Çirkin değilsiniz ki güzelsiniz. Herkesin farklı bir dış görünüşü vardır ve güzellik standartları kişiden kişiye değişir. Kendinizi olduğunuz gibi kabul etmek ve kendinizi sevmek önemlidir. Kendinizi eleştirmek yerine, pozitif yönlerinizi keşfedin ve onlara odaklanın. Kendinizi iyi hissettiren aktivitelere yönelin. Bunlar spor yapmak, hobilerle ilgilenmek, sevdiğiniz bir şeyi yapmak veya sevdiklerinizle vakit geçirmek olabilir. Bu aktiviteler sizi motive edebilir ve özgüveninizi artırabilir. Kendinizi olumsuz bir şekilde eleştiren iç konuşmalar yerine, olumlu ve destekleyici bir iç konuşma geliştirmeye çalışın. Kendinize güzel sözler söyleyin, başarılarınızı takdir edin ve kendinizi motive edin. Kendinize iyi bakmak, özgüveninizi artırabilir. Sağlıklı bir yaşam tarzı sürmek, iyi bir hijyen ve bakım rutini uygulamak, kendinize özen göstermek gibi şeylere önem verin.
Çirkinim diye bir şey yok çirkinlik güzellik göreceli bir kavramdır. Mesela örnek veriyorum bir insan başkasına çirkin gelirken başkasına güzel gelebilir ve sen kendine çirkin deme sebebin psikolojik olabilir normalde öyle bir yargın yoktur böyle düşünme.
Aman kardeşim ne yaptın. İçinin güzelliği yüzüne vurmuş zaten. Sanırım yalnızlığın seni depresif hareketlere sürüklüyor. Dön yüzünü güneşe. Bak keyfine her kadın güzeldir. Sadece dünyasını güzelleştirecek insanı bekler. Elbet bir gün yolun kesişir.
Yüzünü beğenmeyen dekolteyle örtüyor açığı sende öyle yapabilirsin veya saç makyaj stilini yüzüne uygun şekilde değiştirip beğenmediğin yüzünü daha göze hitap edicek hale getirebilirsin
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
87
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İnsanlar güzelliği sadece yüzde arıyor diyor dünya güzeli olayım herkes beni beğensin ama ya kalbin kötüyse insanları kırıyorsan kimse seni sevmiyorsa emin ol bu senin yüzünün güzelliğinden daha kötü bir şey olurdu insanlarda takıntı olmaya başladı sanki hep aynı yaşta kalacaksın elbet büyüyeceksin yaşlanacaksın böyle düşünene kadar hayatın güzelliklerinin farkına var yüzünü Allah yarattı sonuçta böyle yaparak isyan ediyorsun bir insan annesinden babasından alır sen onların bir parçasısın insan neyse odur görünüşte kendini değiştiremezsin böyle kendini özgüvensiz kötü hissetme
asla üzülme bunun icin srni yaratan cirkin yaratmamıstır sen sadece güzelliginin farkında degilsindir burnun büyük olabilir, siyah noktalı olabilir, yağlı olabilir ya da dudağın küçük olabilir dudağında uçuk çıkmış olabilir ya da gözün, kulağın veya cilt tipinden şikayetçisindir ama emin ol çok güzelsindir mesela kendimden örnek vereyim açıkçası tiroidim oldugu icin kücüklükten beri ugramadıgım zorbalık kalmadı burnum siyah noktalarla doluydu, burnumun sekli kaydırak gibi degil ama maske yaparak gecirdim siyah noktaları, kilo veriyorum mesela hedefime ulasmaya calısıyorum aynı zamanda saglıklı beslenmeye de basladım yani uzun lafın kısası krndini iyi hissetmek icin elinden geleni yap gerisini boşver💗
Beğenmediğin yerleri düzeltebilirsin mesela ben burnumu begenmiyordum yaptırdım öz güvenim daha da arttı.. arkadaşım alnını begenmiyordu daraltti özgüveni arttı.. başkası kiyafetleriyle tarzıyla ön plana çıkmayı başardı ayrıca artık erkekler güzel kadın değil aurası güçlü mizahi yüksek kendine güvenen kadınların yanında kendilerini daha iyi hissediyor güzel ama put bir kadının yanında olmanın ne kadar anlamı var? Bakımlı ol ve kendine güven.
hayır kuzu ne güzelsin sadece özgüven sorunun olabilir küçükken zorbalanmış olabilirsin ondan kaynaklandığını düşünüyorum yoksa yüzüne bakınca bebek gibi bir kadın gördüm ben 💕
Bence sendeki sadece özgüven eksikliği ve harika gorunuyorsun. Cevrende de inanılmaz fazla narsist insanlar var seni hep geri çekmişler hem zihinsel hem duygusal olarak. Aldırış etme
Doktor olmak istemem açıkçası hiç hayal de etmedim kendimi doktor olarak doktorların daha bir kapıda mesleğe sahibim anestezi bozuldu gel bir ne olur dediği tarzda arayan değil aranan kapris yapıp telefonu açmayan 😂
bence gayet gyzelsin sadece fotograf cekilmesini bilmiyosun
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
gayet güzelsin geçen bi söz duydum 30-40lı yaşlarına geldiğinde 20 li yaşlarında ne kadar güzel oldugunu farkediyomussun, önemli olan geç olmadan farkedebilmek kendine bı haksızlığı yapmamak
Samimi iyi kalpli birini benziyorsun tatlı birisisin☺️🌷
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Resimdeki siz iseniz bence çirkinlik yok ama siz değilseniz bile bunu dert etmeyin her şey dış görünüş mu? Ve güzellik de göreceli bir şeydir size göre çirkin bir başkasına göre güzel olur
Herkes farklıdır yıllarca gelen secilimden olan bir şey bu ve kimse emin olun herkes icin çirkin değildir yani kendinizi bununla üzmeyin ki gayet güzel bakımlı birine benziyorsunuz.