Güzellik & Bakım Ya bu görselde ki parfümü bilen var mı? Buseozdemirrrr1 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ya kokusu inanılmaz güzel etrafında marka falan yazmıyor nedir bu bilen var mı Ya bu görselde ki parfümü bilen var mı? Cevapla Marka Soruları Fal Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Emporio Armani 0 2 Yorumla Buseozdemirrrr1 +1 yıl evet öyleymişş teşekkğrler Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Ricalar Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 507 cevap paylaştı. Armani markası 0 12 Yorumla Buseozdemirrrr1 +1 yıl fakir ne bilsin armani marmani Yorumla Hendestra +1 yıl Ahaha pahalıdır ama bu parfümün kodu gerekli altındadır Yorumla Buseozdemirrrr1 +1 yıl buldum armani diamondsmuş Yorumla Hendestra +1 yıl İyi kaç lira peki Yorumla Buseozdemirrrr1 +1 yıl 2150 ... minnacık şişe ya biz bargellodan devam Yorumla Hendestra +1 yıl Allah bargellodan başkasını nasip etmiyor sanırım Yorumla Buseozdemirrrr1 +1 yıl flkkldsfldlşlşd maalesefff Yorumla Hendestra +1 yıl Üzdü be ben hiç bargello vs kullanmadım benim parfüm senin şu an ki fotodakinden de pahalı 🥲 Yorumla Buseozdemirrrr1 +1 yıl ya ben de bargello kullanmıyorum daha orta gelirli orijinal kokular kullanıyorum ama gerçekten kokuya bu kadar vermek mantıksız geliyor bana Yorumla Hendestra +1 yıl Benim kide www.ciceksepeti.com/boss-no6-bottled-unlimited-100-ml-edt-kcm66080708Böyle bir şey Yorumla Buseozdemirrrr1 +1 yıl geçmiş olsun büyük dert jdsjkdklfs Yorumla Hendestra +1 yıl Ahaah sağolasın acımız büyük 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Emporio Armani
evet öyleymişş teşekkğrler
Ricalar
Armani markası
fakir ne bilsin armani marmani
Ahaha pahalıdır ama bu parfümün kodu gerekli altındadır
buldum armani diamondsmuş
İyi kaç lira peki
2150 ... minnacık şişe ya biz bargellodan devam
Allah bargellodan başkasını nasip etmiyor sanırım
flkkldsfldlşlşd maalesefff
Üzdü be ben hiç bargello vs kullanmadım benim parfüm senin şu an ki fotodakinden de pahalı 🥲
ya ben de bargello kullanmıyorum daha orta gelirli orijinal kokular kullanıyorum ama gerçekten kokuya bu kadar vermek mantıksız geliyor bana
Benim kide www.ciceksepeti.com/boss-no6-bottled-unlimited-100-ml-edt-kcm66080708
Böyle bir şey
geçmiş olsun büyük dert jdsjkdklfs
Ahaah sağolasın acımız büyük 😂😂