Güzellik & Bakım Kumral saçlı, buğday tenli, yeşil gözlüyüm. Hangi saç rengi yakışır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Siyah ya da Kahverengi demeyin bir uygulamada denedim hiç yakışmadı iki renk arasında kaldım Sarı Kızıl Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kumral saçlı, buğday tenli, yeşil gözlüyüm. Hangi saç rengi yakışır? Cevapla Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Sarı saç 0 0 Yorumla
Nes2mvarhayatta3 Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 90% +1 yıl Ay sari dedi cildiricam aga sari beyazdan abska tene yakismiyor 0 3 Yorumla Soran +1 yıl O zaman hangi renge boyatmalıyım Yorumla Nes2mvarhayatta3 +1 yıl Knk bak yesile en guzel giden renk kumral ya da dogal kizil. Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ay nolur dipten boyatma sadece sari isilti attir kumral gayet guzel bir renk 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kanka ben değiştirmek istiyorum bu renkten çok sıkıldım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanka anliyorum ama dipten boyatma derim cok zahmetli her ay dip boyan cikcak vs kumralsin zaten bir iki parmak biraktir dogal rengini uclarinida sari yaptir bence kizila felan bulasma derim donmesi baya zor o renkten Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 985 cevap paylaştı. Kahverengi çok yakışır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dedim ya bir uygulamada denedim güzel çıkmadı Yorumla charmsture +1 yıl Pardon orayı okumadım o zaman kızıl çok güzel olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sarı saç
Ay sari dedi cildiricam aga sari beyazdan abska tene yakismiyor
O zaman hangi renge boyatmalıyım
Knk bak yesile en guzel giden renk kumral ya da dogal kizil.
Anladım
Ay nolur dipten boyatma sadece sari isilti attir kumral gayet guzel bir renk
Kanka ben değiştirmek istiyorum bu renkten çok sıkıldım
Kanka anliyorum ama dipten boyatma derim cok zahmetli her ay dip boyan cikcak vs kumralsin zaten bir iki parmak biraktir dogal rengini uclarinida sari yaptir bence kizila felan bulasma derim donmesi baya zor o renkten
Kahverengi çok yakışır
Dedim ya bir uygulamada denedim güzel çıkmadı
Pardon orayı okumadım o zaman kızıl çok güzel olur
kendi rengi yakışır doğal hali
Kumral Kalsın Derim