Sosyal hayatta bu yüzden ezildigimi ve onemsenmedigimi düşünüyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Nasılım? konusunda 48,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBoy, kişinin genetik yapısı, beslenmesi ve yaşam koşulları gibi birçok faktörden etkilenen bir faktördür. Genel olarak, günümüzde insanların boyları geçmişe göre daha uzundur. Bu, beslenme ve sağlık koşullarının iyileşmesinden kaynaklanmaktadır. 1.53 boy, günümüzde ortalama bir boy olarak kabul edilebilir. Ancak, her bireyin farklı bir boyu vardır ve bu normaldir. Boy, kişinin değerini veya yeteneğini belirlemez. Her birey, kendi boyuyla mutlu ve özgüvenli olabilir. Eğer boyunuzdan memnun değilseniz, bunu değiştirmek için yapabileceğiniz bazı şeyler vardır.
Örneğin, sağlıklı bir beslenme düzenine sahip olabilir, düzenli egzersiz yapabilirsiniz ve stres seviyenizi azaltabilirsiniz. Ayrıca, boyunuzla ilgili olumsuz düşüncelerden kaçınmalısınız. Kendinizi sevmeli ve kendinize değer vermelisiniz.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Günümüze göre değil. KISA zaten. Ama boy ile ezilmeniz yanlış. Ben ilk ve orta okulda çok kısa boylu bir çocuktum. Ama en farklı çocuktum :)
Hemen hemen kimse beni dövemezdi (Görmezlerdi çünkü :)) Şaka şaka) kavgacı bir çocuktum. Benim yapabildiklerimi üst sınıftakiler bile yapmakta zorlanır ya da yapamazdı. Mesela tüm okulun en hızlı koşan ikinci öğrencisiydim. Matematikte berbat iken birden bire okul 4. oldum (ilgim arttığı için).
Lütfen boyunuz eksikliğiniz olmasın. Böyle hissetmeyin. İnanın bir çok 1.80'lik insanlarda olmayanlar sizde mevcuttur...
KISA yazacaktım başaramadım uzadı kusura bakmayın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUzun botlylu ya da ort boylu erkekler için bu pek önemli değil aslında. Bazı erkekler bilhassa kisa boylu kızları seviyor.
Tabii bir de olayın senin bakış açısı tarafı var. Kendini kötü hissedebilirsin. Güzel isen ve tatlı bir kız isen senin için avantaj bile olabilir bu.07 Yorumla
Soran+1 yılDerdim erkek değil ki
Cevap sahibi+1 yıl2. Paragraf senin istediğine uygun bir cevap aslında 😊
Cevap sahibi+1 yılGözümün önüne yıllar önceki anılarım geldi. O zamanlar yaşım 14 ve boyum 1.50. Okulda ki en kisa öğrenci benim. Gelen geçen dalga geçiyor ve küçümsüyordu.
Bu dönem 2 yıl sürdü ve boyum birden uzamaya başladı. Kısa zamanda benden uzun olanları gectim ve otomatikman zorbalıklar kesildi. Aslında bir yönden haklısın. Karakteri gelişmemiş insanlar her yerde var. Kadın erkek farketmiyor.
Soran+1 yılHe yani sende beni eziyorsun şu an
Cevap sahibi+1 yılBak ya. Ne ezmesi. Ben kesinlikle o gözle bakmıyorum. Diyorum ki; canımsın insan çok. Fazla da umursama diyorum.
Cevap sahibi+1 yılDiyorum ki; canımsın insan çok. Fazla da umursama diyorum.
Cevap sahibi+1 yılBurada argo bir kelime kullaniyorum. Sistem otomatikman değiştiriyor galiba 🤔
+1 yılbenim boyum da 173 🤷🏻♂️ insanlar da bana aynı muameleyi gösteriyo dhsjdkr çarem varmış gibi sanki. olduğum gibi kabullenilmiyorsam kalan herkesin canı cehenneme bu arada. aynı şekilde düşünmeni tavsiye ederim.
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok tatlisin
- +1 yıl
teşekkür ederim 🎩
Soran+1 yıl🧡🧡🧡
- +1 yıl
başkalarının düşünceleriyle canını sıkma, günün sonunda en kıymetli şey insanın kendisidir.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
59Cevap
Bence acil olarak içinde bulunduğun sosyal ortamı değiştir. Boy bir değer değildir, sadece genetik bir özelliktir.
Fiziksel olarak düzgün görünmenin şartı boy değil sağlıktır. Yediğine içtiğine dikkat et, düzenli spor yap, sigara içme, içki de ortam olursa içersin, düzenli olarak içme, böylece daha sağlıklı olursun ve görünüşünde ona göre güzelleşir. Asla kilolu olma, kilo alıyorsan bir diyetisyene git ve kilo almanın önüne geç.
Bunları yaparsan fiziksel olarak iyi olursun, ama dediğim gibi seni boyunla, görünüşünle değerlendirecek sosyal ortamlardan uzak dur, hangi çağda yaşıyoruz? Düzgün insanlarla sosyalleş.
19 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum insanları secebiliyorum artik ama uzun süre bakış açısı böyle olan insanlarla karşılaşmak insani hayal kırıklığına uğraşıyor
Soran+1 yılUgratiyor
Soran+1 yılStaj yaptığım yerde böyle bir muameleyle karşılaştığım için diyorum
Soran+1 yılBir tek ben dislaniyorum onun dışında herkes mutlu gülüyor
Soran+1 yılHastane/ diyetisyen
- +1 yıl
Bence bir kıskançlık durumu var, senin yükselip onlara rakip olmanın önüne geçmek için seni psikolojik olarak ezmeye çalışıyor olabilirler.
Bence sen patron kimse onunla, ya da yöneticilerle iyi iletişim kur, seni ezmeye çalışan ezikleri boş ver. Yöneticilerle aranı iyi tutarsan belli bir süre sonra seni ezen ezikleri süründürürsün.
+1 yılBoyla alakası olduğunu düşünmüyorum, boy kalıtsal bir özellik bir meziyet değil
Nil Karaibrahimgil 1.55, Şebnem Ferah 1.55, Pınar Aylin 1.52, Sertap Erener 1.55, Özge Özder 1.57, Lady Gaga 1.52, Shakira 1.55 Kim Kardashian 1.55, Kourtney Kardashian 1.52, Kylie Mınouge 1.52, Nicolas Polizzi 1.52, Salma Hayek 1.57 bu insanlar önemsenmese ünlenemezdi. Eğer önemsemiyorsan kendi değerinin farkında değilsindir ya da bir özelliğin yoktur.
11 Yorumla- +1 yıl
Nicolas Polizzi 1.42 bu arada yanlış yazmışım
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka boy mevzusuna takanlar genelde 25 yaş ve altı oluyor hatta 25 değilde 22 yaş ve altı oda ergenliğin vermiş olduğu bir mevzu zaten daha üst yaşta bireyler tek tük takanlardan oluşuyor kusura bakmasınlarda onlar cahil topluluğu insanlar fiziksel özelliğe göre belirli bir ergenlik sonrası seçici davranmıyor ayriyetten her insanın zihni farklıdır sosyal medyada 23 yaşlarında bir çift var çocuk 1.90 kız 1.53 2.10luk çocuk var kız belki 1.60 yani takmayan erkekler de çok var takmayan üst yaşta bireylerde var özenti çağındayız ve zihinsel ergenlik ileri yaşa vurdu artık sadece olgunluk 17 yaşta erişilen bir şey değil ergenlik tıbben 25e kadar vurdu ergenken çoğu insanlar sağlıklı kararlar vermez burada ya da çevrende ota boka laf edenler inanki bir kaç sene içinde çok değişecek
00 YorumlaNasılım? konusunda 331 cevap paylaştı. Ben 1.87'yim, ama arkadaşlık ettiğim kadınlar 1.50 civarıydı hep.
Hatta ilk çıktığım kişi 1.47 boyunda 47 kiloydu. Yani çok kısa falan diyen varsa, neye göre kısa, kime göre kısa? Bana göre iyi. :)00 Yorumla
5 ayBoy sadece genetik bir sayı, senin değerini veya yeteneklerini belirlemez. Önemli olan bu fiziksel özelliği nasıl taşıdığın ve yaydığın enerjidir.
00 Yorumla- Nasılım? konusunda 537 cevap paylaştı.
+1 yılYoğ be ablacım. Bende 3 cm daha uzunum alt tarafı. Yani Naim Süleymanoğlu gibi bir performans mı sergiledin de görmezden gelindin rica ederim bunlara takılmayalım artık.
00 Yorumla
+1 yılŞöyle tatlı bir yüzün varsa sorun etme
04 Yorumla
Soran+1 yılYüzümde küçük
- +1 yıl
Büyük olması hasebiyle demedim şekil ve ifade olarak ponçik yani
Soran+1 yılKafam da küçük
- +1 yıl
Ponçik büyük demek değil ki tatlı ifadeli demek sadece yanaklar poğaça gibi oluyor güzel yani
boyunu kilonu geç sen beynini nasıl kullanıyorsun onu söyle şahsen partner tercihi yapacak olsaydım dünyanın en zeki ve bilgili kadınını dünyanın en güzel kadınına tercih ederim
00 Yorumla
4 ay152'yim. Hiç sorun etmiyorum. Eğer boyumla kucumseyecek biri olursa da kendini küçük dusurumus oluyor
10 YorumlaSeverim boyuma yakın olan kadınları. Minyonluk iyidir <3
12 Yorumla
Soran+1 yılSenin kaç
Gizli Üye(25-29)2 ayKnka benim boyum 1.55 geçen gün asansöre bincektim kapı beni görmedi 😃ve açılmadı. birde lamba yanmıyor. boyum kısa oldugu için shshshs bence benden daha fazla görünüyorsundur sen 😃shhshshdjdjdjdjjhjdjd
01 Yorumla
Cevap sahibi2 aybana bunu yapan hayat , sana ne yapmaz bence iki kez düşün hdhdhd
5 ayBoy 1.53 çok kısa değil, bu kadar zayıf düşünmene gerek yok. Daha önemli olan kişilik ve özgüven.
00 Yorumla
1 yılbence bir kadın için uygun boylardan biri. en azından ben öyle düşünüyorum :) bunu dert etme sakın
00 Yorumla- Nasılım? konusunda 376 cevap paylaştı.
1 yılsaçmalama, erkekler kısa seviyor zaten ayrıca topuklu ve mini etek kısalara daha çok yakışıyor
00 Yorumla Yani seni boyunla onemsiyorlarsa lanet olsun oyle sosyal ortama... bence boyun gayet guzel... hic takma benimkisi de 154 takmamak lazim kafaya
00 Yorumla
+1 yılEvet, 1.53 metrelik boy kısa. Fakat her şey boy değil. Hatta bazı kadınlar, çok kısa boylu olsalar da yüz güzelliği açısından çok öne çıkıyorlar.
00 Yorumla
+1 yılOrtalamaya göre kısa evet ama önemsenmenin boyla kiloyla bi alakası olduğunu düşünmüyorum kim ne düşünürse düşünsün salla
00 YorumlaNasılım? konusunda 1,9b cevap paylaştı. Önceden herkes uzun boylumuymuş ki dkkdkd. Önemli olan boyu değil işlevi böyle elinde olmayan şeylerle kendini sıkarsan hayat geçmez
00 Yorumla
+1 yılboş şeyler takılma böyle şeylere benimde boyum kısa 1.73 kilo 67 param var hayat güzel boy tip kilo s*kimd* değil
00 YorumlaYo insanları boylarina gore yargılamıycak kadar olgunum
02 Yorumla
Soran+1 yıl❤ senin gibi bakan insanlarla karşılaşmak dilegiyle
Kısa olabilirsin ancak sana ezik gözle bakanları sektir et gtsin.. Sen kendini geliştirmeye bak bir yönde en iyisi ol o zaman bak bu sefer sana saygınlık besleyip imrenecekler.
00 YorumlaYa bırakın kendinizke uğraşmayo. Hepimiz çok güzeliz
00 YorumlaMinnacık biseysin sen. Cep boy gibi. Harika bişey.
00 YorumlaÖyle düşünme, başkalarına göre kısa olabilir ama çok kısa bir boy değil.
00 Yorumla
+1 yılbence normal bir boy bebde 1.52 boyum yani uzun da sayılmam
00 YorumlaKavakta da boy var boş ver bir kız için ideal takma kafana tokadan başka bir şey güzel kızçem
00 Yorumlabişey olmaz sende boyuna huyuna göre birini bulursun
00 YorumlaHayır manyak mısın. Topuklu ayakkabı giy, topuklu ayakkabı giyme alışkanlığın olsun. Atıyorum 10cm stiletto giy, hem hayvan gibi dikkat çekersin hem de boyun 163 olur. Sanıldığı aksine çok uzun kadın makbul değildir.
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu giyince hem rahat yürüyemiyorum hem de yine kisayim
Bi topuklu giymene bakar cogu erkekle ayni olursun dbddb
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKısa evet ama bunlara takılmayın 170 biriyle birlikte olursanız uyumlu olur ama illa 185 deyip absürt bi görüntü olmasını istiyorsanız da tercih sizin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıloff en sevdiğim 155 altı kadınlara bayılıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsenin genetik akşam pazarından mı toplanmış acaba? 😅
00 Yorumla
+1 yılYok canım benim de 158 arada cüce diyorlar ben de elmasta küçük ama değeri çok diyip kaçıyorum 😂😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yıl158 yine iyi
- +1 yıl
Amaan takma kısalar çok tatlı
10 ayBebeğim kilon 43 44 se mükemmel ama kilon fazlaysa kötü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOrtalamaya göre kısa maalesef ama asıl önemli olan partnerinle arandaki orantı 165-175 boylarında biri ile çok uyumlu olursun. Misal ben 185 iri bir adamım. Benle iken pek iyi durmayiz
00 Yorumla
1 yılBoyuna göre birisini bulursan kısa hissetmezsin. 160 65 gibi
01 Yorumla- 3 ay
1.60-1.65 erkek ne ya 1.53 kız zaten 1.65 erkekle hemen hemene aynı oluyo
+1 yılKadınlar için 153 çok normal. Özellikle de türk kadınlar için. Canını sıkmaa
00 Yorumla
+1 yılStandartın biraz altındasın sadece takma
03 Yorumla
Soran+1 yılSen kacsin
- +1 yıl
160
Soran+1 yılHimmm
- Nasılım? konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayBende 155 im ya hep ezmeye çalışıyokar
10 Yorumla
27 güNormalsin ortasın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayBenim de rahatsız olduğum oluyor ama nadiren
00 Yorumla- Nasılım? konusunda 1,9b cevap paylaştı.
7 ayher zaman kısa idi değişen olmadı
00 Yorumla
9 ayYüzüklerin efendisideki Hobitler gibisin
00 YorumlaYanındaki 150 olursa uzun bile olursun
00 Yorumla
+1 yılŞş yoğ bişey yoğ bişey
00 Yorumla
+1 yılKısa ama öyle sevenlerde vardır
00 Yorumla
+1 yılMinyon seven çok ama
00 YorumlaOrtalamaya göre kısa
00 Yorumla
+1 yılkafana o kadar takma kadında cok onemsınmıyor
00 YorumlaMinyonlar çekici
00 Yorumla
+1 yılbıcır minyon bence sevimli :D
00 Yorumla- Nasılım? konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılorta boylu erkekler için sorun olmaz
00 Yorumla - Nasılım? konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye ortalamasının epey altında..
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayMinyon çok hoş oluyor yaa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılkilon kaç orantılımı
00 Yorumla
+1 yılKendinle barışık ol. Minyon olmak iyidir.
00 Yorumla
+1 yılKısa ama çok değil
00 YorumlaKısa baya kısa
04 Yorumla
Soran+1 yılNapiyim kısasysa en azından 160 olmak isterdim
Soran+1 yılSus
24 güBebde 155m kisa bence🤧😔
00 Yorumla
1 aydeğil
00 Yorumla- Devamını Gör (35)
Devamını Gör(80)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında