Güzellik & Bakım Lens alacağım sizce mavi mi yeşil mi alayım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Lens alıcam, rengini düşünüyorum foto çok da umursamadim mavi lens efekti Lens alacağım sizce mavi mi yeşil mi alayım? Cevapla Fotoğraf Soruları Lens Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
yildiz_makyajdolabi Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Çok güzelsin. Mavi Lens taksan yinede yakışır. Yeşil lens de yakışır 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaa teşekkür ederim Yorumla yildiz_makyajdolabi +1 yıl Rica ederim güzel kız Yorumla
mortingenstirayze Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Bence en güzel yeşil eski turkler gibi çekik gozlusun bayada hoş duruyor yeşil al bence 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
sveitha Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl sen de gözlerin de çok güzel ne renk takarsan takıp harika duracağından eminim :) yalnız lensi almadan önce doktoruna danışmayı aksatma lütfen. 0 0 Yorumla
_vertebra1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 77% +1 yıl takmaman da yanayım yine de yeşil daha güzel alacaksan onu al 0 0 Yorumla
Atarax17 Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 63% +1 yıl Lens takmak zorundamısın takma doğal halin gayet güzel 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İkiside yakışır, nerelisin merak ettim, yabancı tipi var sende 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Türküm çekik gözler türklerde de var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ama Türklere benzemiyorsun, daha çok Türkmen falan Yorumla Soran +1 yıl Türkmenler de Türk ya hani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ama ben Türkiyeliye benzemiyorsun demek istedim Yorumla
K-A-A-N---G-Ö-N-C-Ü Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Gözünde numara var mı yani bozukmu? Gözun bozuksa hep takacaksan renkli zararlı diyorlar ve normalden kalınmış 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayir sağlam sağlıklıyım Yorumla K-A-A-N---G-Ö-N-C-Ü +1 yıl He ozaman mavi derim daha doğal durur. Ama gene göz doktoruna git derim gözün bozuk olduğunu insan anlamaz fakat doktor yazınca gözüne gözlüğü veya lensi taktıgın zaman oh be rahatladim körmüşümde haberim yokmuş dersin. Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 608 cevap paylaştı. Mavi lens kadar itici bir lens olamaz. Yeşil al. 1 0 Yorumla
DEADLY_666 Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 98% +1 yıl Çok güzel bir kızsın yakışır bence mavi 1 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bence mavi renk sana yakışır. 1 0 Yorumla
SoraSorabitiremedin Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Ela sı yok mu lensin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yokmusjsj Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 525 cevap paylaştı. Tipine gitmez 0 0 Yorumla
ek_hesap Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Yaşın 30 üzeri gibi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 45 yasindayim Yorumla ek_hesap +1 yıl Maşallah Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 428 cevap paylaştı. Sana hepsi yakışır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Çok güzelsin. Mavi Lens taksan yinede yakışır. Yeşil lens de yakışır
Yaa teşekkür ederim
Rica ederim güzel kız
Bence en güzel yeşil eski turkler gibi çekik gozlusun bayada hoş duruyor yeşil al bence
Teşekkürler
sen de gözlerin de çok güzel ne renk takarsan takıp harika duracağından eminim :) yalnız lensi almadan önce doktoruna danışmayı aksatma lütfen.
takmaman da yanayım yine de yeşil daha güzel alacaksan onu al
Lens takmak zorundamısın takma doğal halin gayet güzel
İkiside yakışır, nerelisin merak ettim, yabancı tipi var sende
Türküm çekik gözler türklerde de var
Evet ama Türklere benzemiyorsun, daha çok Türkmen falan
Türkmenler de Türk ya hani
Evet ama ben Türkiyeliye benzemiyorsun demek istedim
Gözünde numara var mı yani bozukmu? Gözun bozuksa hep takacaksan renkli zararlı diyorlar ve normalden kalınmış
Hayir sağlam sağlıklıyım
He ozaman mavi derim daha doğal durur. Ama gene göz doktoruna git derim gözün bozuk olduğunu insan anlamaz fakat doktor yazınca gözüne gözlüğü veya lensi taktıgın zaman oh be rahatladim körmüşümde haberim yokmuş dersin.
Dogal kalma olasaligi varsa tercihen o olur.
Mavi lens kadar itici bir lens olamaz. Yeşil al.
Çok güzel bir kızsın yakışır bence mavi
Bence mavi renk sana yakışır.
Ela sı yok mu lensin
Yokmusjsj
Tipine gitmez
Ikiside olmaz size ela alın bence
Yaşın 30 üzeri gibi
45 yasindayim
Maşallah
Sana hepsi yakışır
Yeşil
Gerek yok bence