Bildiğiniz estetik cerrahi uzmanı olan kişiler var mı?

Bildiğiniz estetik cerrahi uzmanı olan kişiler var mı artık bıktım bu çirkinlikten çok çirkinim tipsizim herkesin kendine göre bir güzelliği var ama bende hiç yok neden bende azıcık da olsa güzellik yok onu anlamıyorum benim onlarla farkım ne bu adaletsizlik ama onun yüzüne sosyal medyalara resim atamıyorum çünkü çok çirkinim diyeceksiniz ki hayır güzelsindir sana öyle geliyordur diyorsunuz ama yanılıyorsunuz inanın ki çok tipsizim bu imkansız ama gerçek maalesef çok çirkinim herkesde azıcık bile olsa güzellik var ama bende hiç tip yok yüzüme bakılmayacak derece de çok çirkinim o yüzden estetik olmak istiyorum bu çirkinlikten kurtulmak istiyorum lütfen yardım tanıdığınız estetik cerrahi uzmanı olan var mı eğer instagram hesabı varsa bana o kişiyi bana yönlendirirmisiniz o kişiyle iletişime geçmek istiyorum şehir fark etmez yurt dışı olmasın da Türkiyenin her yerine giderim iyi bir estetik cerrahi uzmanı olsun da ne olursa olsun önemli değil artık bıktım bu çirkinlikten rabbim düşmanımın bile başına vermesin bu çirkinlik herşeye razı olurum da çirkinliğe razı olamam.

Bildiğiniz estetik cerrahi uzmanı olan kişiler var mı?