Kız dudakların çok mu dolgun bana mı öyle gözüktü yoksa görselde mi öyle çıkmış anlamadım ama güzel duruyor bence sevdim ben. Biraz geçmiş sorunun üstünden ama 🙈
0
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dudaklarım dolgun ama fotoğrafta daha fazla dolgun gozukmus sjjdjd teşekkür ederim
Senin dudakların dolgun mu? Yoksa bunu sürünce mi dolgun oldu? Bir de bu hangi rengi? Çok hafif parlak duruyo
0
15 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dudaklarım dolgun glossun dolgunlastirici etkisi yok 172 cacao rengi parlaklık konusunda bende hüsran yaşadım isdegim parlaklıkta değil parlaklığina 10 üzerinden 2 veririm ama kokusu ve rengini beğendim parlatıcı in formu ise köpük formda gibi ama degil
Bende Kiko 3D Hydra Lipgloss var. Bendeki renk "10". memnunum, güzel bir pembe, rengini tam veriyor ve çok parlak yapıyor.
13-14 sene önce Max Factor ve L'oreal lipglosslar almıştım çok iyiler dolgun yapıyorlar ama o seriler şu anda piyasada yok. Yeni keşifler peşindeyim MF ve L'orealin günümüz serilerine bakicam alicam bir iki
Hayır senin aldığın dudak parlatıcısına benziyor rengi. Bir de Mon Amour Diamond Shine 3D Lipgloss var 02 numarası. Pakette rengi lila ama dudakta renksiz ve parlak duruyor hafif bir renk veriyor.
Bu MonAmour Lipglosslarda bir sorun oluyor, kapağını açtığında kapağı bozuk olabiliyor. Ben ilk aldığımda kapağı açtım, fırçası tüpün içinde kalmıştı, çıkaramadım. Bir hafta dokunmadım, bir hafta sonra açtım kapağı, kendiliğinden düzelmişti.
Evet ben henüz ruj rengi seçebilecek kadar akıllanmadım. Hep bu tarz renkleri seviyorum alıyorum ama bana gitmiyor 🥲 bunu da sürüp peçeteyle alıyorum fazlalığını ya da parmakla dağıtıyorum falan anca öyle, diğer türlü cıksss