Merhabaa 🌸
Göbek piercinglerine bayılıyorum. Göbek delimini bir videoda izledim gerçekten ağrıtıyor sanırım.
Daha önce burnumu deldirmiştim ama göbek sanki daha hassas gibi. Kararsız kaldım, bakımı falan da biraz zor galiba, siz ne düşünüyorsunuz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhabaa 🌸
Göbek piercinglerine bayılıyorum. Göbek delimini bir videoda izledim gerçekten ağrıtıyor sanırım.
Daha önce burnumu deldirmiştim ama göbek sanki daha hassas gibi. Kararsız kaldım, bakımı falan da biraz zor galiba, siz ne düşünüyorsunuz?

Bence her zaman doğal olan hep en iyisidir. En basitinden burada bir fikir almak için soru sordun. Gelen cevaplara göre göbeği deldirmeye karar verdin ve deldirdin. Sonrasında acı vs. gibi beklemediğin sorunlar yaşamaya başladın. Geri dönüşü de pek mümkün olmayan bu konuda, buraya yeniden soru açıp siz böyle demiştiniz diyemezsin de. 😑
Ve hassas bir bölge, ben göbeğin deldirilmemesi taraftarıyım. Şöyle bir kendim yaptırdığımı düşündüm de, düşüncesi bile tuhaf hissettirdi.
Tabi kadınlara en çok yakışanı o.
Fakat enfeksiyon riskine de değer mi bilinmez
Teşekkürler
Ben kulağımda bile 3 tane deldirip bıraktım kıkırdağa çıkmaya korktuğum için. Genel olarak kendimi deldirmek ürkütücü geliyor ki zavallı göbüşüme bunu yapamam😅
Bir çok kişide var güzel duruyor sana da yakışır iyi bir yerde yaptırır sen neden sıkıntı çıksın
Bilmiyorum herkes iltihap kapar falan diyor arada kaldım canım teşekkür ederim.
Benim de sağ üç sol üç tane olmak üzere kulaklarımda var eğer temiz bir şekilde bakımını yaparsan hiçbişe olmuyor nerede delik olursa olsun gerçekten bir problem çıkmıyor sadece bakımını yapman lazım bakım dediğim de öyle aman aman zor bir şey değil arada bir çıkartıp pamuk ile sildiğinde tertemiz oluyor zaten ilk yaptırdığında krem filan veriyorlar koruması için gerçekten istiyorsan yaptır bence içinde kalmasın
Haklısın evet uzun zamandır düşünüyorum zaten yaptıracağım muhtemelen.
Cevap
30Cevap
Hayır ben deldirdim acısızdı iltihap ağrı gibi bir durum da olmadı 3 gün su açısından dikkat ettim sadece hemen iyileşti ama tabii tamamen iyileşmesi için her piercing gibi 1 sene falan geçmesi lazım
Tabii kişiden kişiye göre değişir bence
En acimayan yer yaaa millet ne abartmış. iyileşmesi de hızlı çünkü orada cidden et var ( yağdan bahsediyorum). Kikirdak iyilesiyo ora mi iyilesmicek
sakincalimi bilmem ama hic hos durmuyor ya. fit ve sade bir gobek her zaman daha etkileyici bana gore
güvenilir ve hijyenik bir yerde deldirirsen sıkıntı olmaz
Lisede çok istedim de babam izin vermedi inat ettim de o galip geldi😕💁♀️
Vallahi açıkçası ben hiçbir yerimi deldirmem muhakkak zararları vardır
enfeksiyon riskine karşı gerçekten uzman bir yerde yaptırmak gerek
Bilmem acıyodur ama bence çok güzel duruyor kadınlarda
Sakıncalı mı bilmiyorum ama bana çok itici geliyor :/
Hayır değil. gayette güzel duruyor. yakışana tabi. xxxl olupta deldirmesin ama :D
Ağrı kişiden kişiye değişebilir de sanmıyorum ya piercinge açık bi cildin varsa yaptır bence
Bende deldircektim son anda vazgeçtim çünkü yanlış yere iğne girerse çocuk olmuyor diye duydum ne kadar doğru ne kadar yalan bilmiyorum ama çok seviyorum bende güzel duruyor ama korktum yani yapmadım
Cildinin yapısı ve hassasiyeti ile alakalı.
Sizin başka işiniz gücünüz yok mu la. Kendi canınıza ne diye işkence ediyorsunuz ki.
Kız en azından başkalarının acısı üzerinden konuşmuyor senin gibi. Göbeğini deldiriyor sadece. Senin başka işin gücün yok mu da milletin derdini hafife alıp eğleniyorsun Allah ıslah etsin seni
Enfeksiyon riski yüksek bir bölge.
Cok iyi gosteriyo kizi piering
Seven ağrısına katlanır
Aman en nefret ettiğim şeylerden
Karar verdin mi 😅
Bazılarında hoş duruyor
Güzel ama acir yapamma
Bence sakıncalı
Bilmiyorum ama çekici geliyor
Uzmanlara bilirkişilere danışman lazım tatlım!
Ne yaprak kürek şeyler çıkarıyorlar
Canınız acimkyo. mi ya jsjsj
iltihap olma riski var temiz tutman gerek
Sakıncalı değildir ya. Kadına çok yakışıyor.
dudak ve göbeğe yakışıyor kadınlarda bence.
Bakımı derken ona nasıl bakım yapılıyor ki?
Bence çok yakışır sana tavsiye ederim
Delildirip ölen yoksa sakıncalı değildir
Sağlıklı bulmuyorum
Sakıncası vardır tabi
Pek beğenmiyorum
Ben denemezdim
Valla sanki..
oldukça hoş duruyor
Gerek yok bence, çekicide gözükmüyor hemde...
Evet
Göbek delimi ne
Bunu deneye bilirsin
benim annem yaptırmıştı hiç bi sorun yoktu
Göbeğine mi yaptırdı
evet
Bilmem ama hoş duruyor ben de istiyorum.
Ben tavsiye etmem
Bence doğru değil
Zevk meselesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?