Ben de aynı fikirdeyim.
Suya girip elbiseleriyle ıslanmak erkeğe ya da kadına güzel bir görünüm veya seksilik katıyor mu?
Ben de aynı fikirdeyim.
Kıyafetleriyle sırılsıklam ıslanmış birisi sizce hoş bir görüntüye sahip mi?
Wetlook tutkunu olarak bana haz veriyor. Tabii bunun için fizikte önemli. Aksi takdirde kendini salmış ya da aşırı zayıf biri o kadar haz vermez. Genel olarak ıslak kıyafet beni, çıplak vücuttan daha çok yükseltiyor. Mesela dün bir kadın gördün fiziğine bayıldım. Onu o elbise ile ıslanmış görmeyi çok isterdim.
Çok iyiii. İngilizcesiyle Wetlook diyosun yani :)
Süpersin😊🙃🥰💯👍
nerde nasıl ıslandığına göre değişir, yağmurda çukura çamura düşmesi başka, ılık bir yaz akşamında deniz kenarında yürürken bi anda denize girip ıslanması başka
👍👍
Silkelenmesi gereken it yavrusu gibi duran da var, serinlemeye çalışmış fil gibi duran da... Hoşa giden, fiziği düzgün kişi için konuşursak evet katıyor. Fazlasıyla..
Güzel cevaptı :)) 😊
Aynı düşüncedeyim.
Fiziği düzgün olanlar için de çok hoş ve iyi duruyor kıyafetleriyle ıslanmak🤞👍
Erkekte çekici durur bence 😅
:) Fiziği düzgün erkekte kesinlikle evt 😊🙃😉
Ooff evet 😃😍
😊🥰💯👍🤞
@karabelaa34 eig seçtim. Bot seçimi de üstelik senden yana olmuş. Tebrikler :)
Cevap
40Cevap
Hayır katmaz
Fiziğe bağlı.. Elbiseli bir balina görmek istemezsin.
:) 👍Bu konuda çok haklısın.
Kişinin fiziği düzgünse ayrı bir çekicilik katıyor 😎
😊
Islak saçlar bile bile seksilik katar bırak elbiseleri
😊😅👍
Erkek atletsizse göğüs kasları görünür, kadın südyensizse göğüs uçları belli olur.
:)
Bana katar önce bir elbiseyle suya girdikçe vücuda yapışıp bir parçası oluyo bu yüzden güzel gorunmeme sebep oluyor
:) evt. Güzel görünmenin de yanısıra, insanın kendisi için de ayrı bi eğlenceli olmuyor mu ama. İlk başta suya elbiselerle girerken üstü islandikca buz gibi insan bi irkiliyor, o da değişik ayrı bir durum😅 Sudan çıkınca da yapışıyor, o yönden de fiziği düzgün bir kişide güzel görünmeye sebep olabilir ona da katılıyorum :d :))
Evet serinlenmek için hepsi 😂
Hı hı öyle aynen :) Her şey serinlemek için😂🙃😊
😂😂😂😂😂😂😂
Evet fiziği güzel olan kadınlarda bu hoşuma gidiyor
Evet, fiziği düzgün olan kişilerde göze hoş görünüyor genelde
Aksine kötü bir görüntü oluyor bakın ben size şöyle bir şey söyleyeyim aslında böyle bir soru sorarak kadınları cinsel obje yapıyorsunuz farkında mısınız yani sırf kadın işte denizden havuzdan çıktığı zaman elbise vücudunu yapışacak vücut hatları görünecek diye bekleyen tipler vardır işte onlara siz malzeme çıkarıyorsunuz. Bence hiç güzel bir görüntü olmuyor
İyi de erkekler seviyorsa, bizler de sevemez miyiz bu tür şeyleri. Ne alakası var malzeme çıkarmakla..
Sen kadınlara mı ilgi duyuyorsun
Seninle iletişim kurmak hakikaten zormuş. Asosyal falan mısın :) Bi daha da yazmiycam. Nesini anlamadın. Fiziği düzgün bir erkeğin mesela ıslak tişörtlü hali neden bizim de dikkatimizi çekmesin? Sizde olan duygu bizde de var.
Neyse, profiline baktım da. Çok pardon gerçekten. Sitemimi yanlış anlama lütfen. Her zaman yorum yapabilirsin. Mutlu günler..
Profiline baktım derken ne olmuş yani bakınca ayrıca yorumunu yanlış anlamışım
Önemli değil, sen de kusura bakma. Engel durumu vs. farketmedim. Laf söylüyormuş gibi de olmasın da :) Samimi bir yorumdu sadece.
Yok estağfurullah sorun değil ama yanlış anlaşılmanın engelli olmakla ne alakası var onu anlayamadım zihinsel engelli değilim bu arada bedensel engelleyip sadece bir yorum farklılığı oldu bir anlaşmazlık oldu ama bunun engel durumu ile ilgisinin Ne olduğunu çözemedim? 🤔
Ya konuşurken asosyalmisin falan dedim ya, sonra dedim yanlış anlar falan düzelteyim dedim. Sırf bu. Başka bisey yok.
Anlıyorum yok asosyal bir insan değilim insanlarla iletişim içinde olmayı sohbet etmeyi seviyorum mesela şu anda Alanya'da kalıyorum yazlıkta Burada da fizik tedaviye gidiyorum insan ilişkilerim gayet iyidir ha sadece bir yanlış anlaşılma oldu yorumlarda ondan ibaret Ama tabi eldeki imkanlardan kaynaklı çok da sosyal olamıyorum
Aynen ondan ibaret. Olabilir tabiki yanlış anlaşılmalar. Ne demek. Allaha emanetsin. Her şey dilediğince olsun. Mutlu huzurlu günler...
Teşekkür ederim istek gönderdim istersen geri çekebilirim
Evet, fiziği düzgün olan kişilerde göze hoş görünüyor.
Hele şişman birisiyseniz o görüntü komedi filmi gibi olabilir.
:) Kişiye göre değişiyor, evet.
Evet seksi ve çekici görünür bazen ince yazlık kıyafetten göğüs haleleri bile belirgin görünür
İyi şu taşıyın ıslatın beğendiginizi yükselince; ağa cinsel sorunlar mı çoğaldı herkes fantezi peşinde gir banyoya yap banyonu boş işler.
Güzel durur. Bir ara "ıslak t-shirt yarışmalari" bile vardı.
Anlamsız bence. Suya girilecekse mayoyla girilmesi daha mantıklı.
Evet, fiziği düzgün olan kişilerde göze hoş görünüyor.
Bi bende mi oluyor bilmiyorum ama ben aşırı yükseliyorum elbisesi ıslak olan birine
ee yani göğüslerinden sular akıyor aşağıya doğru falan filan :D hayal kurdurma bize :D
Sütyenler belli oluyor, seksi ımm.
Allah seni ne yapmasın 😊😂👏👍
Amin. 😂 😂
Hiçbir seksiliği yok bence 😂
😂🙌
@coffeeandcoffee Sen inanıyor musun peki bu dediğine gerçekten :)
İnanmasam neden böyle bir cümle kurayım?
Anket baya farklı çıktı. Beklenenden bile daha yaygın imiş meğer. O yüzden demiştim, espri yaptığını düşündüm.
Parkeler hep ıslanıyor evde o iş çok sıkıntı ya 😀
😂🤣😅 O kadar mı yani... :))
O dereceyse durum vahim :)
Ya banyoda gördüysem hoşuma gider tabi ya da bazen musluk falan bozuluyor misafirin üstü başı su içinde kalıyor detaylara girmeyeyim dedim 🤣
:) 😂
Kadına yakışır da erkeğe yakisicani sanmıyorum
Yooo bence çok yakışıyor :))
E kasliysa yakışır
Evet.
Yani
Vücut tipine bağlı olarak katar.
Katılıyorum. Evet👍
zaman zaman güzel bir görünüm Katar ama bilerek yapılmadığı zaman bence
Bilerek bilmeyerek ne fark eder..
şöyle düşün fotoğraf çekilirken bile Doğal olan daha güzel çıkar. söylediğin şekilde bir görüntü, ne göründüğünün farkında olmadığını bilmemesi halinde güzel olur öyle söyleyeyim
Ama bilerek yapan da bu konuda fantazilidir belki diyebiliriz :)
yani.. görsel olarak bizler için fantezi yaratabilir😀
ama tabii Florya halk plajında fistan ile denize giren ablalar bu fanteziye dahil değil 😀
paçalı uzun beyaz donla denize giren , ve bel hizasındaki suda deve güreşi oynayan kardeşlerimiz de buna dahil
Son yazdıklarına katılıyorum.. :d
😊
Erkekleri bilmem ama kadında çok seksi duruyor veya biz erkeklerin gözünden öyle görünüyor bizim içimiz biraz kötü galiba ;)
:) Yok. Muhtemelen karşı cins karşı cinse öyle görünüyor.
Islak bir vücut aşırı tahrik edicidir. Hele bir de göğüsler belli olursa uçları falan. O an asker selam verir
Bayağı güzel bir görüntü oluyor
Dürüst olmak gerekirse katıyor
Olmaz olur mu ya harika
Islanmak güzeldir 😅
👍😅😊
Hak yemiyelim
😂
Kesinlikle evet
Saçım daha çok birbirine giriyor
Bence pek fark eden bir şey yok, aynı şey
Fark eden bir şey yok
Yok bee sudan çıkmış balık gibiler
Hiç alakası yok boşuna denemeyin
kötü bir görüntü ve ıslanmak rahatsız edici
Katıyor da, benim olmayanın..
Kötü bir görüntü
kadında güzel görüntü yaratır bence
👍
seksi
Bence çok Seksi görünümü var
Evet seksi bir görünüm olur.
Millet yeminle azmak için yer arıyor ya.
Evet
Kesinlikle hoş durur
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?