Yüzümde çok büyük gozenekler var bana iyi bir tonik ya da niacinamide ve arbutin serum önerir misiniz. Alttakilerden hangisi daha iyidir ayrıca
The ordinary
The purest
Mia klinika
Rimu health
Jeuvenile
Yüzümde çok büyük gozenekler var bana iyi bir tonik ya da niacinamide ve arbutin serum önerir misiniz. Alttakilerden hangisi daha iyidir ayrıca
The ordinary
The purest
Mia klinika
Rimu health
Jeuvenile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Dedikleriniz cilt tonu eşitleme ve sivilce lekeleri için kullanılıyor diye biliyorum. Gözenek icin ise glikolik asit veya aha bha kullanabilirsiniz. Yalniz yaza girdigimiz için aha bha leke yapar. Glikolik asit kullanmanı öneririm.
Ya bu markaların yüz sorunları için birsuru ürünleri var ama ben gözenek için niacinamide serum ve arbutin kullanıyoruz saniyodum ya iyice kafam karıştı
İşe yarar ama aha veya bha kadar değil. Şu an yazdayız onu da kullanmak leke yapar. Ben biodermanın kremini kullanıyorum yazın. Beğeniyorum.
Glikolik asit olarak she vec sarı serumunu alabilirsin.
Çok teşekkür ederim ya
Rica ederim.
Haftada en fazla iki kez kullan dikkat et.
Ya biri şey önerdi she vec markasının yeşil ve kömürlü serumu. Hiç kullandın mı nasıl biliyo musun
Hayır kullanmadım. Ama baktım ona matlaştıricı olarak geçiyor. Yani ciltteki parlamayi azaltıyor anladığım kadarıyla. Benim önerdiğim gözenek için.
Açıklama kısmında gözenek için de etkili olduğu yaziyodu
Görmedim ben öyleyse onu da tercih edebilirsin tabi.
Pure beauty kullanıyorum memnunum
Bende de var napcaz
Ay vallahi bilmiyorum çok kafam karıştı benim
Yaşkaö