Güzellik & Bakım Bakımına kadınlar mı yoksa erkekler mi daha çok dikkat ediyor? Kawasaki_Ninja Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Bakım yapGuzellik ve bakım konusunda hangi cinsiyet daha hassas? Bakımına kadınlar mı yoksa erkekler mi daha çok dikkat ediyor? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,6b cevap paylaştı. Kadnları kimse gecemez bu konuda Maskeler losyonlar serumlar 0 0 Yorumla
helin_998 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 1 yıl her iki cinste de dikkat eden var, çoğunluğun aksine çok temiz bakımlı erkek de gördüm makyaj yapıp pis olan kadın da. 1 1 Yorumla Kawasaki_Ninja 1 yıl Pis kadında iğrenç oluyor. Yorumla
Alacabulaca Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Eskiden kadınlar açık ara farkla öndeydi. Fakat son 10 yılda erkekler de kendime fazla özen gsötermeye başladı. 0 2 Yorumla Alacabulaca 1 yıl Kendine.Göstermeye.Hay bu telefonun. Yorumla Kawasaki_Ninja 1 yıl 😂🤣😅😅😅 Yorumla
sibel099 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl Günümüzde erkekler daha çok dikkat ediyor galiba. Bana böyle geliyor 1 0 Yorumla
Metee0011 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 yıl Bakıma bilemem ama tuvalet konusunda erkekler temiz, kadınlar tuvaletlerini çok kez gördüm daha pis ve neden 0 2 Yorumla Kawasaki_Ninja 1 yıl Kadınlar dış görünüşüne önem veriyor olabilir mi? Yorumla Metee0011 1 yıl Aynen öyle Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kişisel ozenine önem veren kişiler 1 0 Yorumla
Starrr_girll Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Bence kadınlar hassas. Erkekler yüzünü bi suyla da yıkasalar bi önemi yok 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 34,2b cevap paylaştı. Kadınlar tabi ki de 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kadnları kimse gecemez bu konuda
Maskeler losyonlar serumlar
her iki cinste de dikkat eden var, çoğunluğun aksine çok temiz bakımlı erkek de gördüm makyaj yapıp pis olan kadın da.
Pis kadında iğrenç oluyor.
Eskiden kadınlar açık ara farkla öndeydi. Fakat son 10 yılda erkekler de kendime fazla özen gsötermeye başladı.
Kendine.
Göstermeye.
Hay bu telefonun.
😂🤣😅😅😅
Günümüzde erkekler daha çok dikkat ediyor galiba. Bana böyle geliyor
Bakıma bilemem ama tuvalet konusunda erkekler temiz, kadınlar tuvaletlerini çok kez gördüm daha pis ve neden
Kadınlar dış görünüşüne önem veriyor olabilir mi?
Aynen öyle
Kişisel ozenine önem veren kişiler
Bence kadınlar hassas. Erkekler yüzünü bi suyla da yıkasalar bi önemi yok
Kadınlar tabi ki de
Kadınlar daha çok
Kadınlar
Kadınlar daha hassas bu konuda
Kadınlar tabiki
Kadınlar daha fazla
Kadınlar