Kısa insanların yüz yapısı farklı mı olur?
Fotoğrafta sadece yüzü görünüyorsa kısa olduğunu anlayabilir misiniz bir insanın? Ya da boyunu tahmin edebilir misiniz
Kısa insanların yüz yapısı farklı mı olur?
Fotoğrafta sadece yüzü görünüyorsa kısa olduğunu anlayabilir misiniz bir insanın? Ya da boyunu tahmin edebilir misiniz
Benimkini tahmin et anlaşılıyor mu bilelim
1.75-1.80 arası
İlk bakışta 180 dedim. Sonra 178 diye düşündüm
Boyun kaç
190
Aaa
Yani aslında uzun olduğun belli çünkü yüzün uzun. Demek ki uzunların yüzleri uzun, kısaların yüzleri kısa oluyor diyebilir miyiz acaba genelgeçer mi bu acaba
Demekki resim 10 cm aşagı gösteriyor
Yukarıdan çekmişsin ve omuzların dar görünmüş
Çekimden dolayı
Demek ki benim aşağıdan çekmem gerekiyor. Ben de hep yukarıdan çekerim
Olabilir resim hilesi çok farkediyor
Mümkün değil.
Ama benimkini tahmin ediyorlar. Profil resmine bakıp minyon görünüyorsun kısasın diyorlar. Resimde sadece omuzlarımdan yukarısı görünüyor
Ara sıra denk gelebilir fakat genellikle boydan bağımsızdır. Yüzü uzun olanlar genellikle uzun oluyor fakat yüz tipi olarak değil santimetre bazında uzun olanlar. Misal benim yüzüm 18 santim falan, yuvarlak bir yüzüm var fakat boyum 185. Çoğu kişi beni kısa sanıyor.
Neden kısa sanıyor
18 cm yüz kısa mı oluyor
Kısa değil fakat yüzüm yuvarlak olduğu için kısa sanıyorlar.
Hmm anladım
Benim de yüzüm yuvarlak
Sana bu yüzden minyon diyorlar mesela. Özellikle yüzünün genişliğiyle uzunluğu neredeyse aynıysa kısa boyluymuşsun gibi bir izlenim uyandırırsın. Bende uzunluk ve genişlik arasında 1-2 santim fark var :D
Yüzünü merak ettim göstersene
Cevap
2Cevap
Bir yerde insanın boyu kafasının 7.5 katı diye okumuştum vaktinde. Yapısı değil de yüzünün ölçüsünü biliyorsan anlaşılır =)
Benim profil resmine bakıp boyumu tahmin ediyorlar. Minyon görünüyorsun diyorlar, kısa olduguku anlıyorlar. Resmimde sadece omuzlardan yukarısı görünüyor
Benim için sorun. Yaşımı çok küçük sanıyorlar, ilkokula gidiyorum sananlar oldu. Yaşım 28. Minyon, küçük, kısa diye isim takıyorlar
Senin boyun kaç
Ben 1.59
Herkes dalga geçiyor benle boyundan dolayı aşağılıyor
Fiziğimi bile tahmin eden oldu
Benimkini de tahmin ediyorlar. Profil fotomda yüzüm var minyon kısa olduğumu anlıyorlar. Çok üzülüyorum
Senin boy kilo kaç
1.59 işte
Minyon, küçük, kısa deyip duruyor herkes
Hayır herkes dalga geçiyor aşağılıyor. Akrabalarım benden uzun, üniversitede ilkokul çocuğu deyip dalga geçti öğretmen bile kisayim diye
Bu kadar takıntı haline getirirsen hayattan zevk alamazsın
Alamıyorum zaten herkes küçük, kısa, ufak deyip aşağılıyor
Tamam takmamaya bak sonuçta senin elinde olan bir durum değil kendine eziyet edersin başka bir şey olmaz
Senin boyun kaç
Benimki uzun sayılır 90 üstü senin
1.59
Gizliden çıksana ekliyim
Çıkınca haber ver çıktım yaz eklerim
Olur 2 dakika çıkayım
Eklemedin ya
Benimkini tahmin et bakim dogru mu
Uzun görünüyorsun. 1.83 mü?
Bence 180-190 arası. Doğru mu?
Hayır beni uzun sanıyolar ama değilim
Senin boyun kaç