Güzellik & Bakım Tırnakların kırılmaması için ne yapmak lazım? MrsCanselll-_ Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Vitaminler eksik değil ama ufak bir sert temasta tırnaklar kırılıyor..#Morp ❣#GüzellikBakım 💅 Tırnakların kırılmaması için ne yapmak lazım? Cevapla Tırnak Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Bunun için sağlıklı beslenmek lazım. özellikle e ve c vitaminlerine d vitaminlere dikkat etmek gerekiyor. 0 0 Yorumla
Gelbebeim Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl ufaktan kırılması olduğunda törpüle kalyonun tırnak sertleştiricisi var onu al çok iyi 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 881 cevap paylaştı. Çinko takviyesi alıyordum bir ara. Ne tırnağım kırıldı ne saçım döküldü. Müthiş işe yaradı. 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. Limon suyu ile bakım yapıyorum ben :D Ayrıca tatlı badem yağı içebilirsin bir bardak suya bir kaç damla damlatarak.. 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 968 cevap paylaştı. c vitamini tüketimine dikkat et 0 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 572 cevap paylaştı. Kırmamak lazım :d 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bunun için sağlıklı beslenmek lazım. özellikle e ve c vitaminlerine d vitaminlere dikkat etmek gerekiyor.
ufaktan kırılması olduğunda törpüle kalyonun tırnak sertleştiricisi var onu al çok iyi
Çinko takviyesi alıyordum bir ara. Ne tırnağım kırıldı ne saçım döküldü. Müthiş işe yaradı.
Limon suyu ile bakım yapıyorum ben :D Ayrıca tatlı badem yağı içebilirsin bir bardak suya bir kaç damla damlatarak..
Biotin hap kullanmalı
Tırnaklarını kes
c vitamini tüketimine dikkat et
Kırmamak lazım :d
Dikkat etmek lazım