Güzellik & Bakım Simli elbiseye simli makyaj abartı mı olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Herkese merhaba benim tanıdığımin birinin düğününde simli bir abiye giyeceğim de acaba simli göz makyajı çok mu abartı olur çünkü bide takma kirpik takacağım Simli elbiseye simli makyaj abartı mı olur? Cevapla Kirpik Soruları Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Abartı olmaz 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Aşırı simli sürmek yerine glitter tarzı farlar oluyor ya ondan göz diplerine dokundur, far normal kullan, simli kullanma. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Glitter güzel durmuyor ki Yorumla Edameda06 +1 yıl Canım bu görseldeki makyajlar aşırı demode. Artık glitter trend Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 785 cevap paylaştı. oooooooooo zaten havalar sıcak yakacağım diyorsun düğün salonunu itfaiyeye kimse haber vermese iyi olur 0 0 Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Eski kovboy filmlerinde olur ceza ivin once katrana sinra tavuk tuyune batirirlar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka şimdi Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Bastan asagi sim Yorumla
ummiiss Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl görseller çok kötüü böyleyse yapma bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Peki benim mor simli bir elbisem var da göz farını kahverengi tonlu mu olsun yoksa pembe tonlu mu olsun Yorumla
arzuhanimmm Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl İstediğini yap özgürsün niye abartı olsun. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet abartı olur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Peki benim mor simli bir elbisem var da göz farını kahverengi tonlu mu olsun yoksa pembe tonlu mu olsun Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Görseldeki gibiyse iğrenç, daha soft denenir ama. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Görseldeki softları da beğenmedin mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 3 güzel, diğerleri 2016 makyajı gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pardon 4* Yorumla Soran +1 yıl Peki benim mor simli bir elbisem var da göz farını kahverengi tonlu mu olsun yoksa pembe tonlu mu olsun Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Hayır güzel olur 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Siz hangi resimdeki simli olan farı beğendiniz Yorumla Gercegimsanri +1 yıl En sondaki hoş Yorumla Soran +1 yıl Onda hangi renkleri kullanacağımi bulamadım evde kahverengi farım var ama o görseldeki ne kullanmış bilemedim Yorumla Gercegimsanri +1 yıl O da kahve zaten biraz açmış rengini ışıltılı olanı kullanarak Yorumla
JaponnGulu Takip Et Xper 6 Yaş: 125 , eic 99% +1 yıl Yooo 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Olmaz mı Yorumla JaponnGulu +1 yıl Olmaz güzel Yorumla Soran +1 yıl Hangi resmi beğendin Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 669 cevap paylaştı. Olmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Abartı olmaz
Aşırı simli sürmek yerine glitter tarzı farlar oluyor ya ondan göz diplerine dokundur, far normal kullan, simli kullanma.
Glitter güzel durmuyor ki
Canım bu görseldeki makyajlar aşırı demode. Artık glitter trend
oooooooooo zaten havalar sıcak yakacağım diyorsun düğün salonunu itfaiyeye kimse haber vermese iyi olur
Eski kovboy filmlerinde olur ceza ivin once katrana sinra tavuk tuyune batirirlar
Ne alaka şimdi
Bastan asagi sim
görseller çok kötüü böyleyse yapma bence
Peki benim mor simli bir elbisem var da göz farını kahverengi tonlu mu olsun yoksa pembe tonlu mu olsun
Sim in modası geçmedi mi
İstediğini yap özgürsün niye abartı olsun.
Evet abartı olur
Peki benim mor simli bir elbisem var da göz farını kahverengi tonlu mu olsun yoksa pembe tonlu mu olsun
Görseldeki gibiyse iğrenç, daha soft denenir ama.
Görseldeki softları da beğenmedin mi
3 güzel, diğerleri 2016 makyajı gibi
Pardon 4*
Hayır güzel olur
Siz hangi resimdeki simli olan farı beğendiniz
En sondaki hoş
Onda hangi renkleri kullanacağımi bulamadım evde kahverengi farım var ama o görseldeki ne kullanmış bilemedim
O da kahve zaten biraz açmış rengini ışıltılı olanı kullanarak
Yooo
Olmaz mı
Olmaz güzel
Hangi resmi beğendin
Olmaz
Fazla abartı olur
Abartı olur.