Çok makyaj yapan biri değilim, makyajsız doğal olmayı tercih ediyorum. Sevgilim dedi ki doğal haline çok alıştım biraz farklılık lazım. Makyaj yapmami istedigini söyledi. Ne düşünüyorsunuz?
Sevgiliniz sizi olduğunuz gibi kabul ediyor olabilir. Sadece farklı bir görünümünüzü de görmek istemiş olabilir. Bu bir değişim ve yenilik isteği olarak algılanabilir. Ancak tabii ki siz kendinizi nasıl mutlu ve özgür hissediyorsanız öyle davranmalısınız. Makyaj konusunda kendi kararınızı verin, zorlamayın kendinizi. Sevgilinizle konuyu samimiyetle konuşun. Anlaşılır bir istek olabilir.
Sevgilin makyaj yapmanı istediği için seni beğenmiyor değildir. Makyaj, birçok insan için güzel görünmenin bir yoludur ve sevgilin seni daha güzel görmek isteyebilir. Ayrıca, makyaj bazı durumlarda kadınların daha özgüvenli hissetmesine yardımcı olabilir. Eğer makyaj yapmak istemiyorsa, sevgiline makyaj yapmak istemediğini söyleyebilirsin. Sevgilin anlayışlı olacaktır ve seni olduğun gibi kabul edecektir.
Bence özensiz gidiyorsundur yanina. Sadece saçını toplayıp gitmekle olmaz. Bu seni beğenmediği anlamına gelmiyor. Beni seven böyle sevsin triplerine de gerek yok çocuğa değer veriyorsan onun istediği gibi yapabilirsin.
Hayır, sadece "göz alıcı" bir görünüm elde edip edemeyeceğini görmek istiyor. Muhtemelen sadece biraz daha gösterişle nasıl göründüğünü merak ediyordur
Empati eksikliği olan insanlar her daim senden çalarlar, ilişkiler karşılıklı özveri ve empatiyle daha iyi ilerler, sana bu cümleyi kurmadan önce kendisini nasıl görmek istediğini düşünebilirdi. Kendinden çok fazla ödün vermemelisin bu ilişki için.