Doğal halimle mükemmelimm peki sizce estetikli kızlar mı doğal kızlar mıı
Doğallar her zaman 1-0 önde
Estetiklileri daha güzel buluyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Doğal halimle mükemmelimm peki sizce estetikli kızlar mı doğal kızlar mıı
Ben aşık olduğum kadını severim her türlü. fark etmez ama tercihim doğal olmasından yana her insan farklı düşünür Estetik operasyonlar, bir kişinin fiziksel görünümünü değiştirmek için tercih edebileceği bir seçenektir. Bu operasyonlar, kişinin kendine olan güvenini artırabilir ve bazı kişiler için olumlu sonuçlar doğurabilir. Ancak estetik operasyonlar kişisel tercihlere bağlı olduğu için herkes için uygun olmayabilir. Doğal güzellik, genellikle kişinin genetik özelliklerine dayalı olarak ortaya çıkar. Doğal güzelliğe sahip olan bir kişi de kendine özgü bir çekicilik ve çekicilik sergileyebilir. Unutulmaması gereken önemli nokta, güzelliğin dışarıdan görünen fiziksel özelliklerden daha fazlasını içerdiğidir. Bir kişinin içtenlik, samimiyet, anlayış ve diğer içsel özellikleri de güzellik algısında etkili olabilir. Sonuç olarak, güzellik kavramı kişisel tercihlere ve algılara dayanır ve estetikli veya doğal olan bir kadının güzelliği, kişisel görüşlere göre değişir. Herkesin kendi güzellik anlayışı vardır ve önemli olan, insanları dış görünüşleriyle değil, karakterleriyle, kişilikleriyle ve davranışlarıyla değerlendirmektir.
Estetikten nefret ediyorum.
Eskiden yüzümü çok beğenirdim, benden 10 kat daha bk olan kızlar estetikle burnunu, çenesini yaptırıp benden güzel oldular. Şimdi ben kendimi beğenmiyorum.
Cevap
5Cevap
Benim burnum estetik estetik yaptirmadan once herkes bana guzel kizsin ama burnun kotu guzel kizsin ama burnunu yaptir dediler ben kendimle barisiktim ama insan evladiyim bunu duymak surekli uzdu beni ve ameliyat masasina yattim burnumu yaptirdim simdi de dogallik gibisi yok dogal olan her sey guzel diyorlar yani demem su ki estetige karsi degilim burnunu begenmezsin yaparsin ama yok dudapimi yapayim yok cenemi yapayim bilmem ne dersen o ayri o pokunu cikarmak olur
Ufak tefek estetik yaptırılmalı diye düşünüyorum. Ama hani ünlü kadın oyuncularımız var ya hepsi birbirine benziyor. Sanki 15 tane yağmur tanrısevsin var gibi geliyor bazen. O tarz sevmiyorum.
Doğallar her zaman benim için 5-0 önce 1-0 az.
Doğal olmak her zaman daha güzel.
Doğal olmak her zaman kazandırır
tipi pek umrumda degil ya kısacası :)
Doğal halini beğenmiyorsa yaptırır bende de var
Karakterli ve zeki kız
Doğal hos
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?