Güzellik & Bakım Bu sıcakta nasıl ağda yapacağız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Bu sıcakta nasıl ağda yapcaz Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar klima olsa sıcaktan şikayet edermiyim 😅 Bu sıcakta nasıl ağda yapacağız? Cevapla Ağda Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Pudra kullanınca çok sorun çıkarmıyordu. 0 0 Yorumla
beyzaaa21 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Bacım balkona çık efil efil eser aç mahalleye karşı öyle yaparsın bu kadar da her şeyinizi paylaşmayın şurada ondan sonra erkekler sapik diyorsunuz 2 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Venüs kullan yapma ağda gibi pürüzsüz oluyor. Hem ağda sarkıntı yapıyor ama Venüsle cildin taş gibi kalır. 0 0 Yorumla
stella__ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 88% +1 yıl Ay deme deme 🤦🏻♀️Vallahi ben karşıma ya klima ya da vantratotör ü koyuyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sırf bu yuzden bi vantilator almalı ya Yorumla
Kafkas01 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Bedenini olduğu gibi tüm pisliğiyle kabul et demiş bir feminist söylem 😂 0 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. En güzeli lazer ama tüm gün evde olacaksan ve o hafta güneşlenmeyeceksen 😅 0 0 Yorumla
HardFastFierY Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Klima yoksa vantilatör çalıştır ya da soğuk suyu aç her çekişten sonra suya tut 😂 1 0 Yorumla
saviorangel212 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Lazere git ağdaya harcadığın zamana yazık lazer hayat kurtarır 0 0 Yorumla
Hen32 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl Kadınlar güzellik için her betreyi kolaylık la asarlar gayet yaparsın yapıştır gitsin 0 0 Yorumla
ertekinst Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl bu yaşına kadar hiç mi sıcakta ağda yapmadin 1 0 Yorumla
dosemi Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Karım lazer yaptırdı hiç derdi yok. Cillop gibi. 0 1 Yorumla Kafkas01 +1 yıl Ne kadar oluyor tüm vücut ve değişiyor mu erkek kadın Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 968 cevap paylaştı. ılık duş al. sonra ağda 0 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kışa yaparsınız..🤪 0 0 Yorumla
eylulburada Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Valla öyle ya da böyle yapacağız işte ajshjshjsjs 0 0 Yorumla
Nisa_rella Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Lazer en sağlamı 0 1 Yorumla Oskibey +1 yıl Kökten çözüm 😉 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 348 cevap paylaştı. sogukta 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Klima aç bacım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Nolur ki sıcakta ağda? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yapışır erir düzgün cekilmez pöf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O kadar değil yav Urfa da mı yaşıyorsun Yorumla
Kotucocuk0707 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Klima altinda 0 1 Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Gel bende var yapsrsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Pudra kullanınca çok sorun çıkarmıyordu.
Bacım balkona çık efil efil eser aç mahalleye karşı öyle yaparsın bu kadar da her şeyinizi paylaşmayın şurada ondan sonra erkekler sapik diyorsunuz
Venüs kullan yapma ağda gibi pürüzsüz oluyor. Hem ağda sarkıntı yapıyor ama Venüsle cildin taş gibi kalır.
Ay deme deme 🤦🏻♀️Vallahi ben karşıma ya klima ya da vantratotör ü koyuyorum
Sırf bu yuzden bi vantilator almalı ya
Bedenini olduğu gibi tüm pisliğiyle kabul et demiş bir feminist söylem 😂
En güzeli lazer ama tüm gün evde olacaksan ve o hafta güneşlenmeyeceksen 😅
Klima yoksa vantilatör çalıştır ya da soğuk suyu aç her çekişten sonra suya tut 😂
Lazere git ağdaya harcadığın zamana yazık lazer hayat kurtarır
Kadınlar güzellik için her betreyi kolaylık la asarlar gayet yaparsın yapıştır gitsin
buzdolabının içine gir
bu yaşına kadar hiç mi sıcakta ağda yapmadin
Maşallah ne kadar edepli.
mecbur yani temizlik şart
Karım lazer yaptırdı hiç derdi yok. Cillop gibi.
Ne kadar oluyor tüm vücut ve değişiyor mu erkek kadın
vanilatör kullan
Soguk agda yapacaksın :P
ılık duş al. sonra ağda
Kışa yaparsınız..🤪
Sen bana yap ben sana?
Klimalı odada.
Yapmayin aga boşverin la
Valla öyle ya da böyle yapacağız işte ajshjshjsjs
Kökten çözüm lazer
Lazer en sağlamı
Kökten çözüm 😉