Kısa tercih ediyorlar ama ben uzunum :') sizce boyum nedir tahmin edin

Kısa tercih ediyorlar ama ben uzunum :') sizce boyum nedir tahmin edin

Genelde erkeklerinde biz kızlar gibi boy ortalamaları çok uzun olmadığı için sevilmemek değilde tercih etmiyorlar bence. Fakat çok uzun olmadığı sürece ben uzun boya bayılıyorum. Kadında da erkekte de. Ben de 167 yim mesela ama 175 en fazla 178 olmak çok isterdim. Sevmemek değil, ortalama genelde çok uzun olmadığı icin tercih etmiyorlar ama illa ki seven, tercih eden vardır.
Çünkü minyon insanlar daha sempatik ve şirin oluyorlar yaşlarını göstermiyorlar özellikle de seks esnasında kısa boylu kadınlar daha kolay şekil ve pozisyonlara giriyorlar bu konuyla ilgili bir cok halk deyimi de vardırzaten 1_ elmanın iyisi kasada @исмаил.. n iyisi kısa da olur derler 2_ uzun kadın sokakta kısa kadın yatakta iti olur derler 3_ yemekte kimyon kadında minyon derler 😂 birde araştırmalara göre kısa boylu kadınların daha libidosu yüksek ve istekli oldukları gözlemlenmiştir oyuzden olsa gerek uzun boylu erkeklere bak sanatcilarda dahil yanlarında hep kısa boylu minyon kadınlar vardır uzun ve kısa denklemi 👍👍 budur işte
Burada da karşıma çıktın 😍
@Ozan147852 😂😂 heee piyasa turu atıyorum
Bende peşinden geleyim bari 😄
#Civcikvik wtf bruh?
@Nunu22 bu savunmayı yapan kişi 1.60 boyunda güzellik 🌺 bu benim savunmam değil genel bir bakış açısıdır bunu araştırırsan bu sonucu görebilirsin
@Nunu22 ona bakarsan ülkede güzel kız yok hepsi makyaj yapıyor
Ayrıca yorum ve görüşlerinizi benim yorumumun altına yazmak yerine soruyu soran bayanın sorusunda yorumunuzu biraksaniz daha mantıklı olmaz mı sizce herkes aynı şeyi düşünmek ya da yazmak zorunda diye bir kaide yok hepsi aynı şeyi düşünüyor olsak burada ne işimiz var o zaman bu benim yorumum ve benim düşüncem 🙋
Sayın arkadaşlar bir kadın güzel olsa veya olmasa demiyor çirkin olmak güzel ama makyaj yaparım gibi benim bu minyonluklarını güzel gösterip ama 15 cm giyenlere bu lafım. bu arada görüş sahibi olan hanımefendi birkaç tane abazanin çıkardığı özlü sözler ile biryere varamayız yani kısa boylu diye asla alay etmiyorum küçümsemiyorum ama ben kısayım çok güzelim deyip 15 cm topuklu giyerse orada eleştiri yaparım topuklu giymenin amacı ne olabilir uzun olmak başka açıklaması var mı yok hiç boşuna estetik görüntü vs demeyin
Ben sahsen senin peşinden geldim onlarda benim peşimden gelmiş olabilir 😅
Hayat kısa ama ben daha kısayım 😂😂 duygulandım lann kıyamam bana 😂😂
#r_engarenkhollar hayat kısa ama güzel, sen daha güzelsin 😅
Canlarım boş yere tartışma ortamına gerek yok sizden rica ederim muhabbeti kausa sürüklemeyin iki muhabbet ediyoruz birbirimizin fikrine saygı duyalım ben @nunu22 düşüncesine de saygı duyuyorum doğruda söylüyor kısa ise kısasındır ve insan kendini olduğu gibi sevmeli kendisiyle barışık olmalı uzun topuk lu giyip de uzun olmazsın ki ya da çok makyaj yapıp güzel oluyorsun diye bir şey yok. Ben bu yorumu yaparken de kendimi savunmak amaçlı yapmadım zaten çünkü araştırmalar ve gözlemler sonucu bu kanıya varılmıştır bu fikrimi beyan ettim tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz herkesin zevki beğenisi farklı olur ve saygı duyarım bende çok isterdim boyum 1.70 filan olsun ama yaradılışım bu şekilde ve kendimle barışık bir insanım
@BirDerdimmmVar kişi kendinden bilirmis işi derler 😂 demekki sen öyle yapıyorsun bu kadar yorumla hiç bir alakan olmadığı halde atladigina göre
Küçük hanım bur da erkeklere abaza demwden önce bir aynaya bakmanı tavsiye ederim. Ben kimim nasıl birisiyim önce bunu bir sorgula eminim aradığın cevabı bulacaksın
Uff bu çok ağır oldu, ben böyle bir laf yesem evden dışarı çıkmam 😄
O kadar haklısın ki, ben sadece gençlere daha az kaba konuşurum ama onlar da şansını zorluyor bazen. Yinede ben bizim zamanımızdaki insanaların hoşgörüsünü hiç göremiyorum artık
Kocan niye bosadi kız seni az cok tahmin ediyorum ama olsun sen söyle 🤣
Bu konuyu da kapatalım burada herkes kendine yakışanı yapar 🙋
EİG için teşekkür ederim 🙏🙏
@ gizli üye yaa güzellik gerçekten çok özür dilerim bu şekilde senin sorunda sayfani meşgul ettik istemsizce bir kaos ortamı oluştu kusurumuza bakma olur mu? EİG için de çok teşekkür ederim 🙏 çok naziksin
En sevdiğimdir uzun, zincirleme tartışmalar epeydir olmuyordu KS'de 😆😀 iyi akşamlar millet.
@adrenalin64 😂😂 çok uzundu tartışma zaten ama site kaldirmis yorumlari. Bayağı bir hararetliydi 😂😂 5 6 tane yorum kaldırılmış
@r_engarenkyollar
Sen muhteşemsin her konuya hakim çimen gözlüm
@r_engarenkyollar
Seni hepimiz tanıyoruz nasıl kim olduğunu ne yaparsın nerede çıktığı beli kimin spermi belli olmayan onlar yeterli klavye olsun
@İST34MLT44 teşekkür ederim 🙏🙏
Uzun boyluyum ve gayette de seviliyorum bir nevi karakterlerle de alakalı. Boyunsa 1.78 gibi duruyor
Bu görüşü jet hızıyla eic seçti. Acaba 178 mi? Ben de 178'im ama o o kadar göstrrmiyor.
Ben uzunum ve uzun seviyorum kısa kızlar çocuk gibi geliyor bana. Hem yanıma yakışacak kişi de biraz kısa olsa bile benim yanımda çok küçük gözükecektir. boş ver uzunsan manken gibi erkekler bulursun. Çoğu erkek seçici değil zaten. Ayrıca Türkiye'deki erkeklerin çoğu kısa bu yüzden de uzun sevgili ile dışarda dolaşırlarsa çoğu kişi o kızın erkeğin parası için birlikte olacağını düşünecektir.
Cevap
176Cevap
Bilmiyorum neden sevilmiyoruz😐
Boyun kaç
Sevenleri vardır. ben boya bakmıyorum aşık olduğum kadını her türlü severim ama kızların tam tersi boy takıntısı var Toplumda bazen kısa boylu kadınların daha yaygın olarak idealize edildiği veya tercih edildiği yanılgısı olabilir. Ancak herkesin fiziksel tercihleri ve ilgi alanları farklıdır. Birçok insan, uzun boylu kadınlardan etkilenir ve onları çekici bulur. İlişkilerde sevgi ve çekicilik, fiziksel özelliklerden çok daha derin ve karmaşık faktörlere dayanır. Kişilik, değerler, ilgi alanları, iletişim becerileri ve diğer birçok faktör, bir ilişkide sevgiyi ve bağlantıyı şekillendirir. Bu nedenle, bir kişinin boyu, sevilip sevilmediğini belirleyen tek faktör değildir. Önemli olan, kendinizi olduğunuz gibi kabul etmek ve kendinize güvenmek. Herkesin kendine özgü güzellikleri ve cazibesi vardır. Uzun boylu bir kadın olarak, kendinizi sevmeniz, değer vermeniz ve doğru partneri bulmanız için önemlidir.
Genelleme neden yapıyorsunuzki evet çoğu erkek kısa kızlardan hoşlanıyor doğru ama herkes böyle değil sevilmiyor demek yanlış ben 187 yim uzun boylu bir kız arkadaşımın olmasını çok istiyorum ve bu beni asla rahatsız etmiyor kısa boylu isteyenlerin özgüven sorunları var ben çok isterdim 175-198 arasında birisi benden uzun olması bile rahatsız etmezdi ama en güzel aynı boyda olmak çok hoş olurdu sorun öyle birini sevmek değil öyle birini bulmak konuşmak benim için imkansız sadece hayal uzun bir kız bulmayı geçtim hiç ilişkim bile olmadı sosyal anksiyetem olduğu için bir kızla arkadaşlık dışı konuşmaya utanıyorum zaten çok utangaç biriyim çevremde çok insan da yok hiç bir kızda ilk adımı atmıyor sadece bazen dışarda veya kutupahane de falan sık sık baktıklarını görüyorum bana çünkü dış görünüşüm iyi ve iyi olduğu için kimse düşünmüyor anksiyetesi olabilir veya utangaç olduğumu falan düşünmüyorlar ilişkim olduğunu ya da onlara bakmayacağımı soğuk biri olduğumu sanıyorlar sanırım ve ben de gidip konuşamıyorum saçma sapan bir döngüdeyim uzun bir kızı sevmemek değil o en istediğim şey ama imkansız olan şu ki onunla konuşmak ilk adımı atmak ama ben bunu yapamam işte korkuyorum iletişim kurmak yeni biriyle çok zor
Yoo gayette seviyoruz. Genellikle kendimden daha uzun boylu kızlarla beraber oldum. Ama kısa boylu kızları da seviyoruz, bana uzun boylu kızlar denk geldi sadece. Burada kısa boylu kızları sevmiyoruz diye bir yanlış anlaşılma olmasın.
Boya göre insan seçmiyoruz. Seçen vardır belki ama onlarda büyük ihtimalle takıntılı insanlardır, boy takıntısı vardır. Akıl sağlığı yerinde olan bir kadın / erkek karşısında ki insanı boyuna göre seçmez.
Minyon kızlar daha dişi, daha sempatik gözüküyor genelde erkeklere. Ama her göz her yüze, her yüz her vücuda yakışmaz. Allah ona göre yaratmış bizi. Uzun boylu olup çok alımlı olan kızlar da var. Boyumun aynı olduğu kızlardan hoşlansam da hayatına girmek istemem. Biraz yanında büyük durmak isterim.
Boyun 1.67 ve üstüyse, kesinlikle Özbekistana git 2 kız arkadaşım olmuştu biri 1.74 diğeri benimle aynı 1.78 boyundaydı.
Bizde nasıl 1.50 kız taban boy varsa, Onlarda 1.65 taban boy var hepsi Dalyan gibi topuklu giyerseler kardeşi gibi durursun yanında adeta kardeşi olursun onun elinden tutar kaybolma diye sonra lunaparka götürür..
Yok ciddiyim, Bence boy konusunda senin "Delirmiş" olman gerekir.
Ah be devşirme Rum köylüsü Kara Tatarım ben, Kısacası "Çungar" git Google amcana sor o sana anlatsın.
Cidden ilk yazılanlar TESPİT'tir.
Klasik olarak ergenlik kompleksinden çıkamamış üniversiteli dişi canlı mantığınla bana hakaret edip kendin gibi boş insan boş ego kasmaya çalışmaktansa, Bana bulaşmamanı tavsiye ederim yoksa akşamki aranan feminen dişilere lafı tıkayan erkeklerden olmak istemiyorum
Boyum yüzümden sevmeyecekse varsın sevmesin. 1.77'yim ben de. Çok da düşkün değilim insanların beni sevmesine. Kısaların uzunlara, uzunların da kısalara yaptığı yakıştırmalar eziklikten başka bir şey değil.
Cok uzun olmamak kaydiyla uzun boylu kadinlar cok guzeldir mesela 175 boy guzel bence bir kadin icin ve uzun boylu bir erkek herzman uzun boylu bir kadin ister yaninda 185 ve yukari erkekler pek minyon kizlarla cikmiyor gordugum kadari ile. Bazilari yataktan soz estmis 190 ve yukari erkek ve 170 lik kiz minyon olur yine yatakta
Çünkü uzun boy erkeklere yakışan bir durum kadınlara değil. gerçekci olalım. Erkekte kalıplı olmak iri yarı olmak uzun bir boy yakışıklılık kriteri ama kadında , naiflik narinlik çıtı pıtı olmak önemli. Erkeklerin 36 numara ayak takıntısı bile buradan geliyor. Birde şey konusu var, minyonlar kendilerinden memnunlar. Lafım sana degil tabi ama , çoğu uzun kız, bunu marifet sayıyor ki bence dezavantaj , kısaları küçümsemeye başlıyor. Mesela 165 boyundayım. Bence normalim kısa degilim. Geçen sene arkadaşım kısa oldugum için kötü durdugunu söyledi. Kendisi 176 falandı bence de o kötü duruyordu ama bunu söyleme gereksinimi duydu. Ve ona üzülüyorum.
Kim sevmiyor kardesim kim sevmiyor
Bir iki kisiden duyduklarinizi gelip neden boylesiniz diye element uydurmayin
O sütun gibi bacaklari kim sevmez?
Abi biş yapmayin artik.
İlgi mi istiyorsunuz anlamiyorum.
İlgi istiyorsaniz nasilom bolumune foto atabilirsiniz.
Çok da uzun durmuyorsun. Öncelikle bunu diyeyim. Ayrıca kimsenin sevgisine ihtiyacım yok. Ben kendimi severim. Ki ekliyorum. Bence kendileri bıcırık olduğu için uzun kızları çekemiyorlar. Bence nedeni bu.
Senin boyun 1,79 diye tahmin ediyorum. Boyuna çok uygun bir fiziğin var fıstık ötesi hatun. Niye sevmiyorlar seni. Çok zekisin muhtemelen. Hem zeka, hem güzellik, hem de bomba bir fizik erkekleri ürkütüyor bebeğim.
Bu arada ben de 186 78 profile sahip geniş omuzlu fit bir adamım ama beni de seven yok be. Sadece birkaç hafta flört edip gönül eğlendirdiklerim var. Onları da sayma zaten.
senden bahsetmiyorum genel olarak bana göre uzunluk arttıkça dişilik azalıyor gibi geliyo tam tersi olan bir sürü örnek de vardır ama 190 boyunda bir dişil gelmiyor bana cıvıl cıvıl 190 kız görmedim hiç
@necdko of bi kere de haksız olıyım ya yeter
Çok doğru
Her erkek aynı düşünce yapısında değil, ben mesela sevdiğim aşık olduğum insanın boyunu, ten rengini vs. Önemsemem sadece fazla kiloya biraz laf ederim 😄 çünkü spora çok önem veren biriyimdir vücuduma da öyle 😊
Sevilmiyor demeyelim ya göz korkutuyor bence. Kadınlar arasında çok duyuyorum uzun boylu erkeklere karşı olan ilgilerini. Haliyle uzun olmayan erkeklerde "nasıl olsa bakmaz bize" düşüncesi oluyor.
1.70 civarıdır uzun kızlar seksi ama soğuk geliyor insanlara... Sebebini anlamasan da öyle gözüküyorlar
Bu sitede her gün yeni yeni şeyler öğreniyorum. Bu soru sayesinde de erkekler tarafından sevilmediğimi öğrendim🥲😃
Çok iyi 😘😘
Yani sevilmeyebilir eyvallah ama kimse aşağılayamaz, aşağılamıyor da zaten. Ama bi örnek vereyim. Adanalı bi arkadaşım var kızın boyu 175 ayaklar 40 numara. Sana soruyorum düşün şimdi bi erkeksin ve seninle aynı boya ve numaraya sahip birisiyle ilişkin oluyor. Çok da mantıklı degil yani. Kız dediğin küfür falan etmeli ama yeri geldiğinde yapabiliyorsa bile kavanoz kapağını açamıyormuş gibi davranmalı. Minyon candır o yüzden.
Valla ben de 170 boyum ve uzun boylu kadınlar çekici bana göre kısa boylu kadınlardan daha iyi emin ol uzun boylu bayanlar
Uzun boylu kızlar sevilmiyor değil şahsen ben uzun boylu kızlara daha çok ilgi duyuyorum ama ülke boy ortalaması erkeklerde 173 falan olduğu için benden uzun zaten düşüncesi ile hareket ediyoruz genelimiz şansımızı bile denemiyoruz genelde bizden uzun kızlara karşı
Yooo kimsenin uzun boyluları sevmemek gibi bir derdi yok da uzun boylular davranışsal olarak çok itici. Hem uzun boylu hem de ukala ıyyy hiç sevmem.
Türkiye'de erkelerin ortalaması kısa olduğu için nasıl ki kadınlar kendilerinden kısa erkek istemiyor ise aynı şekilde erkekler de kendilerinden uzun kadınları istemezler
Türk erkeklerinin boy ortalaması belli o yüzden kompleksliyiz bu konuda 😀 sevdiğim kadın en fazla 1.68 olabilir aynı boyda oluruz topuklu giyerse maşalllah zaten
1.80 oluyor 😂
İyide uzun değilsin ki. Boyun tahminen 174 falan galiba. Uzun kızlardan itici olan çok ama kilo ve genel fizikle de alakalı. Bir de giyim kuşam.
Ben 185 im ulan keşke benim 170 üzeri bir sevgilim olsa hic bulmadı beni sarılmak için eğilmem. gerekmezdi
Kaba duruyor cok uzun olunca. 180 oluo bir de topuklu giyip 2 metre giyinmek cok abaeti bir gorunum sagliyor ve burasi italya degil ortalik 2 m erkekle dolup tasmadigi icin fiziksel olarak yakismiyor serdar ortacla chloe gibi gozukuyor
Çok uzun boylu kızları bilmem ama çok uzun boylu insanlar biraz kaffadan sakkat oluyor mesela basketbolcu kızlara bak hepsi biraz eksik 🙄🙄
Kim demiş sevmiyorlar diye mesela Vücudun çok hoş kalçanı avuçlamak istedim şimdi zayıf vücutlu kadını seviyorum ben
Tanımak istiyorum bu kadını. Yaşın kaç?
Cevap verecek misin
Cevap?
Soruna soruyla karşılık vereceğim: Uzun boylu kızlar sevilmiyor diyen kim? Gerçekten böyle bir saçmalık var mı?
Kim demiş sevilmediğimizi? Arananlar arasında en çok biz varız kız 😂
Boyum uzun diyor bide topuklu giymiş :D :D 175 falandır sanırım.
Off kim diyor mk bunu. Senin boy 173u gecmez normalsib
Böyle bir genelleme yapmak doğru olmaz Yani uzun boylu kızları seven de var kısa boylu kızları seven de var
1.73 aslında bir tık uzun ortalamaya göre ama ya aynı boyda erkek denk gelir size ya da 1.75 1.90 civarı minyon kadınların elinde çünkü
ben uzun boylu tercih olur karım boyu 170 benim boyum 193 bazen kısa bile geliyor kucaklarken
Kısa ki hiç güzel gorunmez uzunsa 165_170 arası çok iyi sen çok uUnsan o güzel durmuyor 1.80 ustuysen iyi olmuyor. kizlarda
Tahminim 172. Veee kim demiş ki uzun sevilmiyor diye ya uzun kızlar benim ilgimi çekiyor. Özellikle de bacak boyu uzun olan 😅
Kim sevmiyor. Ben varım. Bana gelebilirsiniz. İllede uzun olsun, ister çamurdan olsun diyorum 😅
Ben 171 boyundayım ve kendimden uzun kızları çok seviyorum. Keşke benden uzun kızla evlenebilsem...
Sevilmiyor diye bir şey yok ama erkekler genelde kendinden kısa tercih eder. Erkek önplanda olmak ister fizik konusunda
Bence sebebi kompleks ve özgüvensizlik. Ben çok severim uzun. Hatta benden 10 20 cm uzun olsun. Yanımda yürürken gurur duyarım.
Uzun boylu kızlar bana aşırı çekici geliyor, bir kadın olarak çok etkilendiğimi söylemem gerek (boyunuzun kıymetini bilin:'))
Boyu uzun ayakları küçük bir kız varsa sorgusuz sualsiz evlenebilirim 🤣
Her boyun bir seveni vardır
Kısalar kısa olmaktan şikayetçi
Uzunlar uzun olmaktan bu ne yaman çelişki😅
Boyunu tahmin etmem zor fakat şunu söylemek istiyorum. Benim boyum 1.68 m olmasına rağmen boy takıntım yok ve örneğin, benden uzun bir kadın da olsa kesinlikle bunu hiç sorun etmem. 🙂
Ben de sana bir kontra soru sorayım. Kendinden kısa erkeklerden etkilendiğin oldu mu ya da etkilenir misin?
1.81 im bugüne kadar hiç sevilmek ile ilgili bir sorun yaşamadım:)
1.72'yim sevmeyen sevmesin. Umurumda bile olmaz. Ben onları sevecek miyim asıl o önemli
Bacım o topukları çıkar da görelim boyunu fizikçi değiliz biz
Benim tercihim uzun boylu kızlar daha güzel ve çekiciler 1.70 ve üstü kızlar baş tacıdır
Uzun kızlar, kendinden uzun erkek aradıkları için seçenekleri az, tercih edilmediklerini sanmıyorum
Bilmem ben 1.98 im bende uzun kız arıyorum ama yok 😂😂😂
Senin boyun kaç? 1.60 gibi duruyorsun. Uzun boylular seviliyor, sevilmediğini görmedim hiç. Her ortamda uzunlar bir numara olur
1.70 kim demis uzun boylu kizlar daha cekici ayrica cok guzelsin🤗 dogru kisi seni bulacak umudunu kaybetme fistik
Kızla ilgilenin erkekler :D
Ilgiden değil merak ediyorum
170 e kadar iyi aslında üzerinde olanların erkeksi gelmesi sebebiyle olabilir fiziksel olarak
uzun boylu severim ama benden de uzun kadin olmaz bence
Dikilmesi zor diye zıpla zıpla yetişeme zannetti iş
Uzun kızlar daha çok seviliyor. Bence sende farklı bir şey var. Tekrar düşünürsen bulursun.
170 ben hic sevilmedim bundan dolayi mi acaba
Boyu posu önemli değil huyu suyu azda olsa yüz görünümü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?