Messiye Hajirovice Tolga Cevige tipitipe her halta benzetiyorlar biriyle tanisamiyorum bile doğru düzgün? Sürekli birilerine benzetilen var mı iyi ya da kötü psikolojim bozuldu iyice
Sürekli köksal Babaya ya da karadenizlilere benzetiyorlar beni sizce öyle mi? Ya da goruntum ortalama bir insana göre çirkin mi?
Kral güzellik çirkinlik kavramı tamamen geçici bir durum kızlar dikkatlerini tamamen tiplere vermezler. Sen kadın ruhundan anliyorsan konusma kabiliyetin varsa tavlarsin ben tekerlekli sandalyeli adamın başka kadınları ayarttigini gördüm o yüzden pek takma gayet güzelsin.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim kardeşim, aslında düşüncelerimiz benzer ben de sana yakın şeyler düşünüyorum fakat insan ister istemez kafaya takıyor çok boş boğaz insanlar var
Ya boş boğaz insan bitmez sen bakma bizim bu türkiyedeki türkler çok garip insanlar kendinden yakışıklısını görsünler hemen aşağıya çekmeye çalışırlar o yüzden boş ver kim nederse desin.
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Sürekli köksal Babaya ya da karadenizlilere benzetiyorlar beni sizce öyle mi? Ya da goruntum ortalama bir insana göre çirkin mi?