Güzellik & Bakım Kızlar etkileniyor diye bu parfümden aldım 3 bine sıksam etkilenir mi kızlar sevgilim olur mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir arkadaş al kızlar etkileniyor dedi sevgilim olsun diye sıksam acaba olur mu Güncellemeler+1 yıl Çirkinim bakan yok Güncellemeler+1 yıl Tipsiziö işte Kızlar etkileniyor diye bu parfümden aldım 3 bine sıksam etkilenir mi kızlar sevgilim olur mu? Cevapla Parfüm Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
DEADLY_666 Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 98% +1 yıl Bunu almalısın çok güzel kokuyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Zaten bu Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Gülsem kızıcaksın 😂😂 bu kadın ksçırtan parfüm yanlış almışsın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl neden ki :( Yorumla
dasMaedchenisthier Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Sırf parfümünden dolayı yürüyecek biri hiç olmasın daha iyi 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Üzücü Yorumla dasMaedchenisthier +1 yıl Abi tipinde sıkıntı yok ki zaten, niye başka yollar arıyorsun, saçma Yorumla Soran +1 yıl Bakan yok Yorumla dasMaedchenisthier +1 yıl O da bakmayanların s.. aklığı be abi, cidden iyisin Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim olmadı Yorumla dasMaedchenisthier +1 yıl Değerini bilememişler be abim, ayrıca sen kendine çirkinim diyorsan sokakta erkeğim diye gezinen zarganacıklar ne yapsın Yorumla Soran +1 yıl Tipsiziö ya 28 olduk hala bakan yok bakmıyorlar Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hangi arkadaşın tipsiz olduğunu söylüyorsa onlarla arkadaşlığını kesme 0 1 Yorumla Soran +1 yıl TİPSİZİM Yorumla
pesimistbiriydi Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Abi şu fotoyu atmaktan bıkmadın mı 0 2 Yorumla pesimistbiriydi +1 yıl İyisin zatwn parfüm sıkınca niye baksınlar Yorumla Soran +1 yıl bilmem etkileniyor kızlar dediler kokusundan Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. Parfüme düşecek kız da ne bileyim :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neye düşersiniz
Kivi_viki Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Abim parfümü hiç sıkmadan eskitmiş. 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Yeni aldım Yorumla Soran +1 yıl Öbürü çantamda Yorumla Kivi_viki +1 yıl İlki yaramayınca ikinci şişeyi mi aldın Yorumla Soran +1 yıl Yok üşendim onu çekmeye bunu çektim Yorumla Kivi_viki +1 yıl Kızları neden parfümle etkilemeye çalıştığını şimdi anladım Yorumla Soran +1 yıl Tipim yok Yorumla Kivi_viki +1 yıl Yok abim tiple alakası yok Yorumla Soran +1 yıl Var yoksa olurdu Yorumla Kivi_viki +1 yıl Pick me girle döndün abim sana burada yakışıklısın diye dil mi dökelim illa. Atmışsın fotonu gayette güzel adamsın ki bunun farkında olduğuna da adım gibi eminim. Ben çirkinim diye ağlıyon boş. Zeka ve karakter lazım. Tip boş iş Yorumla Soran +1 yıl Kardeşim bakan yok bakan Yorumla Soran +1 yıl Zeka meka ilgilenmiyor kızlar yakışıklı arkadaşlarım vardı çoğu herizekalı ama kızları götürüyorlardı Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 509 cevap paylaştı. Bıktık artık senden yine başladın aq 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Djdjd can sıkıntısı knk Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Tütün kolonyası dök 0 12 Yorumla Soran +1 yıl olmuyor denedim :( Yorumla primadonna_girl +1 yıl E sen çirkin değilsin ki Yorumla Soran +1 yıl çirkinim Yorumla primadonna_girl +1 yıl https://youtu.be/e1sKUZQ6o9k Yorumla Soran +1 yıl Değilim olsa sevgilim olurdu Yorumla primadonna_girl +1 yıl Sus yakışıklısın işte delirtme beni djfjks Yorumla Soran +1 yıl Yakışıklı isem niye sevgilim olmuyor 28 oldum Yorumla primadonna_girl +1 yıl Çevren yoktur Yorumla Soran +1 yıl Çevre var Yorumla primadonna_girl +1 yıl Sadece tiple değil ama ya. Eksik olan başka bir şey vardır. Yorumla Soran +1 yıl Sadece tiple Yorumla Soran +1 yıl Bunu yaşadım bizzat Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bunu almalısın çok güzel kokuyor
Zaten bu
Gülsem kızıcaksın 😂😂 bu kadın ksçırtan parfüm yanlış almışsın
neden ki :(
Sırf parfümünden dolayı yürüyecek biri hiç olmasın daha iyi
Üzücü
Abi tipinde sıkıntı yok ki zaten, niye başka yollar arıyorsun, saçma
Bakan yok
O da bakmayanların s.. aklığı be abi, cidden iyisin
Sevgilim olmadı
Değerini bilememişler be abim, ayrıca sen kendine çirkinim diyorsan sokakta erkeğim diye gezinen zarganacıklar ne yapsın
Tipsiziö ya 28 olduk hala bakan yok bakmıyorlar
Hangi arkadaşın tipsiz olduğunu söylüyorsa onlarla arkadaşlığını kesme
TİPSİZİM
Abi şu fotoyu atmaktan bıkmadın mı
İyisin zatwn parfüm sıkınca niye baksınlar
bilmem etkileniyor kızlar dediler kokusundan
Parfüme düşecek kız da ne bileyim :D
Neye düşersiniz
Abim parfümü hiç sıkmadan eskitmiş.
Yeni aldım
Öbürü çantamda
İlki yaramayınca ikinci şişeyi mi aldın
Yok üşendim onu çekmeye bunu çektim
Kızları neden parfümle etkilemeye çalıştığını şimdi anladım
Tipim yok
Yok abim tiple alakası yok
Var yoksa olurdu
Pick me girle döndün abim sana burada yakışıklısın diye dil mi dökelim illa. Atmışsın fotonu gayette güzel adamsın ki bunun farkında olduğuna da adım gibi eminim. Ben çirkinim diye ağlıyon boş. Zeka ve karakter lazım. Tip boş iş
Kardeşim bakan yok bakan
Zeka meka ilgilenmiyor kızlar yakışıklı arkadaşlarım vardı çoğu herizekalı ama kızları götürüyorlardı
Bıktık artık senden yine başladın aq
Djdjd can sıkıntısı knk
Ben bile düştüm
Kesin olur abi
Tütün kolonyası dök
olmuyor denedim :(
E sen çirkin değilsin ki
çirkinim
https://youtu.be/e1sKUZQ6o9k
Değilim olsa sevgilim olurdu
Sus yakışıklısın işte delirtme beni djfjks
Yakışıklı isem niye sevgilim olmuyor 28 oldum
Çevren yoktur
Çevre var
Sadece tiple değil ama ya. Eksik olan başka bir şey vardır.
Sadece tiple
Bunu yaşadım bizzat