Bazı büyük insanlara yazıyorum cevap bile vermiyor canı sagolsun okadar yazıyorum elyaziyla olmuyor düz yazıyla oda olmuyor yamuk mu yazalım bir o kaldı zaten saygılar🙏
İşte karaciğere yayılmış kemiklerde var biraz safra yolunu tıkadığı için Stent takılıyor ona. Doktor şey demiş tümör agresif kemoterapi yapıyoruz ama sonuç istediğim gibi değil.
bağırsağından rahatsız olan biri günlük bir çay kaşığı galiba bu aktarlarda olan ardıç veya Sedef katranı içtiğini ve iyi geldiğini söyledi. Soruna tam cevap değil ama aklıma bu geldi 😔 Allah şifalar versin..
Teşekkür ederim. Evresini tam bilemiyorum. Ama ameliyat oluyordu sürekli son zamanlarına doğru. Artık son ameliyattan çıkamadı ve vefat etti. Zor bir durum. Neden sordun peki?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bazı büyük insanlara yazıyorum cevap bile vermiyor canı sagolsun okadar yazıyorum elyaziyla olmuyor düz yazıyla oda olmuyor yamuk mu yazalım bir o kaldı zaten saygılar🙏
Evet vardı öyle iki tane tanıdığım ikisininde bağırsaklarını dışarıya çıkarmışlardı öyle gezdiklerini biliyom
İyileştiler mi yani
Evet ikiside iyileşti yeterki düzenli kullansın ilaçları sizde kim kanser
Kuzenim 50 yaşında dha küçük çocukları var karaciğerine yayılmış ama işte
Çok geçmiş olsun ama üzülme inan atlatır gecer
Elden bir şey gelmemesi üzüyor işte
Hayır sen kaç yaşındasın ki kuzenin 50 yasinda
27
Evlisin oda evli demi
Ben değilim o evet
Onun hastalığı kolon kanseri ve son evrede bununda cevabı bağırsakları çıkartırlar büyük ihtimal atlatir
Yani yersiz bir korku
Keşke ya ama karaciğere yayılmış ya o sıkıntı
Doktorun teşhisi ne net olarak
İşte karaciğere yayılmış kemiklerde var biraz safra yolunu tıkadığı için Stent takılıyor ona. Doktor şey demiş tümör agresif kemoterapi yapıyoruz ama sonuç istediğim gibi değil.
Sürekli kilo verir o şimdi ve hep saçmalar konuşması bile acayiplesmistir çok duygusallasacak bak ve çok asabilesecek
Niye öyle kilo verme doğru da
Cunki çok kilo verdikten sonra bunlar baslicak onda
Tedaviye cevap verirse eğer sadece kilo verir diğerleri olmaz
Vitamin eksikliklerinden olabilir haklısın
Yani beni gördüğüm insanlardaki olup bitenleri size dedim tabi herkes aynı olmaz ne mezunusunuz
Öğretmenim keşke iyileşse
İyileşir merak etme sen iyilesmessede çekmekten kurtulur
Bilmiyorum bir goz kapagi kapanmis insallah baska bisey degildir
Yani ne demek oluyo o
Olabilirmi doyosun
Beyne de mi tumor yayildi diye korkuyoruz
Yani bu kadar problemi varsa her şeye hazırlıklı olmalısınız yani taktiiri ilahi
Oyle de iste insallah dedigim olmamistir Keske iyilesse seninkiler gibi
Bizim komsuydu bu kişiler birinin oğlu zaten doktordu annesini ameliyat ettirmek için Amerika'dan doktor getirdi
Allah rahmet eylesin
bağırsağından rahatsız olan biri günlük bir çay kaşığı galiba bu aktarlarda olan ardıç veya Sedef katranı içtiğini ve iyi geldiğini söyledi. Soruna tam cevap değil ama aklıma bu geldi 😔 Allah şifalar versin..
Bağırsak kanseri sinsirir öldürür ne yazık ki amcam da var bir gün iyi sonra kötü sonu belli
Son evre mi sizinkide
Son evre değil başlangıç ama çok kişi gitti iyileşen olmadı hiç çok oldu çevrem de
Allah Allah başlangıçta aslında ameliyatla temizliyorlar ama
Ameliyat hikaye tekrarlıyor tam alamıyorlar
Adam gözümün önünde eriyor diğerleri de öyle oldu
Evet çok zayıfladı kuzenimde çok acı ya
Özür dilerim ama ümit etme yaşar diye sonu belli bunun er ya da geç vücuduna göre değişir
Ne kadar geç o kadar iyi işte
Gözünün önünde acı çekmesinden se tez zamanda diyorsun bazen
Son evrede miydi bilmiyorumda teşhisi konulduktan 1 hafta sonra vefat etmişti
Eniştem bağırsak kanseriydi. Zamanla daha kötü olup maalesef rahmetli oldu.
Başınız sağolsun :( son evrede mi yakalamışlardı? Ameliyat oldu mu
Teşekkür ederim. Evresini tam bilemiyorum. Ama ameliyat oluyordu sürekli son zamanlarına doğru. Artık son ameliyattan çıkamadı ve vefat etti. Zor bir durum. Neden sordun peki?
Kuzenim ama işte ameliyata daha geçemedi kemoterapiyle küçülmesi lazım ama küçülmüyor
Anladım. Çok geçmiş olsun. Belki onunki kötüye gitmez ve toparlar. Umutsuz olmamak lazım
Allah şifa versin kimse
Vardı ama iyileşemedi...
Yaşı kaçtı? Bir de nerelere yayılmışttı?
50 küsurdü akciğer karaciğere yayılmıştı hep
Ve doktorlar durumunun çok iyi olduğunu söylemişti hiç beklemediğimiz anda gitti maalesef
Ya benimkinde de karaciğer ve kemiklerde var kemoterapiye cevap vermiyormuş akıllı ilaca geçtiler. Seninki ameliyat olmuş muydu
Evet çok oldu ameliyat hiç ağrısı dahi yoktu sadece çok sık ishal olduğunu hatırlıyorum
Bu ameliyat olmadı doktor kemoterapiyle küçülürse yaparız demiş ama kemoterapi fayda etmiyor işte
Kemoterapi olup olmadığını bilmiyorum ama ameliyat olmuştu kemoterapi olan meme kanseri bir tanıdığımız vardı o da ani vefat etti
Annem :/
Nasil durumu
Başınız sağ olsun :(
Bağırsak kanseri geçirdim 3 üncü evrede kurtuldum
Başınız sağolsun