Hangisi daha çekici
İnce dudak
Kalın dudak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangisi daha çekici
Benim için fark etmez yani ben sevdiğim kadının ince veya dolgun dudaklı olmasına bakmıyorum zaten bu tür karşılaştırmaları da gereksiz buluyorum. yani bir insana bence çekicilik katan şey davranışları ve karakteridir
İnce dudak her zaman daha iyidir o ne öyle ya o kadar büyük bence gerek yok öyle şeylere. Zaten estetik karşıtıyım ve kızkardeşlerime tavsiyelerim şunlardır:
• Estetik yaptırmayın, yaptırtmayın.
• Doğallığa önem verin kendinizi olduğunuz gibi kabul edin. (Çirkinsen çirkinsin yapacak bir şey yok. Bu durumu kabul etmek önemli. Ben ettim mesela.)
• Cildinize gereksiz kremler sürmeyin. Doğasına bırakın her şeyi. Doğasına bırakmak önemlidir zaten önemli olan doğal olmaktır.
• Paranızı estetik yaptırmaya harcamayın onun yerine o parayla kitaplar okuyun yeni alanlar öğrenin. Güzel olacağınıza zeki ve entelektüel olun.
• Makyaj yapmayın çünkü cildinize zarar verme şansı var.
• Toplumun belirlediği tip şekline benzetmeyin kendinize aksine kendiniz olun ve toplumun belirlediği güzellik normlarına aykırı davranın ve o normlar ile savaşın mücadele edin. #Feminizm #Kendinol #Kendinolmakgüzeldir
Yani biliyorum bana bir sürü antitez üreten insanlar olacaktır ama şunu unutmayın size dayatılanı değil kendi istediğinizi yapın. Kapitalizm size sırf güzellik ürünleri satabilmek için size gereksiz tiplemeleri dayatıyorlar unutmayın kızkardeşlerim bu durumla mücadele edip savaşmak sizin elinizde. Bu #mücadele yi kızkardeşlerimiz kazanacak bu #mücadele yi hepimiz kazanacağız.
😊✌️Saygılarımla✌️😊
dayı ne diyosun sen manyak mısın
@gottenbayıltır31 Ben sadece cevabımı yazdım. Almak ve ya almamak size kalmış. Yani dayı demeniz beni biraz üzdü ama güzel ve iyi şeyler sizi rahatsız ediyor ise o zaman bir doktora gitmeniz de bir fayda var. Ben sadece tavsiyeler verdim yani kötü tavsiyeler de değildi ama size göre kötüyse o sizin kararınız. Herkesin kendi tercihi bana da saygı duymak düşer ve sizin için tek dileğim diğer insanlar ile saygılı bir üslupla konuşmanız olacaktır.
😊✌️Saygılarımla✌️😊
az daha boş yaparsan kafana tekme atıcam şimdi
@gottenbayıltır Yani size boş gelebilir ama umarım böyle barbarca tavırları bırakıp insanlar ile medeni konuşmayı öğrenirsiniz. Ben söyleceğimi söyledim ve artık sizin gibi barbarlar ile daha fazla konuşmak istemiyorum çünkü medeni olma bilginiz 0 ama yine de ben sizin gibi barbar olmadığım için yine o mesajı atacağım.
😊✌️Saygılarımla✌️😊
@estrella34 Cevabımı beğendiniz için teşekkür ederim.
🤣🤣🤣🤣🤣
@gottenbayıltır31 Artık ne zaman kabilene gidip barbarca davranmaya başlayacaksın? Kabilene git barbar.
cevap yazma ucube
@gottenbayıltır Barbar belki bazı şeyleri biliyorsundur. Beni engellesene çünkü gerçekten barbar görmek istemiyorum. Engelle beni çünkü barbar görmek istemiyorum. Ve son sözlerim bunlardı bunları yaparak kabilene gidebilirsin. Şimdiden teşekkürler. ✌️😊
@gottenbayıltır31 Ne zaman engellemeyi düşünüyorsun seni Barbar? Hadi artık bekliyorum onu da yaparsın be Barbarcık.
tüm değerlerine sövmeden kaybol ucube
@gottenbayıltır31 o zaman engelle de kaybolayım. Barbar iki saat engelleme yerini bulmaya çalışma engelle işte. Ama engellemeden önce "Engellendin." yaz.
@gottenbayıltır31 şunun girdiği havalara bak. Biraz daha havaya gir dansöz Asena olursun belki.
@gottenbayıltır31 Barbar engellemiyorsun korktun mu? Ah kıyamam sana. Engelle de bitsin şu iş. Beni engellemeni bir medeni insan olarak canı gönülden istiyorum. Ah hayır ben seni engellemem ben o medeniyetsizliği senden bekliyorum. Hadi yap bekliyorum😘
@gottenbayıltır31 popo çocuk 18 yaşında
Cevap
27Cevap
Yüz hatları bir bütün olarak birbiriyle uyumlu olduğu sürece çekicidir. Sadece dudaklar üzerinden konuşmak doğru olmaz, ama illede bir şey söylemek gerekiyorsa, ne çok kalın olacak dudaklar nede varlığı sorgulanacak kadar ince
Kalın ama kararında olacak. Silikonla yapılan ajda pekkan dudağı gibi olmayacak. Meryem üzerlinin eski dudakları veya mine tugayın şuanki dudak kalınlığı ideal gibi.
Doğal dolgunluk diyorum ben. içine bi şeyler enjekte edilmeden :D
Ay yanlış ankete oy verdim ya kalın dicektim 🥺nerde güzel görsem hep kalın dudaklı
İnce üst dudak ve ince el ayak bilekleri kadının cazibesini artırır...
Ince dudaklı kadıni daha zarif buluyorum ben
Kesinlikle kalın dudak lakin pörtlemiş dudaktan bahsetmiyorum
Kendi tercihim ince dudak. Doğuştan kalın dudağa bir şey diyemem ama, botoks’a da 20-30k₺ verip dudağı kalın yapmanın hiç bir tarafında değilim. Ve bu dediklerim ise, kendi kişisel tercihim. Anlayanlara şimdiden teşekkür…
Kalın dudak çekici ama vajina dudağı gibi dışarı sarkmış dudaklar değil 😊
Tabirimi mazur görün ama basur (yapmaın kendinize) gibi değilse kalın
İkisinin de yeri ayrı ikisi ile de çok değişik şeyler yapılıyor
Bence orta ideal aslında çok kalın da ördek gibi gözüküyor
Doğal yoldan kalın dudaklar 😅
İnce dudak diyenin aklından şüphe duyarım aq
Kemik yapısı ile uyumluysa iki tarz da hoş.
İnce dudak olsun mümkünse
benimki gibi kalın
Kalin dudak ne o ayni vajina gibi duruyor
İnce dudaklı kişiler bana çekici geliyor.
Kalın daha çekici
Ortası iyi
Kalın dudak
İnce dudak ama fazla ince olmasın 😅
Orta dudak
dolgusuz doğal kalın dudak tabiki
ortası doğal duran
İnce dudak öpüşmek için daha iyi
Herkesin dikkatini bu çeker genellikle
Ince
kalın
kalın dudak