- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdilerde pek yok gibi hatta hiç yok gibi. Eskiden Gğlşen Bubikoğlu vardı en efsane o. Bir ara Arzu Yanardağ müthiş güzeldi bakıyorum eski halinden pek uzak değil maşallahı var. Demet Evgar ilk tv'ye çıktığında aşırı hayranıydım ablama bile sürekli derdim sigara içe içe ve yaşlandı güzelliği kalmadı. Ceyda Düvenci olabilir çoğu kişi itiraz etmez güzelliğine gerçi hafiften sevimliye de kayıyor ama o kadar olur. Bir de Birce Akalay
16 Yorumla- +1 yıl
Yasemin Ergene var bir de o da müthiş güzel.
- +1 yıl
Hande Erçel de epey güzel ama söyleyrn çok oldu diye yazmadıydım.
- +1 yıl
@Berivann6 Birce bambaşka ya baktıkça bakası geliyor insanın ses tonu da çok hoş. Küçük ağa dizisini sırf ondan dolayı izlemiştim diyebilirim. Stardaki okullu diziyi de sırf o var diye arada sırada baktım.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn güzel genç türk kadın oyuncular
Afra Saraçoğlu , İlayda alişan , Alina boz , bahar şahin , Bensu soral , Hande Soral , Hande erçel , pınar deniz , Ayça ayşin , hilal altınbilek , biran damla su , Aleyna solaker , sıla türkoğlu , hafsanur sancaktutan , özgü kaya , yağmur tanrısevsin. demet özdemir , Burcu biricik , Hazal Kaya , Farah Zeynep Abdullah, serneay sarıkaya , Dilan çicek deniz , Neslihan atagül , Melisa aslı pamuk , Sinan Kobal , Hande dağdemir , Merve Boluğur , pelin karahan , Melisa şenolsun , Eda Ece , Leyla lydia tugutlu , leyla tanlar , simge
Benim favorim : İlayda alişan ve Afra Saraçoğlu
016 Yorumla- +1 yıl
Eda Ecenin nesi güzellik ikonu pardon. Ben erkek olduğum halde onda ikonluk görmüyorum. Güzel kız ama ikon değil yani. Nefes alan bütün kadınları listelemişsin ikon diye. Kibariyeyi de yazsaydın bari.
Cevap sahibi+1 yıl@TEVFİK_FİKRET600527 😁 niye ya ede Ece güzel 😢 kalbini kırdın bütün kadınlar güzeldir 😡 kızarım
Cevap sahibi+1 yıl@TEVFİK_FİKRET600527 dedimki en güzelleri onlar yani ikon adayları olarak yazdım ama benim favorim İlayda alişan ve Afra Saraçoğlu diyede belirttim yani asıl ikon bu ikisidir
- +1 yıl
Evet ikon olarak favori İlayda ve Afra ise anlarım doğrudur. Ama bütün kadınlar güzel falan değildir. Bütün erkeklerin yakışıklı olmadığı gibi. BÜTÜN KADINLAR GÜZELDİR ifadesi kripto abazan erkek retoriğidir.
- +1 yıl
@Berivann6 Yok hayır. Güzel olmasına güzel kadın. Ama bir ikon değil. İkonluk başka bir kategori.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u +1 yılHiç kimse olmamalı güzel bulmuyorum
00 Yorumla
+1 yılEskiden çok güzel vardı şu an pek yok hepsi estetik kötü görüntü
Biraz düşündüm de iki isim geldi aklıma
Afra Saraçoğlu
Bergüzar Korel
122 Yorumla- +1 yıl
Bergüzar dişi ve anaç bir kadın, güzellikten ziyade
- +1 yıl
Afra Saraçoğluna hayran değillm ama güzel kadın son olaylar aldatma ise bence ortada aldatma yok Yazıcıoğlu ile ayrılalı bayağı oldu.
İlk Yazıcıoğlu Dilan çiçek denizle fotoğraf paylaştı sevgili oldu. Hadi diyelim ki Yazıcıoğlu haklı kimene Kişinin özeli kişiyi ilgilendirir. Bu sitede hangimiz masum herkesin hataları olabilir. Hatasız insan yok zaten
İsteyen istediğini yaşasın yapsın umrumdag değil her koyun kendi bacağından asılacak şu İnsanlar onun bunun hayatını eleştirecegine bı kendi hayatlarına baksalar - +1 yıl
Ben kendime bakarım aldatmak normal bir şey değil zina da öyle hırsızlık daha birsuru yapılmaması gereken şeyleri sayarım sana. Bu kız şimdi aldattı ya da erkek ben şimdi bu kıza ne yapayım küfür mü edeyim saçını başını yollayım mi? Hadi diyelim ki yaptım sosyal medyada linçledim hatta yüzüne sen kksssrsin dedim
Dönüp bana demeyecek mi sanane sen olsan demez misin? bir şey diyemem ama uzak dururum bana ters çünkü eğer çevrende hayatında bu tarz insanlar varsa uzak duracaksın. - +1 yıl
@dasherz şeriat hiç bir şeyi adam etmez seriatcı kafalar yüzündeb toplum bu halde ahlak bekçisi gecinen kesime bak en çok olayları onlar yapıyor onu geçtim şeriat en ufak iyi bir yanı bile yok cehennem gibi bir şey o yüzden burada bu yorumu yapma özgürlügün olacagına şükredecegine şeriat diyorsunuz görüyoryz afganistanın iranın halini hele kadının en ufak değeri yok sizde istiyorsunuz kadın köle olsun bundan tatmin oluyorsunuz onu geçtim Afganistan'da ki ucagı hatırlıyorun talibandan kaçmak isteyen mülteciler Amerikan ucagının kanadına tutunup ölmüslerdi yani şeriat isteyip şeriattan kaçanlarda onlar ve sizde öylesiniz o yüzden artık şeriat şeriat diyip durmayın
Birce Akalay. Saf ve duru güzellik.
En azından benim güzellik algıma uyuyor.
31 Yorumla- +1 yıl
Birçe tek aşkım 😍
- Güzellik & Bakım konusunda 889 cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir Türk kadını tek kadını ikon kabul edecek munislik ve eziklikte değil her Türk kadını yeryüzünde en güzel kadının sadece kendisi olduğunu bilir ve buna uygun kibirli egoda yaşar.
31 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 962 cevap paylaştı.
+1 yılCansu Dere fotoğrafını koyup ikon demek pek manidar
10 Yorumla şuankilerin hiç biri çok güzel gelmiyor hatta bir çoğu şişirilmiş hande erçel özellikle ama ben serenayı seviyorum ve beğeniyorum dikkat çekici biri bence enerjisi aurası oyunculuğu da güzel ve fiziği de
01 Yorumla
+1 yıl
Hilal Altınbilek ❤️
30 Yorumla
+1 yılHerhangi bi zaman kavramı görmedim o yüzden *Türkan Şoray* diyorum çağımızın, günümüzün en güzel kadını olabilir. Fark ettim de günümüzdeki güzel kadınların (yakışıklı erkekler de dahil) hepsini dizilerde oynatıyorlar zaten. Eskiden oyuncu olmak için önemli olan şey yetenekti artık güzellik daha mühim hale geldi.
10 Yorumla
+1 yılCansu Dere aşırı karizmatik bir kadın. Rollerinde de öyle, gerçek hayatta da öyle. Ama Ahsen Eroğlu, Melis Sezen, Sevda Erginci’yi güzellik olarak daha çok beğeniyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürk kadınlarını beğenmiyorum, sadece serel yereli hitap ediyor benim zevkime
28 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@sibel099 ahaha yok be beğenenler çok çıkıyor tinder dan falan, bazen görüşüyorum ama yok hiç birisi natali gibi olamaz yüz, fizik ve karakter olarak
Cevap sahibi+1 yıl@sibel099 yav kimsenin egomu falan zedelediği yok, genel olarak bi ırkın gen havuzu vardır, ve türk kadınları bu yüzden güzel olamıyor, renkli gözlü milyonda 1 çıkar, yüzü güzel olan milyonda 1 çıkar bunun gibi, slav ırkının %90 renkli gözlü ve %80-90 yüzleri güzel
Burçin Terzioğlu derim. Türkiye’nin en güzel kadınlarından biri bence. Kriterim makyajsız halinin makyajlı halinden daha güzel olması. Böylesine az rastlanır gerçekten
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 992 cevap paylaştı.
+1 yılSemra Güzel o tektir kimse onun gibi olamaz ama diğer yandan Burcu Özberk Bensu Soral ve Bensu ablasını geri de bırakmış bir kız Elçin Sangu Melisa Aslı Pamuk
01 Yorumla Bilmiyorum ama keşfetilmemis çok kadın var tiktok gördüğüm br çok kadın ünlülerde daha güzel desem yeridir br de turk olması gurur verici ama sosyal media eski de almis başını gidiyor artık bir kadına girdiği olduğunuz da bile olumlu olmuyor...
00 Yorumla
+1 yılİkon çok başka bişey. Trde ikon olabilecek bir ünlü yok bence. En beğendiğim kadın ise Melisa Aslı Pamuk.
10 Yorumla
+1 yılBurcu Biricik bebeğim olmalı.💙
11 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 397 cevap paylaştı. Tuğba buyuküstun ayrı bir güzelliği ve aurasi var bence 😇
16 Yorumla- +1 yıl
Güzel değil de tatlı buluyorum ben onu
- +1 yıl
Yok değil tabi. Ama tatlı sempatik tarafı daha baskın bence
- +1 yıl
Sence :) mesela profilindeki çok tatlış kimse artık
+1 yılÖzge yağız
10 Yorumla
+1 yılBenim gözümde Şevval Sam tam bir moda ikonu kadının bir tarzı var bir kere
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
u +1 yılÇok fazla tanınmasa da ilerleyen yıllar da tanınacağını düşündüğüm Belgin Şimşek görünüş ve fizik olarak çok güzel.
00 Yorumla Melisa Aslı Pamuk ve Ecem calhan güzel kızlar gerçekten kardeşlerim hak ediyor aldıkları parayı
00 Yorumla
+1 yılBensu SORAL gerçekten çok güzel bir kadın. Doğal haline bir kaç kez rastladım, sıfır makyaj duru bir güzellik!…
00 Yorumla
+1 yılÜnlülerden biri olmamalı. Başka kim olabilir, halktan biri olmalı gönüllere taht kurmuş biri olmalı bu güzellik ikonu olacak kişi 😊
00 Yorumla
+1 yılBeren saatin şu an ki hali değil ama Aşk-ı Memnu halleri olabilir. Şu an biraz yaslandi.
10 Yorumla
+1 yılAzra Akın bence net hem Türkiye'de hem de dünyada.
10 Yorumla
+1 yılLeyla Tugutlu nun yüzü güzel ama fazla dönük suratı
12 Yorumla- +1 yıl
... donuk*
+1 yılÜçlü podyuma seçebileceğim üç isim var. 1. Arzu Yanardağ 2. Demet Özdemir 3. Tuvana Türkay
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 361 cevap paylaştı. Eda Ece'nin güzelliğini, sadeliğini seviyorum…
10 Yorumla
+1 yılTuba Büyüküstün olabilir. Hem yüz güzelliği hem boy ve fizik az kişide var gerçekten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bu toprakları yansıtabilmeli yani hafif turanaid gözler, beyaz ya da buğday ten, 1.75 boy, kahverengi saç ve tercihen renkli göz gibi karma bir görüntü olmalı 😂
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tuvana Türkay ne kadar estetikli olsa da hatun afet afet🔥
00 YorumlaHande Erçel hayranıyım kerem bitirdi kızı. beren saat.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle gizem şahin efsane aga. Turkiyenin kim kardashian ı bence.
02 Yorumla- +1 yıl
Kimi de benim, kardaşyanı da benim, hepsi benim beniiiiiiiiiimmmmm 😠
- +1 yıl
@kleopatrrra kalbini kırmak istemem ama sen de iyi insandır işte. Eee olsun sen de sonuçta Türk vatandaşısin ne yapalım. Ama kalbin güzel olur inşallah.
+1 yılBence bade işçil bir ikon değil ama trde güzellik diyince aklıma gelen ilk kişi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok var güzel olan. Önemli olan güzelliğin verdiği güzel ahlak.
20 YorumlaSu an en güzel Afra bence bi de göz önünde gerçi onunda etkisi vardır
00 Yorumla
+1 yılHande erçel, Fahriye evcen, miray daner, pınar deniz, tuğba büyüküstün, bergüzar korel, ilayda Alişan, ayça Ayşin turan, Türkan şoray, filiz akın, meltem akçöl benim favoriler
02 Yorumla- +1 yıl
Melisa aslı pamukta var
- +1 yıl
Özge yağız ve esra bilgiçi unutmuşum bak
+1 yılbu kadına hastayım
10 YorumlaAfra Saraçoğlunu pek sevmem ama güzel kadin fahriye Evcen en güzeli tabi ki de
00 Yorumla
1 yılPek ünlü değil ama aldatmak dizisinde gördüm Merve Altınkaya ve Feyza sevil güngör çok güzel bence
00 YorumlaÖyle birisi yok arkadaşlar güzellikler çeşitlidir en güzel veya en yakışıklı diye ayrılan tek bir insan yok diyim de biliniz
02 Yorumla- +1 yıl
Nah yok, benim.
Leyla Lydia Tuğutlu, Tuba Büyüküstün, Beren Saat. Yüzlerini en çekici bulduğum kadınlar.
00 Yorumlabu fotoğraftaki kim bilmiyorum ama kesinlikle bu olmalı
00 Yorumla
+1 yılGülşen Bubikoğlu
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eyşaaan bir neslin unutamayacağı kadın..
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle ben
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle sen mi?
Hahahaaha
Benim beeennn - +1 yıl
@kleopatrrra en mükemmel en fıstık benim
Ben diyenlere katılıcam bende hahaahashdksj
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 957 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle biri yok
20 Yorumla
+1 yılBenim olmadığım kesin 😁
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen sen değilsin
+1 yılAyça şahin turan
02 Yorumla- +1 yıl
Babam
Bence ben olmalıyım 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCansu dere, eda eda , afra Saraçoğlu olabilir
02 Yorumla- +1 yıl
Yok yav
Cevap sahibi+1 yıl@kleopatrrra niye yok yav
+1 yılAfra Saraçoğlu nett
02 Yorumla- +1 yıl
O kim?
Benim. - +1 yıl
@kleopatrrra tabi ki sensin knk djdjjdk
+1 yılBen olmalıyım Türkiye benim değer mi bilmiyor
05 Yorumla- +1 yıl
Hadi ordan, benim.
- +1 yıl
Ben senden daha güzelim
- +1 yıl
Nah güzelsin.
Benden güzeli yok pisluk seni - +1 yıl
😆😆😆😆😆😆
- +1 yıl
Tabiki güzelsin maşallah
Burcu Özberk olabilir
01 Yorumla- +1 yıl
Beeeeennnnn 😠😠😠😠
+1 yılKesinlikle Melisa Şenolsun
00 Yorumla
+1 yılFilli boyalar hariç hepsine razıyım.
00 YorumlaMelis Sezen bence, o kız baya iyi
00 Yorumla
+1 yılCansu Dere ya da Selin Şekerci
00 YorumlaFahriye ya da Hande Erçel
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılBeril pozam diyorum.
04 Yorumla- +1 yıl
Guzel kiz ama ille de bir al benisi yok bence
- +1 yıl
@elifbaharsuna anlamlandıramadığım bir masumiyet var yüzünde buda beni çekiyor bilmiyorum.
- +1 yıl
Duru bir guzeligi var evet
- +1 yıl
@elifbaharsuna çok duru 🤗
- Devamını Gör (79)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası