Güzellik & Bakım Yazın haftada kaç kez duş alıyorsunuz? sehvetinaski Takip Et Xper 2 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben her gün sabah akşam soğuk su ile duş alıyorumSabah akşam dondurma yiyorumBuzlu su içiyorum Güncellemeler+1 yıl Güncel Yazın haftada kaç kez duş alıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Merrrryyyy Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Bu İstanbul'un nemli vıcık vıcık havasında her gün birkaç kere alıyoruz mecburen. Şu böceği olduk jdjdjdjjd 1 12 Yorumla sehvetinaski +1 yıl Aynen ben ise gidersem sabah akşam duş alirimİse gitmezsem sabah öğle akşam gece alırım 15 dakika da bir de saçımi soğuk suya sokarm Yorumla Merrrryyyy +1 yıl 15 dk da bir saçını soğuk suya sokmak mi? Yok daha neler o kadar uğraşamam Yorumla sehvetinaski +1 yıl Ne yapayimBak benim bir havadan gelen sıcaklık varBir deli bir doğum yüksek ondan gelen bir sıcaklık var ortalık Ateş alanı oluyor dayanamıyorum Yorumla Jdjdjjx +1 yıl Ben haftada 1 en fazla 2 Yorumla sehvetinaski +1 yıl Aşırı az Yorumla Jdjdjjx +1 yıl Hm Yorumla sehvetinaski +1 yıl Her gün yapmak lazım Yorumla Jdjdjjx +1 yıl Yok ya çok her gun jdjdkc Yorumla sehvetinaski +1 yıl Her gün yapman lazım Her yerin teller kokarsın Alican kuş demek rahatlamak demek Yorumla Jdjdjjx +1 yıl Tamam Yorumla sehvetinaski +1 yıl Yaşımız 29 olabilir ama görünüşümüz 21 22 falan Yorumla Jdjdjjx +1 yıl İyi Yorumla
Serein Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl dışarı çıkarsam her gün çıkmazsam 2 günde 1 0 3 Yorumla sehvetinaski +1 yıl Her gün al sabah akşam alHatta evdeysen sabah öğle akşam yatsi Yorumla Serein +1 yıl gerek yok o kadar yanmıyorum evde Yorumla sehvetinaski +1 yıl Ben yaniyorum Yorumla
DenizEzemoğlu334 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Haftada mi 😅😅😅günde de gunde 0 5 Yorumla sehvetinaski +1 yıl Ben ne bileyim herkes benmi Ben sabah akşam duş alirmEvdeysen sabah öğle akşam bir de gece😂😂😂 Yorumla DenizEzemoğlu334 +1 yıl 🤣🤣cok yapma olm vücut neye uğradığını şaşırır Yorumla sehvetinaski +1 yıl Dayanamıyorum la ne yapayim m Yorumla DenizEzemoğlu334 +1 yıl 😅😅iyi al al Yorumla Jdjdjjx +1 yıl Ohaaa Yorumla
sakinolzeynep Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Her gün 1 1 Yorumla sehvetinaski +1 yıl Her gün sabah akşam Çalışmadığım günler sabah öğle akşam ve gece arıyorum15 dakika da bir de saçlarımi yikarim Yorumla
Fausto Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 96% +1 yıl Günde 2-3-4-5 0 1 Yorumla sehvetinaski +1 yıl Aynen adamsın👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu İstanbul'un nemli vıcık vıcık havasında her gün birkaç kere alıyoruz mecburen. Şu böceği olduk jdjdjdjjd
Aynen ben ise gidersem sabah akşam duş alirim
İse gitmezsem sabah öğle akşam gece alırım
15 dakika da bir de saçımi soğuk suya sokarm
15 dk da bir saçını soğuk suya sokmak mi? Yok daha neler o kadar uğraşamam
Ne yapayim
Bak benim bir havadan gelen sıcaklık var
Bir deli bir doğum yüksek ondan gelen bir sıcaklık var ortalık Ateş alanı oluyor dayanamıyorum
Ben haftada 1 en fazla 2
Aşırı az
Hm
Her gün yapmak lazım
Yok ya çok her gun jdjdkc
Her gün yapman lazım Her yerin teller kokarsın Alican kuş demek rahatlamak demek
Tamam
Yaşımız 29 olabilir ama görünüşümüz 21 22 falan
İyi
dışarı çıkarsam her gün çıkmazsam 2 günde 1
Her gün al sabah akşam al
Hatta evdeysen sabah öğle akşam yatsi
gerek yok o kadar yanmıyorum evde
Ben yaniyorum
Haftada mi 😅😅😅günde de gunde
Ben ne bileyim herkes benmi
Ben sabah akşam duş alirm
Evdeysen sabah öğle akşam bir de gece😂😂😂