Kendimi beğeniyorum ama arada da bir beğenmeme durumu oluyor tüm bunlara rağmen
45 kiloyum 1.68 boyundayım ve orta dolgunlukta gögüslerim var 🙈
Kendimi beğeniyorum ama arada da bir beğenmeme durumu oluyor tüm bunlara rağmen
45 kiloyum 1.68 boyundayım ve orta dolgunlukta gögüslerim var 🙈
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yeterlidir kişiye göre
Beğeniyorum kendimi ama arada nedense sosyal medyaya g9re mi bir yargılama modu geliyor 😄
Boyuna göre kilon biraz az ama anlattigina bakarsak güzelsin
Kilom zayıf ama daha çok fit hatlarım var yani iyi duruyor yoksa tahta gibi bende sevmiyorum neyseko öyle değilim 😊
Bilmiyom artik ama kilonun 2 katiyim kanka biraz kilo almaya bak
Ben genetik öyleyim seviyorum saglıklıyımda :))
Büyük ölçüde terli ama güzelliğini tamamlayan olacak şeyler gözlerim ve gülüşün :)
Terli mi 😊🙈
Yeterli olacaktı yanlış yazmışım 🙊😁
Anladım o zaman 😄 evet göz ve gülüşte önemli tabi dişlerim düz bir tanesi kücüklükten parmagı emmekten yukardan gelmiş çok fark ettirmiyor ama onunda diğerleri gibi düz olmasını isterdim çok gülemiyorum dışarda bu yüzden dikkat çekmiyor ama bir şekilde ben sevmiyorum 🙈
Emin ol ki vücudun güzelse şu an ki devirde senin beğenmediğin dişini bile yerler 🙊🙈
Twsekkür ederim 😊
Rica ederim 😉😊 kaç yaşındasın bu arada?
23
Tam yaşındasın 🙊
Evet 😊
24 yaşındayım bende… nerede yaşıyorsun? 😊
İstanbul
Ben yurt dışında yaşıyorum 3 ay da bir İstanbul’a geliyorum. 1ay sonra yine İstanbul’dayım Kartal da kalıyorum bende yakınız birbirimize o zaman
Tanışma imkanımız olur mu acaba? Hem gezdirirsin beni 😄
İsterdim ama sevgilim var 😊🙈
Hmm ne zamandır berabersiniz 😊
Yani 4-5 aydır 😊🙈
Hmm daha yeniymiş. Senin adına sevindim demek isterdim ama açık sözlü olucam üzüldüm..🤯 İstanbul da hayallerim vardı seninle 🥺😁
yani bilemedim :)
Bence bir düşün sen… sonuçta biraz gezeriz falan arkadaş oluruz. Her şeyim var ama geldiğim zaman tek oluyorum insan birisini arıyor yanında. Şuna emin olabilirsin eğlenceli birisiyim canın sıkılmaz. 1 hafta kalacam zaten uzun süre beraber olmicaz 🙂
Zaten bir ay sonra geliyorum o zamana kadar tanışırız iyi kötü. Sende kararını verirsin 1 ay sonra 😊
Sevgilim varken olmaz ama üzgünüm 😊
Burdan takibe alsan beni? Belki o zamana kadar değişir durumlar? Lütfen kırma beni sende değişik bir enerji hissediyorum. Zorlama sebebim o yüzden 🥹😊
Ama böyle olunca da olmuyor sonra o yanlış anlar 😊🙈
Yanlış anlayacak bir şey yok şu an hem nereden bilecek lütfen kurma beni 🙇🏻♂️🥺
Çok iyisin bence
Tesekkür ederim ama arada böyle çok ilgi eksikligim mi oluyor sosyal medyaya bakıp mı oluyor kendimi yargıladıgımda oluyor yoksa genel olarak beğeniyorum
İlgi istiyorsan ilgi vereyim
Ee herşeyin çok iyi neyini beğenmiyorsun🙂
Arada herkes öyle mi bilmiyorum bir kendini yargılama durumu oluyor yoksa genel olarak beğeniyorum 😊🙈
Bencede güzel dolgunsun🙈
Teşekkür ederim 🙈
Rica ederim seksi kız🙈
Görmek gerek tabii ki i. g oguzalioztosun
Sitedekilere göstermek için sormadım ama 😊🙈
İşte belkide bi sey eksik ya da yanlıştir
Oh oh
Düştüm size 🐈
😊
❤️🌹
Görmek isterdim
Seni gidi seni