175
180
185 ve üstü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben 175 oldugum icin bana ideal 185 falan geliyor ama 165 biri icin 175 de olabilir mesela değişir..
Bence kızlar 5-10 cm yukarısını istemekte özgürler ama 165 birisi için 175 gayet ideal. Fakat belirtmeliyim 177 yim ve son sevgilim 175 ti başta bana small dedi bende güldüm ve büyük adamları bul demiştim. Herneyse anlamadığım şekilde bana ölümüne aşık olmuştu ve ben onu bıraktım fazla kıskançtı ve ilişkimiz ikimizede zarar veriyordu. Tabi bu kız ingilteredeydi ve rustu.
Şunu belirteyim evet türk kızları çok acımasızlar ...
Erkeklerin boy takıntısı olmasını anlamıyorum benim mesela değişir demem şöyle; çoğu erkek bunu bilmiyor ama biz kızlar garip bi şekilde aslında çirkin duran insanları çok çekici bulabiliyoruz ve çoğu zaman da böyle oluyor aslında bu yüzden kızlar ne kadar da boy boy dese de iş çekicilikte bitiyor
Merak ettiğim şey 176 yani çünkü avrupa ortalama boyu bu istatiksel orada yaşıyorum biliyorum. Ortalama bir boydan sonra yüzleri yakışıklı olan erkekler daha mı ön plana çıkıyor?
Sen metaryalist ve takıntılı bir kız değilsin bence senin gibi kızlar karşıma çıkar umarım . Bizi boy takıntısı yaptıran diğer kızlar oluyor arkadaşım aslında 175 boyda çok iyi veya 170 arkadaşımda var sarı mavi gözlü kaslı bence çok tatlı ama yani bilmiyorum kafaya takıyoruz anlıyormusun üzülüyor çoğuda evet...
Bir erkek eger kendine has bi durus tarz gösteriyorsa 176 boyu cogu kız goz onune bile getirmiyordur bence sadece ergen kızlar 150 olup 199 erkek istiyoruz diyip erkekleri sinir etmeye çalışıyorlar. Hatta uzun bi kız olmama ragmen lise donemimde 168 boylsrında asiri karizmatik biri vardı ve konusmasi durusu vs insani cezbedebiliyordu dediğim gibi boşuna üzülmenize gerek yok ki 177yim diyosun ortlama bi boy bence bir erkek icin
Teşekkürler iyi akşamlar
Sende konuşmasını bilen akıllı bir kızsın eminim bu dış görüşünden de önemli emin ol...
Ne demek ben teşekkür ederim
170-75 normal. 180 ve üzeri uzun bana göre
Sizin boyunuz kaç
168..
Sizin boyunuz bence bir kıza göre muhteşem uzun yani ve siz bile 175 iyi bir boy diyorsanız erkekler için bence diğer kızların konuşmaya çok hakkı yok.
Boyum 177 bu arada Londrada yaşıyorum orada pek takılmıyorlar canım sıkıldığı için uygulamayı yükledim ama ne göreyim kızlara göre 180 altındaysak eğer cinsel organımızı kesmemiz gerekmiş.
Şöyle mesela bana benden biraz uzun boy uygun ama bazı 150lik kızlar 180 e bile kısa diyorlar. Kişiden kişiye değişiyor tabi. Ama minnakların o kadar uzun boylu birini istemelerini de saçma buluyorum
Cevap
2Cevap
75 ve altı kısa 75-82 normal 82 üstü uzun bence
175 i de sayıyormusun altı mı boyum zaten 177 sadece merak ettim
Boyum 1.55 yani hepsi beni için uzun
185 ve üstü
Uzun?
Fazlasıyla uzun
177 normal mi?
Normal
1.75
Normal mi
Evt
Boş soru
1.70-1.75 Bence kısa
Kizlarin ort. 160-165 olduğunu düşünürsek sıkıntı yok
175 sınır diyorum aşağısı kısaya doğru yukarısı uzuna doğru.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar