En sevdiğinız erkek parfümlerini yoruma bekliyorum :)
Armani
Diesel
Tom Ford
Paco rabanne
Burbery
Hugo boss
Calvin klein
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
En sevdiğinız erkek parfümlerini yoruma bekliyorum :)
Marka mı parfüm mü? İkisi farklı şeyler ve yukarıya yazdıklarınız marka isimleri ayrıca onları 10 a katlayacak bir çok marka var. her markanın onlarca parfümü var. Önce bunu öğrenmek lazım. Sonra kokular arasında fresh, aromatik, odunsu ve gurme diye ayrılır ayrıca designer ve nish olmak üzere de tüm parfümler 2 ye ayrılır bunu da öğrenmek gerek. Ve her insanın parfüm zevki birbirinden farklıdır bunu da bilmek gerek. Bunlar bilinmediği için belediye dağıtmış gibi herkes neredeyse aynı kokuyor.
Cevap
2Cevap
Kesinlikle kötü bir marka değil ama bilemiyorum piyasaya hükmede bir kaç marka dısında onları b seğmentine koyuyorum.
Tom ford ve armani hatta ck bile bu piyasada daha ağırlığını sağlamışken o saydığına benzer markalar çok daha belirli bir kesime hitap ediyor. belliki
Bargello
Knka şu markaların yanından geçemez :)
Classic for men kullanıyorum kokusu hoş fakat uçup gidiyor
Calvin klein
Hermes elbette
Kesinlikle kötü bir marka değil ama bilemiyorum piyasaya hükmede bir kaç marka dısında onları b seğmentine koyuyorum.
Tom ford ve armani hatta ck bile bu piyasada daha ağırlığını sağlamışken o saydığına benzer markalar çok daha belirli bir kesime hitap ediyor.
calvin klein gibi kolonyadan hallice kokuya verilecek para Hermes gibi markaya verilebilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?