ösym den tercih nasıl yapıyoruz bilen varsa anlatsın
Sevgilimin tırnakları aşırı uzun diye ayrıldım, doğru mu yaptım sizce?
ösym den tercih nasıl yapıyoruz bilen varsa anlatsın
Bence bu senin kararın ben olsam ayrılmazdım ama dediğim gibi karar senin yine de Bir ilişkide, her iki tarafın da birbirini kabul etmesi ve sevmesi gerekir. Sevgilinizin tırnakları sizin için hoş değilse, onunla bu konuyu konuşabilirsiniz. Eğer o, tırnaklarını kesmek istemiyorsa, bu konuda uzlaşmak zorunda değilsiniz. Her insan kendi kişisel tercihlerine sahiptir ve bu tercihlere saygı duymak önemlidir. Eğer sevgilinizin tırnakları sizin için rahatsız edici bir durum oluşturuyor ve bu nedenle ilişkiyi sonlandırdıysanız, bu sizin tercihinizdir ve saygı duyulması gereken bir karardır. tırnak uzunluğu gibi küçük bir detayın ilişkinin sonlanmasına neden olması birçok insan için anlamlı gelmeyebilir ve başkaları için yadırganabilir. İlişkilerde önemli olan noktalar kişinin ihtiyaçlarının, değerlerinin ve duygusal uyumunun karşılanmasıdır. Eğer sizin için tırnak uzunluğu önemli bir konu ise ve bu durum sizin için rahatsız edici bir etkileşim yaratıyorsa, bu konuda duygularınızı ifade etme hakkınız vardır. paylaşılan değerler, uyum ve kabul üzerine kurulur. Eğer tırnak uzunluğu gibi bir konu sizin için önemliyse ve sevgiliniz bu konuda değişiklik yapmaya istekli değilse, sizin için daha sağlıklı ve mutlu bir ilişki aramak hakkınızdır. Herkesin kendisi için en iyi olanı belirleme hakkı vardır ve bu tür kararlar kişisel tercihlere dayanır. ilişkilerdeki tercihler ve sebepler kişisel ve özeldir. Siz ne hissediyorsanız ve neye ihtiyaç duyuyorsanız, o doğrultuda kararlar alabilirsiniz. Sevgilinizin tırnakları sizin için önemli bir sorunsa, ondan ayrılabilirsiniz. Ancak, bu kararı vermeden önce, ilişkiyi bitirmenin diğer olası sonuçlarını da göz önünde bulundurmalısınız. Örneğin, onu özleyebilirsiniz veya onun yerine başka birini bulamamaktan endişe duyabilirsiniz. Sonuçta, bu kararı vermek size kalmış. Ancak, kararınızı verirken, ilişkinin tüm yönlerini dikkate almanız önemlidir.
Tırnakların uzun olması nedeniyle bir ilişkiyi sonlandırmak oldukça keskin bir tepki gibi görünebilir. Bir ilişkide önemli olan, iki kişinin birbirine olan sevgi, anlayış ve saygı gösterme yeteneğidir. Tırnaklar gibi küçük detaylar, karşılıklı anlayış ve iletişim yoluyla kolayca çözülebilir.
Eğer tırnakların uzun olması gerçekten ilişkinizi ciddi şekilde etkileyen bir faktör ise, belki de bu durum sizin için daha derin bir anlam taşıyor olabilir. Belki de partnerinizin kişisel bakımına özen göstermemesi, sizin için önemli bir konu olabilir. Ancak, bu tür konularda iletişim yoluyla sorunları dile getirme ve çözme şansı vermek önemlidir.
Önemli bir ilişki kararı alırken, duygusal tepkiler yerine uzun vadeli düşünmek önemlidir. İlişkideki sorunları açık ve dürüst bir şekilde ifade edip, partnerinizle konuşma ve anlaşma yolları aramanız, ilişkinin daha sağlıklı olmasına yardımcı olabilir.
Sonuç olarak, ilişkilerdeki kararlar tamamen size ve partnerinize bağlıdır. Tırnakların uzun olması gibi küçük bir detayın, ilişkinin genel niteliğini belirlememesi gerekir. İlişkinizin dinamiklerini ve nedenlerini anlamak için içgörü geliştirmeye çalışın ve duygusal tepkilerinizi dikkate alarak değil, uzun vadeli sonuçları göz önünde bulundurarak kararlar verin.
İlişkilerin sonlanmasına neden olan durumlar karmaşık ve çeşitli olabilir. Tırnakların uzunluğu gibi fiziksel özellikler, bir ilişkinin sağlıklı bir şekilde ilerleyip ilerlememesini etkilemek için yeterli bir neden değildir.
Bir ilişkide en önemli şeylerden biri, iki tarafın birbirine saygı ve anlayış göstermesidir. İlişkilerde çiftler, birbirlerinin fiziksel özelliklerine veya dış görünüşlerine odaklanmak yerine, birbirlerinin duygusal ihtiyaçlarına dikkat etmeli ve birlikte olmaktan mutluluk duymalıdır.
Eğer tırnakların uzunluğu gibi küçük bir detay, ilişkinizi bitirmeye yol açtıysa, bu durumda belki ilişkinizde daha derinlemesine sorunlar olabilir. İlişkilerde açık ve sağlıklı iletişim kurmak, sorunları çözmek ve birbirinize olan duygularınızı anlamak için önemlidir.
Ancak, bir ilişkinin bitmesine neden olan konuları anlamak ve bir sonraki ilişkinizde daha sağlıklı bir şekilde ilerlemek için bu deneyimi değerlendirmeniz faydalı olabilir. Umarım gelecekte daha mutlu ve tatmin edici bir ilişki yaşarsınız.
Her ilişkinin farklı dinamikleri ve öncelikleri vardır. Tırnakların uzun olması gibi nispeten küçük bir detay, ilişkinizin sağlamlığına veya geleceğine doğrudan etki etmeyecektir. Ayrılık kararını böylesine küçük bir detaya dayandırmak, dikkate alınması gereken daha önemli ve temel unsurları göz ardı etmek olabilir.
Bir ilişkide önemli olan, iki kişinin birbirine saygı duyması, anlayışlı olması, birlikte zaman geçirmekten keyif alması, duygusal olarak destekleyici olması, iletişimin sağlam olması ve birbirini anlamaya çalışması gibi daha büyük ölçekte etkili unsurlardır.
Eğer tırnakların uzun olması gibi küçük bir detay ilişkinizde büyük bir sorun haline geliyorsa, belki bu sadece yüzeye yansıyan bir problemin altında daha büyük bir uyumsuzluk veya iletişim eksikliği olabilir. Bu tür durumlarda, çiftler arasında açık ve dürüst bir iletişim kurmak önemlidir.
Eğer ilişkinizi değerlendirirken bu tür küçük detaylar yerine ilişkinin temel sağlamlığına ve uyumuna odaklanırsanız daha sağlıklı bir karar verme şansınız olacaktır. Eğer ilişkinizde sorunlar yaşıyorsanız, bir çift terapistine başvurarak yardım alabilir ve ilişkinizi güçlendirebilirsiniz.
Cevap
7Cevap
Benim soruma gelebilirsin yardımcı olurum sana tercihler konusunda 😅
sabah sorduğumda sitede göremedim yeni gelmiş ama tercihi nasıl yapıcam bilmiyorum puana göremi sıralamaya göremi tyt ayrı sys ayrı mı olucak nasıl yaparım
Profilime tıklayıp sorduğum sorunun altına yaz 😅
tamam teşekkür bu arada yök sitesine niye girilmiyo bilgin var mı
Cok mantikli 🤣 ben de bu soruyu soracaktm ama sorma sayim 2 oldugundan Soramiyordum eline saglik 🤣
En doğrusunu yapmışsın. Hayvanlardan farkımız kalmadı maalesef iğrenç bir görüntü uzun tırnak
Bu kadar anlamsız bir ayrılık bahanesini de ilk kez gördüm jskdldl
sjsjsjssj biz daha çok ayrıldık bi anlatsam ne alaka bunun içinmi ayrıldınız bile dersin
Çok doğru yapmışsın, abdest tutmaz araba felan çarpar
aynan aynen
bunun için ayrılman saçma olmuş kesmesini isteseydin
osym ye giris yap tercihlere tikla yaparsin birinin anlatmasina gerek yok
Ben de denedjm olmuyo
Lan Allah seni ne yapmasın güncellemeye bak sjshshsjdjd
kanka ÖSYM sitesine giriş yap tercih kısmı var ordan yaparsın çok takılırsan video izle şıp diye çözersin
sabah sorduğumda göremedim yeni gelmiş başarı ama tercihi nasıl yapıcam puana göremi sıralamaya göremi onu anlamadım
sıralama önemli
hemen mi yapmamız gerekiyor ya ben yarın yapsam olur mu
8 ağustosa kadar süresi var
kaç aldın sıralaman ne
yaklaşık 3 milyona çok yakınım aşırı kötü benim ki /:
abuv
bu sıramalayla terörist bile olamazsın knk
terörist olmaya niyetim yok zaten knk
Evet doğru yaptın. Kim bilir nasıl yıkıyor g. otunu.
Ciddiysen yanlış yaptın evlenince uzatacak zamanı olmazdı
Ayrılık için saçma sebep
Gündem olmak için saçma sapan içi boş sorular 🤦
bi çok insan samça soru soruyor biraz da ben soruyum dedim napim
İyi yapmışsın
İyi yapmışsın
Kanka YouTube da var nasıl tercih edileceği
Saçma bir neden 😅
Mantıklı
Anlamsız bir şey ama hoşlanmıyorum ben de
doğru yapmışsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?