Güzellik & Bakım Esra Ezmeci'nin yağlarını kullanan ve faydasını gören var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Kullanan varsa işe yaradı mıKitaplarını ve söylediklerini uygulayan varsa bı değişiklik gördünüz mü? Esra Ezmeci'nin yağlarını kullanan ve faydasını gören var mı? Cevapla İş Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl O kadını hiç sevmiyorum çok samimiyetsiz çok yapay geliyor söylediği şeyleri kendi bile uygulamıyordur belki 0 0 Yorumla
banucaner Takip Et Xper 3 Yaş: 34 4 ay Ben gördüm hürrem ve lavanta yağı çok iyi açıkçası hürrem yağı zaten feminenliği arttırıyor ekstra olarak lavanta yağını da uyurken kullanıyorum 1 1 Yorumla Zevkli_dokunuşlar 4 ay @banucaner iyi geliyor mu peki 🤔yani faydasını gördün mü Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
O kadını hiç sevmiyorum çok samimiyetsiz çok yapay geliyor söylediği şeyleri kendi bile uygulamıyordur belki
Ben gördüm hürrem ve lavanta yağı çok iyi açıkçası hürrem yağı zaten feminenliği arttırıyor ekstra olarak lavanta yağını da uyurken kullanıyorum
@banucaner iyi geliyor mu peki 🤔yani faydasını gördün mü
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!