Hangi boydaki kadınlar en güzel?
Bence 1.80
1.60 civarı
1.65 civarı
1.70 civarı
1.75 civarı
1.80 civarı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangi boydaki kadınlar en güzel?
Bence 1.80
Benim için sevdiğim kadının boyu hiç önemli değil yani boya göre güzel bulmuyorum. Güzellik, tamamen kişisel tercihlere ve zevklere göre değişir. Her boydaki kadın güzel olabilir ve güzellik çeşitlilik gösterebilir. Güzellik standartları toplumdan topluma, kültürden kültüre farklılık gösterebilir ve bireyler arasında da farklılık gösterebilir. Güzellik sadece fiziksel özelliklerle sınırlı değildir, aynı zamanda kişilik, davranışlar, enerji ve içtenlik gibi içsel nitelikler de güzellik algısını etkiler. Her boydaki kadın kendine özgü bir güzellik taşır ve önemli olan, kendini güzel hissetmek ve kendine olan özgüveni yansıtmaktır. Toplumun güzellik standartlarının ötesine geçerek, çeşitliliği kutlayan ve herkesin güzel olduğu düşüncesini benimseyen bir bakış açısıyla hareket etmek, herkesin kendi benzersiz güzelliklerini keşfetmesine ve kutlamasına yardımcı olur. Unutmayın ki güzellik, sadece dış görünüşle ilgili değil, içsel güzellik, kişilik ve benlik saygısıyla da ilgilidir.
1.60'ın altı hatta 1.40'larda kadınlar bile dikkatimi çekiyor desem? Ayrıca Pedofili değilim ama 1 metrenin altındakiler bile ilgimi çekebilir güzel olmak için illa uzun boylu olmak zorunda olunduğunu düşünmüyorum. 1.50'leri hiç sevmem ama. Ben 1.66, 1.65 felanım ben 1.50'nin altında insan istiyorum 1.50 çok klasik hem hemde ben kendimden baya bir kısa kız isterdim. Ama 1.50 olmasın ya. 1 metrenin altı bile olur dediğim gibi ama onunda bir sınırı var. 60 cm üstü 1.49 cm ve altı olsun 😃 Daha güzel.
Tek cevap veren kız Ben değilim farkındaysan ayrıca hayatında hiç Lezbiyen görmedin herhalde. Nerden baksan yanlış bir düşünce yani
Ayrıca ben lezbiyen değilim ve istediğim soruya da yazarım ve detayda da sadece erkeklere özel bir şey yazmamış
İstediğim yorumu yaparım sen bana karışamazsın. Ayrıca profil ismin çok uyumlu yaptığın yorumla
Şu penisin mi var diyen arkadaşa soruyorum sende beyin var mı acep
Eski kafalı olduğun tipinden belli be ne konuşuyon git kahvede tavlanı oyna sen amca, buralar sana göre değil he bide senin gibileri ayakta beceriyoruz biz şimdi sana tansiyon falan vurur haydeeee
1.60 dedim =) Çünkü ben öyleyim.
Ben de 1.60ım 😃
🥰💕😃
Cevap
24Cevap
1.65 - 1.70 arası zayıf kadınları beğeniyorum
173-178 arası kızlar çok güzel oluyor. 178+ olunca şekil olayı gidiyor kıvrım kalmıyor fazla bende onu sevmiyorum.
2 cm neyi değiştiriyor 😂😂😂
@mavikelebek1995 hangi 2 cm?
Boyla simanın bir alakası yok kii. 180 de baya uzun hee
Kaç olmalı
180 olursa süper olur ama 65 70 de iyi. Çok takılmamak lazım bence boya fiziğe
1 50, 1 55, 1 60 boyundaki kadınlar genelde minyon olunca hafif dolgun vücutları oluyor çok seksi geliyorlar gözüme
1,80 mi 😔 kısa kadın gebersin ölsün nalet tüü kaka zaten 😒
1.75im diye o şekilde oy verdim ama 1.80 de cidden güzel oluyor şimdi
İstatistik, ortalamanın kutsal gücüyle sonuçlanmışa benziyor
Bazı minyon hatunlar aşşşırı tatlı geliyor bana. Çok nadir ama
evlenirken fazla kısa olmasın ancak ilişkide kısa olması keyifli olurdu.
170-175-180 çok iyi aq
Herzaman minyon tipler ilgimi çekmiştir ve favorimdir
170 net
Evet o da iyi
180 ne aw dkchjsnfkshcjshc
Bence harika
1.85 daha da iyi
1.70 olacak aşağı mini minacık olur
Güzelliğin boyla ne alakası var
169 iyidir 165 oda olur
Erkeğinden 8-10 cm kısa olan güzeldir.
ben biraz uzun ve iri olanlardan hoşlanırım
Bence bunun boyu ile ilgisi yok
Tanışmış mıydık senle?
1.55 1.60 arası seviyorum
Minyon, çıtı pıtı seviyorsun
Aynen:)
türkiye şartlarında 70 altı kesinlikle
Neden
Ama tamam da ben hangi boy güzel diye sordum. Ben de 1.60ım ama bence 1.80 güzel.
Göz zevkinize göre sordum yani
Kadın dediğin, at gibi bacakları olmalıdır yani
Bence berbat. Bak bak bitmeyen bacaklarım olsaydı keşke
Nefes alana bakıyorlar 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤣🤣😭😭
Profil fotoğrafın hangi diziden
Hic birinin önemi yok gven sadakat ☝️
1.70 civarı
160 ila 165
160 civarı
1.70 altı kadınları hiç beğenmiyorum.
valla bence hiç önemi yok
minyon ya candır
Bence berbat
boyum 1,91 ve uzun boylu kadınları afedersın kamyoncu gıbı görüyorum :D saddsasda
Minyondan kastın ne yani kaç cm
en fazla 1.65 olacak
Hmm ben 1.60
dema öyle yürürüm :D dsadsasdasda
Smdxkenxns
1,91 100 kg urkme sonra :D saddsdsadsa
Ürktüm 😁😁
140 falan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?