@DEADLY_666 bu cevabına bakarak kilolu olduğunu düşünüyorum. Kemik torbası dediğiniz çıtır hatunlar gibi olabilmek için sporlar aç kalmalar neler neler yapıyorsunuz
@DEADLY_666 he he kesin iyidir o dediğin erkekler nerede neden bütün kapaklarda çıtı pıtı hatunlar var neden bütün mankenler sıfır beden boş konuşmayın
@DEADLY_666 hatun dediğin çıtı pıtı zarif olmalı gerisi fasafiso. Ve senin gibi konuşan tipler genelde hep balina etli oluyo 😁😁😁 kızın 160 boyu var 70 kilo balık etliyim diyor 😁 sen 160 boy isen 55 kiloda balık etli olursun
@DEADLY_666 komik olan sensin bence hatun dediğin çıtı pıtı zarif olmalı dedim diye beni zevksiz ilan edip çıtı pıtı zarif kadınları kemik torbası olarak adlandirdin. Yarana bastım sanırım 😁
Balina miyim kör göz seni hiç bir erkek sevmiyor kemik torbasıni sadece sizin gibiler sever erkek olsam kemik torbası yanımda istemem asla kadın dediğin göğüsü kalçasi olacak
@DEADLY_666 iyide bizde aids hastası demedik tabiki göğüs kalça olacaktır ama balina gibi değil narin olacak her şey hafif kadınsı kıvrımları olacak ve göğüs küçük kalça da yuvarlak ama narin olacak yastık gibi değil. Ve kör diyosun da fotoğraf falan yok sende boş beleş 😁
@DEADLY_666 o göğüsler ne be i. nek. gibi böö çok iğrenç bacaklarını düşünmek istemiyorum kütük gibidirler 😁😁😁😁😁 hayır tarzım değilsin neden uzatıyoruz ki ben çıtı pıtı zarif ve kesinlikle esmer seviyorum
zafer kankacigim niye ufacik bir resimden bir kadinin fiziksel ozellikleri hakkinda cikarim yapip laf sokmaya calisiyorsun birak erkek kadınla laf dalaşına girmez asagilamaz
kanka bu dalaşı dışardan goren kişi seni kalitesiz olarak etiketler onu diyorum senin iyiligin için kadınlarla tek kelimede bitiremedigin tartismalara girme benden tavsiye
@thefeedercan senin yaşın kadar kadın çeşidi tanıdım. Tarzım bu hatun dediğin çıtı pıtı zarif olmalı dedim ve bence diye ekledim. Bence sen donkisotlugu bırak yoksa sana g. ren c. kan ne derim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Aşık odluğum kadının fiziği benim için önemli değildir
Her yerinden et fışkıran biri nasıl çekici olabilir?
baya cekici olur o yumusaklik o dokunma hissi ve o kivrimlarin verdigi kadısılık ve olgunluk hissi erkegin aklını basindan alır
benim gibi fazlası olanlar için merak uyandıran bir soru olmuş. umarım balık etli çıkar sonuçlar 😅
kadın göbeği güzel bişey kilo erkege yakismaz ama kadının kadınsı guzellik potansiyeline ulasmasi icin vucudunda yag depolamaya ihtiyaci var
Çekicilik his ve görünümün birleşmesidir. birbirinden ayrılmaz ayırabilen varsa söylesin. birşeyler öğrenmiş oluruz
Normal kilosunda olan kadınlar yani boyu ve kilosu orantılı olan.
nasıl göründüğü önemli kilolu güzel görünen mankenler var
Aşırı kilolu obez kadınlar bana hep çekici gelmiştir
1.69. a 55 kilo sarildimmi kucağima gelecek o kadar yanii😅
Bazılarına zayıflık yakışmıyor bazılarına balık etli olmak.
Hatun dediğin çıtı pıtı zarif olmalı kim ne derse desin
Kemik torbası yani 😂
@DEADLY_666 bu cevabına bakarak kilolu olduğunu düşünüyorum. Kemik torbası dediğiniz çıtır hatunlar gibi olabilmek için sporlar aç kalmalar neler neler yapıyorsunuz
Kilolu değilim ayrıca onlar gibi görünmek için bir şey yapmaya gerek yok düz duvar gibiler itici görünüyorlar ayrıca ben aç kalmıyorum
@DEADLY_666 ne alakası var soyunun plajda bikini giyin bakalım kemik torbası dediğiniz Hatun size on basar her yeriniz sarkıyor
Agdhdf her yerimiz mi sarkiyor mu göz doktoruna git çoğu erkekler kemik torbası istemez sizin gibi zevksizler ister bunu ayrıca benim fiziğim iyi
@DEADLY_666 he he kesin iyidir o dediğin erkekler nerede neden bütün kapaklarda çıtı pıtı hatunlar var neden bütün mankenler sıfır beden boş konuşmayın
Evt iyi fiziğim sen daha mı iyi bileceksin göğüs kalaca yok kemiği sevmiş gibisin zevksizin kimse onlar gibi olmak istemez
@DEADLY_666 hatun dediğin çıtı pıtı zarif olmalı gerisi fasafiso. Ve senin gibi konuşan tipler genelde hep balina etli oluyo 😁😁😁 kızın 160 boyu var 70 kilo balık etliyim diyor 😁 sen 160 boy isen 55 kiloda balık etli olursun
Resimdeki benim göz doktoruna git bak balina miyim değil miyim 1,60 bile değilm 1,70 boyum var senin gibi zevksizler zaten bunlari isterler komiksin 🤣
@DEADLY_666 komik olan sensin bence hatun dediğin çıtı pıtı zarif olmalı dedim diye beni zevksiz ilan edip çıtı pıtı zarif kadınları kemik torbası olarak adlandirdin. Yarana bastım sanırım 😁
Yaram yok senin var herhalde ben onlarsa kadın demem kemik torbası derim 😂😂😂
@DEADLY_666 sen kendin balina etli olduğun için çekemiyorsun sadece. Sende biliyorsun ki çıtı pıtı hatunlar ayrıcalıklıdır 😁😁🙂
Balina miyim kör göz seni hiç bir erkek sevmiyor kemik torbasıni sadece sizin gibiler sever erkek olsam kemik torbası yanımda istemem asla kadın dediğin göğüsü kalçasi olacak
@DEADLY_666 iyide bizde aids hastası demedik tabiki göğüs kalça olacaktır ama balina gibi değil narin olacak her şey hafif kadınsı kıvrımları olacak ve göğüs küçük kalça da yuvarlak ama narin olacak yastık gibi değil. Ve kör diyosun da fotoğraf falan yok sende boş beleş 😁
Neyin narin hoş durmuyor bana göre güzel degll resimdeki benim ne konuşuyorsun sende resim bile yok
@DEADLY_666 o göğüsler ne be i. nek. gibi böö çok iğrenç bacaklarını düşünmek istemiyorum kütük gibidirler 😁😁😁😁😁 hayır tarzım değilsin neden uzatıyoruz ki ben çıtı pıtı zarif ve kesinlikle esmer seviyorum
zafer kankacigim niye ufacik bir resimden bir kadinin fiziksel ozellikleri hakkinda cikarim yapip laf sokmaya calisiyorsun birak erkek kadınla laf dalaşına girmez asagilamaz
@thefeedercan neden kadınlar aciz mi yoksa insan üstü mü
kanka bu dalaşı dışardan goren kişi seni kalitesiz olarak etiketler onu diyorum senin iyiligin için kadınlarla tek kelimede bitiremedigin tartismalara girme benden tavsiye
@thefeedercan senin yaşın kadar kadın çeşidi tanıdım. Tarzım bu hatun dediğin çıtı pıtı zarif olmalı dedim ve bence diye ekledim. Bence sen donkisotlugu bırak yoksa sana g. ren c. kan ne derim
uzatmayalim birader lafimin ozu en bastan da dedigim gibi uzatmayalimdi bende konu kapandı
@thefeedercan sanane yeğenim burada herkes kendi yorumunu yapar sanamı soracağım işine bak
Zayıf ve tatlı kadınlar hoşuma gider benim başkası gitmez
Fit insanlar çekici ben tosun olarak bir cekiciligim yok
Balık etli tercihimdir, vurdun mu ses gelecek 👌🍑💦
Fizik için kilolu veya zayıf olması gerekmiyor sadece fizik
çok kilolu kadınlar çekici değildir
değişir ama genelde 160-165boy 50-60 kilo arası idealdir
Kesinlikle zayıf. O işi yaparken daha iyi oluyor. Tavşan gibi
İdeal kilo her zaman iyidir
Balık etli en güzeli 🔥
Balık etli nasıl oluyor
Çok kilolu da değil zayıf da değil ikisinin ortası işte
Balık etli kadın candır.
Balık etli sevmeyen erkek, kadın bedenini değil erkek bedenini begeniyordur ve bence eşcinselliğe eğilimi vardır.
🤣🤣🤣
Fit kadın çekicidir
İkisi de değil. Fit kadın daha iyi
Vucut tipine gore degisir bence
İkisi de değil. Fit olan iyi bence.
Balıketli kadınlar > diğer kadınlar
Yapılı kadınlar daha çekicidir
bu d0ru 😂
Zayıf olanlar 🙃
İkisini dengelemek önemli aslında
1.68 e 60 kiloyum nasılll
Önemli olan yüz bence
Balık etli kadınlar iyidir
Tabiki zayıf kadınlar
Fit Manken tipliler çekici
Balık etli daha bir jerenik görünüm sağlar
İdeal kilosunda olanlar.
Kilolu diye düşünüyorum daha iyi diye
Ben zayıf seviyorum
kilolu ama obez olmayacak
Hafif kilolu kadınlar
Zayıf hakikaten iyi degi.😒
Kilolu ve kıllı tercihim
Iyyy neden
Yoo zevkler ve renkler tartışılmaz öyle hoşuma gidiyor aşırı değil tabi
yatakta kilolu, sokakta zayıf kızlar güzel
Balina etliler çekici
zayıf kadınlar çekicidir
İkiside değil balık etli olanlar
Bende bekliyim burada
en ne beklıcen
Cevapları 🤣
merak ettiğin ne bana sor jfjfjf
Merak ettiğim soru sorulmuş bende cevaplarını bakıyorumm🤓
zarfmısın kılolumu kfjfj
Sence
zayıf
Niye zayıf olduğumu düşündün 😀
ayı gbımısın yoksa nfjfjf
Kilolu olunca ayı gibi mi olunuyor 😒
aaa kıloluymussunn kfjfjfjkf
Öylede olsam çok itici bir uslüp oldu teşekkürler
bnce sen azıcı balıketlısın o kdarck kfjfj
Evet teşekkürler
boyun kac
ozeldn konusamazmıyz snle
Sana dıyormmm
benim halam gereğinden fazla çok güzel duruyor
Bence zayıf kızlar çekici yanınız da sırıtmaz :)
Zayıf
zayıf
Zayıf
Tombişler
Pardon ne çekiyor 🤔
Hafif şişman dolgun
Kilolu
Yani sen arongaton olduğun için seni kastetmiyoruz
Zayf tbik
zayıf
Zayıf kadınlar
Zayif