Güzellik & Bakım Etek altı traşınızı nasıl yapıyorsunuz? buzz_adam Takip Et Bilge Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ağda mi jilet mi. Zorluğu oluyor mu Güncellemeler+1 yıl İyi pazarlar. Traslar yapıldı mi kutsal pazara hazır misiniz Güncellemeler+1 yıl Gunaydin Etek altı traşınızı nasıl yapıyorsunuz? Cevapla Ağda Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
vuylianme Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Partnerim biraz kıllı seviyor ama genelde makine ile alırım 1 7 Yorumla Gamsızmaviii +1 yıl Partnerin ne derse onu mu yapıyon saçma geldi biraz Yorumla buzz_adam +1 yıl Kıl seven kadın. Şaka mısın sen Yorumla vuylianme +1 yıl Biraz dedim orman gibi demedim Yorumla vuylianme +1 yıl @Gamsızmaviii Gayrı meşru bir durumdayım biraz ona uyuyorum Yorumla Gamsızmaviii +1 yıl Anlamadım hiçbir şey Yorumla vuylianme +1 yıl @Gamsızmaviii boş ver anlama zaten Yorumla vuylianme +1 yıl sıkıntılı Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tırpanla alıyorum bazen orakla 2 2 Yorumla buzz_adam +1 yıl Aman kuşu kaptirma Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Dünyada ki en sert şey elmas değil , sıkıntı yok Yorumla
HknTuran Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 86% +1 yıl Ben almıyorum.. Toka ile bağlıyorum 😄 1 1 Yorumla buzz_adam +1 yıl İlginç bir yontem Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Neden merak ettin 3 1 Yorumla buzz_adam +1 yıl Nedensiz. Gelişi guzel Yorumla
HayaldeGüzel Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Etek altından yapıyorum 😛 4 1 Yorumla karamelizeaşk +1 yıl Çok mantıklı 😃 Yorumla
Starliçem Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Çıkmıyor benim şanslıyım o konuda 3 2 Yorumla buzz_adam +1 yıl Acayip şanslısın hem de. Resmen mukafaat Yorumla Starliçem +1 yıl Aynen öyle Yorumla
hael8885 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Çim biçme makinesi. 3 2 Yorumla buzz_adam +1 yıl Çok marjinalsin Yorumla İndeepth +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 860 cevap paylaştı. Lazer yaptırmıştım zamanında 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Jilet ile her sabah alıyorum alırken rahatlıyorum çünkü temiz olmak hoşuma gidiyor 1 0 Yorumla
kdsljdkspalsls Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Makine hiçbir problem olmuyor 15 dakikada tamamdir 1 0 Yorumla
Umaysuu Takip Et Xper 4 Yaş: 108 +1 yıl Tirmik 6 3 Yorumla buzz_adam +1 yıl Orjinal bı cevapti Yorumla İndeepth +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla buzz_adam +1 yıl Tırmık can yakmaz mi yaaa🤣🤣😜 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Partnerim biraz kıllı seviyor ama genelde makine ile alırım
Partnerin ne derse onu mu yapıyon saçma geldi biraz
Kıl seven kadın. Şaka mısın sen
Biraz dedim orman gibi demedim
@Gamsızmaviii Gayrı meşru bir durumdayım biraz ona uyuyorum
Anlamadım hiçbir şey
@Gamsızmaviii boş ver anlama zaten
sıkıntılı
Tırpanla alıyorum bazen orakla
Aman kuşu kaptirma
Dünyada ki en sert şey elmas değil , sıkıntı yok
Ben almıyorum.. Toka ile bağlıyorum 😄
İlginç bir yontem
Neden merak ettin
Nedensiz. Gelişi guzel
Etek altından yapıyorum 😛
Çok mantıklı 😃
Çıkmıyor benim şanslıyım o konuda
Acayip şanslısın hem de. Resmen mukafaat
Aynen öyle
Çim biçme makinesi.
Çok marjinalsin
🤣🤣🤣
Lazer yaptırmıştım zamanında
Video çekip link mi atalım
Jilet ile her sabah alıyorum alırken rahatlıyorum çünkü temiz olmak hoşuma gidiyor
Makine hiçbir problem olmuyor 15 dakikada tamamdir
Lazer
Harikaymis
Etek tıraşında ağda çin işkencesi olur
Tirmik
Orjinal bı cevapti
🤣🤣🤣
Tırmık can yakmaz mi yaaa🤣🤣😜
Öyle salıyorum
lazer epilasyon
Makinayla alıyorum
Blue 4 çok rahat oluyor bol köpüklü