Nasıl her şey vücut değil benim instada hep kadınlar vücudun çok güzel vücuduna bakmak için profiline hep geliyorum diyorlar vücutun önemi yok mu hiç? 😃😃
her şey vücut değil ama bir insanla sevişirken vücudu için sevisiyorsun sonuçta vücut olmasa insanlar onada heves etmiyor şimdi kadın ya da erkek herkeste bu böyle yani fiziği kötü insanla cinsellik yaşamak istemez bence kimse
Ben şimdi dolgun kalçalı bir kadınla ilişki yaşamayi daha çok isterim mesela zayıf bir kadına göre çok daha iyidir bence işte dişide böyle arıyor geniş omuz istiyor.
Yok ya iyiyim de yakışıklı erkek düşününce ağzımın suyu akıyor. Bana gelenler pek şey olmuyor da Allah çirkin şansı versin diye boşa dememişler. Ben güzelim sanırım 😈😈😈
Uzun boylu geniş omuzlu göğüsleri diri olan, 8 adet karın kasları olan, kasıkları damarlı olan kolları kalın kaslı olan, özellikle üst baldırları kaslı ve güçlü olan erkekler idealdir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Orta kilo yeterli. Kas mas sevmem ama dümdüz de olmasın erkek olduğu belli olsun 😂😂
Fazla kas iyi değil zaten bende sevmiyorum normal olması yeterli bence
Katılıyorum aynen
1.83. geniş omuz iyidir. Kasa falan çok gerek yok ama fit olsun
Geniş omuz derken hafif kaslı demek istedim bende zaten badiciler gibi olanları kast etmedim.
Anladım. Bodyciler pek benlik değil. Keşke bitane anlattığım gibi denk gelse bana ahh ahh😋
Peki sen çok mu kusursuz birisisin ki böyle birini bekliyorsun?
Kimse kusursuz değildir ben dahil zaten kusursuzu değil bana yakışanı istiyorum.(1.68 boy/54 kiloyum)
Geniş omuzlu olan fizik olarak kusursuz oliyor ama fit sporcu vücudu bayanlardaki kum saati vücudunun aynısı diyelim
her şey vücut değil ki işte çirkin ya da saçsız da olabilir 😂
Nasıl her şey vücut değil benim instada hep kadınlar vücudun çok güzel vücuduna bakmak için profiline hep geliyorum diyorlar vücutun önemi yok mu hiç? 😃😃
Takipçisi çok olanlar hep vücutlu insanlar kadın ya da erkek olsun
Önemi var ama her şey vücut değil. Demek ki yüzün de iyi ama onu bahane ediyorlar
her şey vücut değil ama bir insanla sevişirken vücudu için sevisiyorsun sonuçta vücut olmasa insanlar onada heves etmiyor şimdi kadın ya da erkek herkeste bu böyle yani fiziği kötü insanla cinsellik yaşamak istemez bence kimse
Haklısın katılıyorum ama tek kıstas vücut değil. Ben sevmeden de yapamıyorum mesela
Ben şimdi dolgun kalçalı bir kadınla ilişki yaşamayi daha çok isterim mesela zayıf bir kadına göre çok daha iyidir bence işte dişide böyle arıyor geniş omuz istiyor.
Geniş omuzun sebebi daha erkeksi geliyor. Bir erkekle olduğumuzu anlıyoruz ondan😂
Nasıl yani 😄😄
Ne nasıl yani daha ne diyim 😂
Sende istekli çıktın odur 🤣🤣
Aaa ben yükseğim tatlım aşk olsun
Geniş omuzlu nasıl erkeksi geliyor? Yatakta daha iyi diye mi düşünüyorsunuz ne anlamadım 😄😄
Sadece yatağa indirgeme. Günlük hayatta da daha güçlü ve eril görünüyor. Bizde kendimizin kadın yanımızdakinin erkek olduğunu anlıyoruz.
Bide seksi ama değil mi?
Üfff tabi kiii
Sene gene azdınnn sanki 😄😄
Yok ya iyiyim de yakışıklı erkek düşününce ağzımın suyu akıyor. Bana gelenler pek şey olmuyor da Allah çirkin şansı versin diye boşa dememişler. Ben güzelim sanırım 😈😈😈
Bende hep böyle istekli bir kadın istemişimdir hep hayalimde olan yani
Denk gelmiyor mu
Sapık olanı bana denk gelmiyor işte sapık bir kadın olsa senin gibi ne güzel olurdu
Dimi yani böyle fanteziden fanteziye koşacağın, saçından kavrayıp sertçe becereceğin, ateşli bakımlı sarışın, renkli gözlü 1.68 boyunda?
Offff keşke keşke
Bulursun inşallah
Ee sende becermek filan dedin bu seferde beni azdirdinnn
Kıyamam. İnstagramına gelenlerden düşür birtane seksi vücudunda tavla olmazmi
İşte bende onu dicektim azdirdigin için çok teşekkür ederim instagramima dönecem şimdi onlar beni bekliyorlar şuanda ^_^ ^_^
💋💋💋
😍😘
Uzun boylu geniş omuzlu göğüsleri diri olan, 8 adet karın kasları olan, kasıkları damarlı olan kolları kalın kaslı olan, özellikle üst baldırları kaslı ve güçlü olan erkekler idealdir
Geniş omuz baya güzel duruyor bence tabi vücudun kalanı da ona uygun olmalı
Obez 🤣🤣
Hahahaha :ddd
Zayıf
Enteresannn
İri yapılı olmalı ❤️