Güzellik & Bakım Çili olan kızların güzelliği her zaman 1-0 önde midir 💅? MrsCanselll-_ Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 46 Yapay Zekaya Sor Çok ayrı bir auraları var 😊#Morp ❣#GüzellikBakım 💅 Güncellemeler+1 yıl SüperS ❣💫 Çili olan kızların güzelliği her zaman 1-0 önde midir 💅? Cevapla Güzellik Soruları Çil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Benim için bir artı değil. ama güzel ve tatlı duruyor bence 0 0 Yorumla
Kawasaki_Ninja Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yooo nerden çıktı bu?Kalbi temiz olanlar her zaman 5 - 0 önde 👍 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yüzümde ufak tefek çiller var ama çekicilik konusunda artı ya da eksi bir durum olduğunu düşünmüyorum.. 0 0 Yorumla
gzmsnnr Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Her insan gibi bazıları güzel bazıları az güzel 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Severim cillileri iyi oral yapılır vucutlarida süt beyazı olur 0 0 Yorumla
endlessriver Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Ben çilli kızları beğeniyorum ya, kendilerine has güzellikleri var 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 881 cevap paylaştı. Önde ya da arkada değiller. Normal yüz lekesi işte. 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Aşırısı görsel gibi yani iyi değil, tek tük çil hoş görünebilir 0 0 Yorumla
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 411 cevap paylaştı. Bu 10 sene once cirkinlik olarak görünüyordu simdi guzellik 10 sene sonra ne olurbilinmez 0 0 Yorumla
mint__yesili Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Ben güzel bulmuyorum çok azsa olabilir belki 1 0 Yorumla
GᴇᴄᴇɴɪɴHᴜᴋᴜᴍᴅᴀʀı Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Şahsen buna göre bir değerlendirmeyi doğru bulmuyorum herkesin tercihi farklıdır. 0 0 Yorumla
Merveniizzz Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 79% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 681 cevap paylaştı. Bazıları bundan şikayetçi ama bence çok güzel duruyor 0 0 Yorumla
koraybn Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl güzellik kattığını düşünmüyorum ama tatlı bi ayrıcalık diyelim :D 0 0 Yorumla
FilozofKarı Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bazılarının güzel oluyor evet ama bazıları da cidden suratına ishal denk gelmiş gibi oluyor. 0 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 3b cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişir bu ama evet benim hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 768 cevap paylaştı. Bence alakası yok. Herkes gibiler. 0 0 Yorumla
DawnGuard Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 87% +1 yıl Yakisana acayip gidiyor yasa bencede 1-0 önde 👍 0 0 Yorumla
MissFilozof Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Her zaman değil ama güzellik katar genelde. 0 0 Yorumla
politenurse06 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Çok masum ve tatlı bir görüntülük katıyor 0 0 Yorumla
Prensesbiri34 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ben begeniyorum ya çil çok yakışıyor bana göre 0 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 572 cevap paylaştı. Bana göre tam aksine kötü duruyor 0 0 Yorumla
Pesimizm Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben yakıştırıyorum. Tatlı oluyorlar. 0 0 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aynen öyle ama yüz hatları da güzel olmalı 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 504 cevap paylaştı. Asli Enver'e ne kadar da çok yakışıyor çilleri 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Güzel olabilir de 1 0 lık bir durum yok 0 0 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Sen güzelden anllamyorsun çilin nesi güzel acaba 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 669 cevap paylaştı. İrenc 0 0 Yorumla
emrexxx38 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 338 cevap paylaştı. Hayır ne alaka 0 0 Yorumla
Gizemmmmmli Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 378 cevap paylaştı. Öndedir 0 0 Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 413 cevap paylaştı. Her zaman değil 0 0 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 888 cevap paylaştı. Her zaman değil 0 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 541 cevap paylaştı. Çok tatlı oluyorlar 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. Hayır değil 0 0 Yorumla
çilingiroğlu-61 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 420 cevap paylaştı. Bi tık öyle sanki 😃 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Benim için bir artı değil. ama güzel ve tatlı duruyor bence
Yooo nerden çıktı bu?
Kalbi temiz olanlar her zaman 5 - 0 önde 👍
Yüzümde ufak tefek çiller var ama çekicilik konusunda artı ya da eksi bir durum olduğunu düşünmüyorum..
Her insan gibi bazıları güzel bazıları az güzel
Severim cillileri iyi oral yapılır vucutlarida süt beyazı olur
Ben çilli kızları beğeniyorum ya, kendilerine has güzellikleri var
Önde ya da arkada değiller. Normal yüz lekesi işte.
Aşırısı görsel gibi yani iyi değil, tek tük çil hoş görünebilir
Bu 10 sene once cirkinlik olarak görünüyordu simdi guzellik 10 sene sonra ne olurbilinmez
Ben güzel bulmuyorum çok azsa olabilir belki
Şahsen buna göre bir değerlendirmeyi doğru bulmuyorum herkesin tercihi farklıdır.
Bazıları bundan şikayetçi ama bence çok güzel duruyor
güzellik kattığını düşünmüyorum ama tatlı bi ayrıcalık diyelim :D
Bazılarının güzel oluyor evet ama bazıları da cidden suratına ishal denk gelmiş gibi oluyor.
Kişiden kişiye değişir bu ama evet benim hoşuma gidiyor
Alakasi yok. Yakışan var yakışmayan var
yoo yüz hatları güzelse öndedir
Bence alakası yok. Herkes gibiler.
Yakisana acayip gidiyor yasa bencede 1-0 önde 👍
Hayır ama çok tatlı duruyor
Çil ve kızıl... Hepinize merhaba
bence 1-0 geride
Her zaman değil ama güzellik katar genelde.
Çok masum ve tatlı bir görüntülük katıyor
Ben begeniyorum ya çil çok yakışıyor bana göre
Kendine has bir havaları var aynen
Güzel gelmiyor
Bana göre tam aksine kötü duruyor
Ben yakıştırıyorum. Tatlı oluyorlar.
Aynen öyle ama yüz hatları da güzel olmalı
Asli Enver'e ne kadar da çok yakışıyor çilleri
Güzel olabilir de 1 0 lık bir durum yok
Yok kimisi kötü oluyor
Sen güzelden anllamyorsun çilin nesi güzel acaba
Doğal sarışınlar yabancılarda efsane güzel duruyor