zaman söylüyorlar. 0 0 Yorumla
Sustummartıkk Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Evet kesinlikle hep söylerler maşallah bana Allâh beni bağışlasın 🤲😁😁 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Sormadım hiç 😀 1 1 Yorumla AlmanPrens +1 yıl Ben beğeniyorum … görmedim hiç 😄 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 476 cevap paylaştı. Onu bilmiyorum ama gülünce daha güzelim 🙊 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence çok tatlıyım 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. Begenmiyorlar 0 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 3b cevap paylaştı. Galiba 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Beğenilmez.
Gamzem var oyüzden gülüşüm kurşundur yani 🤣
https://youtu.be/SzaaYaIe9ywYok gülüşü güzellerden değilim hanzo gibi oluyorum gülünce 😂
Değişkenlik gösteriyor bazen gülüşüm beğenmekten çok tuhaf bulunuyor bazen. 😂
Yani bir kişiden duymuştum ama gülüşümü ben de beğenirim.
Evet beğeniyorlar.. En önemlisi içten olmak ya beğenmeseler de önemli olmaz.. 😄
Düşmanları kahreder gülüşüm lakin çok güzel gülerim, çok içten gülerim
Beğeniyorlar
Profil resimlerin hiç seni yansıtmıyor sen kapalı değil misin?
Çok merak ettim ailenin zoruyla mı kapandın?
Şunu açık olarak yüzüme söylemeye cesaretin yokken benim ne yaptığım sana niye dert oldu? Azcik kendinizle ilgilenin
Ben neysem oyum.
Genelde gülüşümü beğeniyorlar mı bilmiyorum ama sıcakkanlı insan olduğumu her zaman söylüyorlar.
Evet kesinlikle hep söylerler maşallah bana Allâh beni bağışlasın 🤲😁😁
Sormadım hiç 😀
Ben beğeniyorum … görmedim hiç 😄
Evet, bunu sık duyuyorum.
Onu bilmiyorum ama gülünce daha güzelim 🙊
Gülüşümü anlattılar yine boş duvarlara
Öyle diyem birini hatırlamıyorum
Duyanlar benden kaçıyor dnjddjjdjs
Cadı gülüşümle sjsj
evet sjxhdjd
En çok da onu
Evet