Benim yüzüm seninkinden daha berbat haldeydi ortaokul ve lise de dalga geçerlerdi ama yüzüm örülmüştü sivilceyle cildiyeye gittim verdiği kremler 1 ay falan geçirip tekrar çıkarıyordu. Ve yalnızca yüzüm de değil kol saçımın içi doluydu sırtım. Aknetrent kullandım yüzüm geçti.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama benim sorunum sivilce değil sivilce izleri kullandığın ilaç çok ağır yan etki yaptı mı
Evet, iyi bir cildiyeci yüzünüzü iyileştirebilir. Cildiyeciler, cilt sağlığıyla ilgili sorunları teşhis etmek ve tedavi etmek için uzmanlaşmış tıp uzmanlarıdır. Yüzünüzdeki çeşitli cilt sorunlarına yönelik olarak size en uygun tedavi planını oluşturabilirler. Cilt sorunlarını tedavi etmek için reçeteli ilaçlar önerebilirler. Bunlar, akne, rosacea veya diğer cilt rahatsızlıklarının kontrol altına alınmasına yardımcı olabilir. Cildiyeciler, lazer tedavileri, kimyasal peeling, mikrodermabrazyon gibi kozmetik prosedürleri uygulayabilir. Bu prosedürler, ciltteki lekeleri azaltmak, kırışıklıkları gidermek veya cilt tonunu düzeltmek gibi amaçlarla kullanılabilir.
5-6 sene öncesine kadar sivilcedir izidir ben de çok kafaya takardım uğraşırdım cildiyeye giderdim fakat sonra artık saldım dedim ne olursa olsun artık uğraşmayacağım. Uğraşmayı bıraktıktan sonra ne sivilce kaldı ne izleri. Emin ol uğraşmayı kafaya takmayı bıraktıktan sonra hiç farkında olmadan bir süre sonra kendiliğinden geçmeye başlayacaklar.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Cidden çok takıntı yaptım uğraştıkça daha berbat hale geliyo bugün limon sürdüm iyi geliyo kıpkırmızı oldum alerji yaptı
Öyle miyim yok yaa, bak geçen kursa gittim traş olup, orada böyle yüzünü avcun arasına alırsın ya hani böyle oynadım oynadım bir sürü yanyana sivilceler iltihaplı sarı sarı şeyler çıktı mesela sonra bırakınca geçti