Güzellik & Bakım Kalçası güzel olan kız mı öndedir yüzü güzel olan kız mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Karakteri sormadım Güncellemeler+1 yıl Sanırım abazaların hangisi hoşuna gider diye sormuşum Kalçası güzel olan kız mı öndedir yüzü güzel olan kız mı? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 748 cevap paylaştı. Yüzü güzel olan kız.Fizik sonradan geliştirilebilen bir detay. 1 0 Yorumla
çilek82 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Arkadaşlar erkekler uzun ilişkide ya da evlilik istedikleri zaman kesinlikle yüz güzelliğine bakıyorlar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kısa ilişki de kalçaya mı bakıyolar Yorumla çilek82 +1 yıl Evet takılmak için öyle şeylere bakarlar Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 881 cevap paylaştı. Kalçası güzelse yüzü güzel değilse çokta önemi yok bence.. ama kalçada önemli tabi.. dümdüz olmasın.. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bu abazlık kanka Yorumla Hipnotix +1 yıl Bunu isteyen zaten seven insanın isteyeceği bir şey değil seven insan fiziğe bakmaz ama sen nasıl güzel olur dedim bende onu tarif ettim.. Yorumla
Slav___Kurtt07 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Erkeğin amacı tek gecelik takılmaksa kalçası güzel olan kız öndedir. Onun dışında yüzü güzel olan kadın öndedir. 0 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 556 cevap paylaştı. Yüz güzelliği tabi kalça bana göre hepsi ayni 0 0 Yorumla
misanxx Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Bunu açık açık diyeyim istersen 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Nedir Yorumla misanxx +1 yıl Dersem robot siler anca özelden deirm Yorumla Soran +1 yıl Bi cevap özele mi geçicem ya Yorumla misanxx +1 yıl Maalesef Yorumla Soran +1 yıl Verme o zmn Yorumla misanxx +1 yıl Bilmediklerin varda neyse Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. yüzü güzel olan 0 0 Yorumla
ezgiitugcee Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kalça önemli 1 1 Yorumla misanxx +1 yıl Değil Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. yüzü 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Erkeklere göre ilki. 0 19 Yorumla Soran +1 yıl Hepsine göre değil ama abaza erkeklere göre ilki Yorumla AltınYaprakS +1 yıl Hepsine gore. Degil diyen yalan söylüyor. Yorumla Soran +1 yıl O zaman hepsi abazadır senin tanıdığın hepsi Yorumla AltınYaprakS +1 yıl Erkekleri pek tanimiyorsun anlasilan. Kandirmislar seni farkliyiz diye. Hepsi birbirinin ayni. Yorumla Soran +1 yıl Ben gördüğümü söylüyorum dostum Yorumla Soran +1 yıl Abazayı da olmayanı da çok iyi tanıyorum Yorumla AltınYaprakS +1 yıl Bok taniyorsun, en efendisi bile abazan. Yorumla Soran +1 yıl Bu kadınlar için de geçerli Yorumla Soran +1 yıl Kadınlar erkeklerden daha beter Yorumla Soran +1 yıl Abi yazan kıza bile cevap vermeyen erkek tanıyorken hepsi abaza diyemezsin Yorumla Soran +1 yıl Bunun efendilikle ilgisi yok Yorumla AltınYaprakS +1 yıl Evet cinsellige onem vermeyen erkek, maddiyata onem vermeyen kadin kadar gercekci. Istisnasi bile yok bunun. Herkes gevsek gevsek abazanlik yapmak zorunda degil ama her erkegin onceligidir cinsellik. Yapmayanlar bastırıyor bilesin. Yorumla Soran +1 yıl Ya cinsellik istedikleri bi gerçek buna yok diyemez kimse ama abazlık farklı Yorumla AltınYaprakS +1 yıl Abazanlik bunun dışavurumu. Yorumla Soran +1 yıl İsteseyen nasıl vurmuyor dışarı Yorumla Soran +1 yıl Dışa vuranlar abazayda vurmayanlar abaza değil işte o zaman Yorumla Soran +1 yıl Eğer hepsinin niyeti öyle olsa kendisine açılan kızı istediği gibi kullanabilir bunu yapmayan varsa hepsi aynı olmuyor Yorumla AltınYaprakS +1 yıl Açıklama yapmaya üşendim. Yorumla Soran +1 yıl Çünkü verecek cevabın yok bu her şeyi açıklıyor zaten Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kalçası 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kalçasına aşık oldun heralde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben evliyim ve gerçekten kalçasına aşık olmuştum 😂😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yüzü güzel olan kız.
Fizik sonradan geliştirilebilen bir detay.
Arkadaşlar erkekler uzun ilişkide ya da evlilik istedikleri zaman kesinlikle yüz güzelliğine bakıyorlar
Kısa ilişki de kalçaya mı bakıyolar
Evet takılmak için öyle şeylere bakarlar
Kalçası güzelse yüzü güzel değilse çokta önemi yok bence.. ama kalçada önemli tabi.. dümdüz olmasın..
Bu abazlık kanka
Bunu isteyen zaten seven insanın isteyeceği bir şey değil seven insan fiziğe bakmaz ama sen nasıl güzel olur dedim bende onu tarif ettim..
Erkeğin amacı tek gecelik takılmaksa kalçası güzel olan kız öndedir. Onun dışında yüzü güzel olan kadın öndedir.
Yüz güzelliği tabi kalça bana göre hepsi ayni
Bunu açık açık diyeyim istersen
Nedir
Dersem robot siler anca özelden deirm
Bi cevap özele mi geçicem ya
Maalesef
Verme o zmn
Bilmediklerin varda neyse
yüzü güzel olan
Kalcasi
Tabiki yüzü
Kalça önemli
Değil
yüzü
Erkeklere göre ilki.
Hepsine göre değil ama abaza erkeklere göre ilki
Hepsine gore. Degil diyen yalan söylüyor.
O zaman hepsi abazadır senin tanıdığın hepsi
Erkekleri pek tanimiyorsun anlasilan. Kandirmislar seni farkliyiz diye. Hepsi birbirinin ayni.
Ben gördüğümü söylüyorum dostum
Abazayı da olmayanı da çok iyi tanıyorum
Bok taniyorsun, en efendisi bile abazan.
Bu kadınlar için de geçerli
Kadınlar erkeklerden daha beter
Abi yazan kıza bile cevap vermeyen erkek tanıyorken hepsi abaza diyemezsin
Bunun efendilikle ilgisi yok
Evet cinsellige onem vermeyen erkek, maddiyata onem vermeyen kadin kadar gercekci. Istisnasi bile yok bunun. Herkes gevsek gevsek abazanlik yapmak zorunda degil ama her erkegin onceligidir cinsellik. Yapmayanlar bastırıyor bilesin.
Ya cinsellik istedikleri bi gerçek buna yok diyemez kimse ama abazlık farklı
Abazanlik bunun dışavurumu.
İsteseyen nasıl vurmuyor dışarı
Dışa vuranlar abazayda vurmayanlar abaza değil işte o zaman
Eğer hepsinin niyeti öyle olsa kendisine açılan kızı istediği gibi kullanabilir bunu yapmayan varsa hepsi aynı olmuyor
Açıklama yapmaya üşendim.
Çünkü verecek cevabın yok bu her şeyi açıklıyor zaten
Kalçası
Kalçasına aşık oldun heralde
Ben evliyim ve gerçekten kalçasına aşık olmuştum 😂😂😂