Deborah milano 24 ore extra slim felt tip eyeliner nasıl?

Ürünü kullanıp da benzer sorun yaşayan ya da sorunsuz bu ürünü kullanan var mı?

Olay yaklaşık bir ay önce oldu. Ben eyeliner çekmeyi bilmediğim için 'jel eyeliner olsa kolay çekebilirim' diye düşünerek jel eyeliner almaya watsons'a gittim. Önce "Jel eyeliner var mı?" diye sordum olmadığını söylediler, bende çalışan kıza "Hangi eyelinerla daha kolay öğrenilir jel diye düşünüyorum ama tavsiyeniz var mı?" dedim. Oda "Jel hepsinden zor bence kalem denemelisiniz" dedi sonra bu ürünü gösterdi, bende "Asansörlü mü bu daha önce denedim oluyordu ama ucu küt olunca bir şeye yaramıyor." dedim. Oda asansörlü olmadığını söyledi ve işine döndü ben bir süre kararsız kalıp 75 ₺ ye bunu aldım.

Ertesi hafta misafirliğe gidecekken sürdüm, sol oldu sağda biraz uğraştım silip silip tekrar yaptım. Akşam makyajı temizleyince sağ taraf eyeliner altının hafif kabardığını hissettim 'silip silip tekrar yaptığımdan oldu herhalde sağda yok' diye düşündüm. Ertesi hafta ürünü kullanmadım diğer hafta yine annemlere giderken denedim, bu kez de sol oldu sağ olmadı orayı tekrar tekrar denedim. Akşam iki tarafta da hafif şişlik fark ettim 'acaba alerji falan mı yaptı ki' diye düşündüm. Ama öğrenmek istediğim için de vazgeçemedim ve bu hafta anneannemlere giderken tekrar denedim iki tarafta oldu yine biraz uğraştım tabi ama eşit uğraştım, anneannem "Gözlerin niye şiş duruyo?" diye sordu, aynaya baktım ama bir şişlik göremedim eve geldiğimde de makyajı temizleyince iyi tarafta da eyeliner altı dokununca kırmızı hafif pullu bir hissiyat verdi parmağıma.