Güzellik & Bakım Erkeler fotoğraflarda neden olduğundan çirkin çıkıyor? marall3 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Kadınlar ise tam tersi Güncellemeler+1 yıl Mesela bazı çocukları beğenmeyip reddediyorum sonra dışarda görüyorum afet bildiğin dkldhdşsdjd Erkeler fotoğraflarda neden olduğundan çirkin çıkıyor? Cevapla Kadın Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Çirkin oldukları içindir. 0 0 Yorumla
Ozan147852 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kadınla 7x24 fotoğraf çekip profesyonel olmuşlar erkekler foto çekmiyor effect bilmiyor ondan 1 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. Aynen öyle bir acı gerçek var niye bende bilmiyorum 1 0 Yorumla
_BaşBelası_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 79% +1 yıl Çünkü o bizim doğal yüzümüz. Sizin gibi 5 saat makyaj yapmıyoruz. 1 0 Yorumla
1Jokey1 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Erkekler nasıl poz vereceğini bilmez 3 fotoğraf çekilir bırakır kızlar en iyisini bulana kadar çekinmeye devam eder üstüne de shop yapar 😁 2 2 Yorumla KevserMert +1 yıl Tesbitin kralı sjjsj Yorumla 1Jokey1 +1 yıl @KevserMert tespit bizim işimiz shdss Yorumla
imrasera Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 55% +1 yıl Kadınlar hem shop hemde makyaj yaptıkları için😁 2 1 Yorumla jjkkkmm +1 yıl Dolandiricilar sizi😅 Yorumla
İrrae Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bence aksine kadınlar olduğundan çirkin çıkıyor. d 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Çirkin oldukları içindir.
Kadınla 7x24 fotoğraf çekip profesyonel olmuşlar erkekler foto çekmiyor effect bilmiyor ondan
Aynen öyle bir acı gerçek var niye bende bilmiyorum
Çünkü o bizim doğal yüzümüz. Sizin gibi 5 saat makyaj yapmıyoruz.
Erkekler nasıl poz vereceğini bilmez 3 fotoğraf çekilir bırakır kızlar en iyisini bulana kadar çekinmeye devam eder üstüne de shop yapar 😁
Tesbitin kralı sjjsj
@KevserMert tespit bizim işimiz shdss
Kadınlar hem shop hemde makyaj yaptıkları için😁
Dolandiricilar sizi😅
Bence aksine kadınlar olduğundan çirkin çıkıyor. d
kadınlar baya makyaj yaptıkları için 😂
doğru bende öyle
Poz vermeyi bilmiyordur.
Ornek?
Çirkiniz biz