Güzellik & Bakım Sizce kadında uzun saç mı, kısa saç mı daha iyi? Sorusorandedektifkız Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sizce hangisi daha hoş? Güncellemeler+1 yıl Resmide değiştirmişler sjsjsj Sizce kadında uzun saç mı, kısa saç mı daha iyi? Cevapla Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Uzun saç daha dişil ama tabi kaliteli duruyorsa, sağlıklı ve parlak ise 1 0 Yorumla
MysteriousSo Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Çok kısa ya da çok uzun olmadığı sürece her saçın yüz tipine göre yakışan insanı var. Ben de ara sıra uzun, sıkılınca kısa kullanıyorum. 1 0 Yorumla
Marcy_y Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 93% +1 yıl Bazı kadınlara kısa, bazı kadınlara uzun saç yakışıyor. 1 0 Yorumla
arbidad Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Bazı kadınlara kısa saç çok yakışıyor. Köylü uzunluğu olmadığı sürece uzun saç iyidir. 1 0 Yorumla
Kübratopcu01 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Yüz şekline göre değişir tabi ama en önemlisi bakımlı saçç 1 0 Yorumla
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 578 cevap paylaştı. Kişiye göre ve yüz yapısına göre değişiyor 1 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 316 cevap paylaştı. Kimisine kısa saç yakışıyor 1 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. kısa saç daha çok yakışıyor gibi 1 0 Yorumla
dost92 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Bence uzun saç kadına çok yakışıyor. Kısa saç kadına yakışmıyor 0 0 Yorumla
trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Erkekler uzun saça bitiyorlar. 0 1 Yorumla Sorusorandedektifkız +1 yıl Konu erkeklerin neye bittiği değil zaten Yorumla
MasalsızKaldım Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kendi soruma nasıl cevap yazabiliyorum? 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. uzun saç iyidir 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 669 cevap paylaştı. Kisa 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Uzun saç daha dişil ama tabi kaliteli duruyorsa, sağlıklı ve parlak ise
Çok kısa ya da çok uzun olmadığı sürece her saçın yüz tipine göre yakışan insanı var. Ben de ara sıra uzun, sıkılınca kısa kullanıyorum.
Bazı kadınlara kısa, bazı kadınlara uzun saç yakışıyor.
Bazı kadınlara kısa saç çok yakışıyor. Köylü uzunluğu olmadığı sürece uzun saç iyidir.
Yüz şekline göre değişir tabi ama en önemlisi bakımlı saçç
Kişiye göre ve yüz yapısına göre değişiyor
Kimisine kısa saç yakışıyor
kısa saç daha çok yakışıyor gibi
Bence uzun saç kadına çok yakışıyor. Kısa saç kadına yakışmıyor
Erkekler uzun saça bitiyorlar.
Konu erkeklerin neye bittiği değil zaten
Erkek gibi kesmeyin yeter
Kendi soruma nasıl cevap yazabiliyorum?
Kişiden kişiye değişir ama bana göre uzun saç
Uznnn
kısa saç fav